Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 869
  • 753
  •   2
Отговори
# 675
Тоест да питам д-р Кайрякова, при която са ми прегледите засега и могат да ми дадат и от болницата? Или трябва личен лекар да моля и после ЛКК?

# 676
Д-р Кайрякова дава
Тоест да питам д-р Кайрякова, при която са ми прегледите засега и могат да ми дадат и от болницата? Или трябва личен лекар да моля и после ЛКК?

# 677
Благодаря. Ще попитам следващия път. Blush

# 678
Здравейте,

На мен ми казаха че от 12 г.с. Могат от ЖК да пускат болничен,на аз съм инвитро от трансфер 15дни след потвърждаване на бременност 30 дни и след това чак 12г.с. ,но пак казвам аз съм инвитро

# 679
Здравейте,бях днес на пункция. Но усещам напрежение и леека болка ниско долу (като за цикъл), на някоя да се е случвало? Зацапано имам няколко точки тъмно кафяво. Не ми е първа пункция,но за първи път усещам дискомфорт след нея. Изкарани 11ф (днес) Последно при 12ф изкарани се чувствах супер, все едно нищо не е правено.

# 680
Момичета след хистеро как ви е бил цикъла ? Имахте ли закъснение ?

# 681
  • На изток от Ада
Не . На мен ми дойде 12 дни след хистероскопия ..

# 682
На първата ми хистероскопия цикъла закъсня с три дни. На втората ми закъсня с 20 дни.

# 683
Здравейте,след трансфер  ми изписаха Преднизолон Кортико,но момичето в аптеката каза,че не са написани мг никакви и е дала на мъжа ми 5мг.По предписание тр да взимам едно сутрин и едно вечер.
Толкова не исках да го взимам,че сега се притеснявам да не е по-голяма доза,а вече няма как да звънна.

# 684
Здравейте,след трансфер  ми изписаха Преднизолон Кортико,но момичето в аптеката каза,че не са написани мг никакви и е дала на мъжа ми 5мг.По предписание тр да взимам едно сутрин и едно вечер.
Толкова не исках да го взимам,че сега се притеснявам да не е по-голяма доза,а вече няма как да звънна.
Аз пия също от 5 мг след инсе.Мисля че всичко е точно Simple Smile

# 685
Благодаря много и успех на всички

# 686
Момичета след положителен тест и преглед, кога ви спират лекарствата?
Вчера бях на преглед и се видя сакче, мислех, че доктора ще спре или поне намали част от лекарствата. А той даже ми увеличи Програф 2×1  и ми изписа и Имуран. От преди трансфера пия Дузодрил,Естрофем, фолиева, Аерекс,Медрол, Програф и Аспирин. Като чета листовките на лекарствата, косите ми настръхнаха, акушерката ме предупреди хич да не чета листовките. Отделно имам Зарзио, Пролутекс и Циклогест, за тях е ясно защо ги вземам.
Уж всичко е наред и доктора е доволен,  но защо се продължава с тези лекарства?

# 687
Моите ги спряха 8-11та. Последно беше прогестерона. Според мен преценяват по история и състояние на пациента. Поне при Цветков всеки път минавахме всичко, и тогава казваше какво да продължа или спра. Плюс консултациите с кардиоложката, която определяше там, защото в 8ма вдигнах много високо кръвно.

# 688
Здравейте, моля за коментар . Тези от вас, които са правили тази биопсия и имат сходен резултат какво правихте и кога започнахте стимулация ?

# 689
Здравейте, моля за коментар . Тези от вас, които са правили тази биопсия и имат сходен резултат какво правихте и кога започнахте стимулация ?

Моя резултат беше  1.28
Слагах pbmc.На вас какво ви назначиха?

Общи условия

Активация на акаунт