Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 37 043
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
IvanovaLub Означава ,че всичко е наред и групата ви е супер,не се притеснявайте

# 466
Знаете ли как може да се подобри групата..мотя всяка година става все по-зле. Вече съм порцио III и канал IIC със сквамозен, цилиндричен и метапластичен епител иии още куп неща. Сега ще правя и колпоскопия 😞

# 467
  • На изток от Ада
Хематолога не в Надежда се изказа ,че не съм за инжекции.  Пратех й изследвания от 2018 г но била генетични и не би трябвало да са променени нещата. Само Асе имам

# 468
Момичета, тези от вас , които са минали през дълъг протокол и през фонда , блокиращата инжекция , която поставят плащали ли сте я ?

# 469
Не - част от стимулацията е.

# 470
Не - част от стимулацията е.

Да, и аз така знам, но има момичета , които са я плащали за това питам

# 471
Да не е било някое по-ново лекарство, което не се поема от фонда?

# 472
Не знам дали е ново, но на мен ми сложиха блокираща   " Диферелин". На касата останах изненадана. Дори звъняха на Радостина да я питат. Оказа се, че този препарат не се поема от фонда. Нека се включат други ако заплащали блокираща инжекция.

# 473
Не знам дали е ново, но на мен ми сложиха блокираща   " Диферелин". На касата останах изненадана. Дори звъняха на Радостина да я питат. Оказа се, че този препарат не се поема от фонда. Нека се включат други ако заплащали блокираща инжекция.

Аз си я платих, това беше миналата година през септември. Тогава ми обясниха, че този препарат / не му помня името / не се поема от фонда, а ние си го заплащаме, естествено ако бях отказала просто щях да мина на къс протокол. Съответно обаче, в документите, които подписах за фонда пише, че съм по къс протокол, защото съм си поела тази инжекция, тя беше около 90-100 лв

# 474
Аз съм била по дълъг протокол, но с декапептил депо и не съм го плащала.

# 475
Здравейте дами,
Случвало ли ви се е да имате такъв резултат от микробиология?
Не разбирам как е възможно да има "масово коки и пръчки", а заключението да е "Нормална аеробна бактериална флора". Чудя се дали не е някаква грешка...

# 476
Моята микробиология беше със същото заключение и ми казаха, че е проблем само с лактобацилите и е нарушена средата. Слагах 15 дни глобули и следващата си беше нормална.

# 477
Здравейте,

Трансферът ми беше на 19.04

На 26.04 изследвах ЧХГ (71.34) и прогестерон (90.34)
На 28.04 отново пуснах изследване ЧХГ (184.10) и прогестерон (91.03)

Днес 02.05 отново пуснах изследвания, но прогестеронът е спаднал 79.68. Не знам дали е нормално да има спад или е сигнал, че нещо не е окей.
ЧХГ все още не е излязло

# 478
Здравейте, може ли актуална цена на трите биопсии 😊

# 479
Здравейте,

Трансферът ми беше на 19.04

На 26.04 изследвах ЧХГ (71.34) и прогестерон (90.34)
На 28.04 отново пуснах изследване ЧХГ (184.10) и прогестерон (91.03)

Днес 02.05 отново пуснах изследвания, но прогестеронът е спаднал 79.68. Не знам дали е нормално да има спад или е сигнал, че нещо не е окей.
ЧХГ все още не е излязло
Тихичко честито 🍀
В коя мерна единица е прогестерона? Каква ти е терапията? Свеж трансфер ли е?
И при мен тези дни падна от 44 ng/ml на 27,но получих зацапване и затова ми увеличиха приема на прогестерон-бях само на циклогест 2х1,а сега съм и на пролутекс 1 инжекция,а не,че 27 е нисък прогестерон.

Общи условия

Активация на акаунт