Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 89

• 36 829
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Момичета след положителен тест и преглед, кога ви спират лекарствата?
Вчера бях на преглед и се видя сакче, мислех, че доктора ще спре или поне намали част от лекарствата. А той даже ми увеличи Програф 2×1  и ми изписа и Имуран. От преди трансфера пия Дузодрил,Естрофем, фолиева, Аерекс,Медрол, Програф и Аспирин. Като чета листовките на лекарствата, косите ми настръхнаха, акушерката ме предупреди хич да не чета листовките. Отделно имам Зарзио, Пролутекс и Циклогест, за тях е ясно защо ги вземам.
Уж всичко е наред и доктора е доволен,  но защо се продължава с тези лекарства?

Пия същите, даже ми казаха да ги почна месец преди трансфера. След положителния тест ги продължих и сега съм в 8 гс и почнаха да намаляват дозите лека полека.

# 691
  • На изток от Ада
Правих но нямам документ Чапанова каза ,не съществен проблем с Нк клетки и Рбмс

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 15:04 от nasito8988

# 692
Как така е казала за проблем които не съществува ?
Правих но нямам документ Чапанова каза ,не съществун проблем с Нк клетки и Рбмс

# 693
  • На изток от Ада
Как така е казала за проблем които не съществува ?
Правих но нямам документ Чапанова каза ,не съществун проблем с Нк клетки и Рбмс
несъществен , т е малък проблем

# 694
Здравейте, бях на преглед по препоръка за колпоскопия. Вкъщи вече се озадачих защо ми взеха толкова пари при положение, че не ми е взета проба за биопсия сега - 245лв. По препоръка искат да ми направят биопсия и абразио на канала под упойка, което вече малко ме стресна. И това ще е 680лв.
Стресна ме това абразио и искам да ви питам дали сте правили.

# 695
  • На изток от Ада
Излезе ми кариотип добре е

# 696
Момичета, тези от вас, които са слагали РВМС заради завишени НК клетки кога сте започвали стимулация и имало ли е ефект при вас след поставянето му >

# 697
При мен го слагахме 2 месеца преди зет, както и лепило, и имаше ефект с + тест, но и ранна загуба.
Успех!
Момичета, тези от вас, които са слагали РВМС заради завишени НК клетки кога сте започвали стимулация и имало ли е ефект при вас след поставянето му >

# 698
Аз нямам замразени ембриони предстои ми стимулация, но докторката ме вика на 10 ден от цикъла за следене на ову и поставяне на това лекарство, колко време му е действието ?
И така ли се процедира - първо лекарство после стимулация ?

# 699
Здравейте, момичета.
Днес е 13-ти ден от овулация, която беше предизвикана с хориомон на 26-ти ден от цикъла (нямам естествена овулация и съм със СПКЯ). Днес пуснах ЧХГ и резултата е 0.61. Според Вас има ли смисъл да повтарям след няколко дни или си е чисто отрицателен?

# 700
Belive123, ти май ще си по дълъг протокол? Иначе ПБМС се слага след ову, преди трансфера. Може пък да ти го слагат 2 пъти, питай.
На мен ми го слагаха веднъж, за да се направи после контролна биопсия и да се види подействало ли е. После 2ри път преди ЗЕТ. С положителен резултат съм. Simple Smile

# 701
bu2020, да по-дълъг ще съм този път. Докторката ми каза , че ще сложим лекарството и след това ще направим контролна биопсия , но незнам дали в същия месец ще се слуачат и двете неща. Има ли веднага резултат след поставянето на лекарството ? И този вид биопсия на кой ден се прави, че аз направих 3 бр наведнъж и не знам точно тази дали е в определен ден.

# 702
Вече нямам спомен точно за дните, но лекарство-контролна и следващо лекарство са през цикъл. Т.е не са в един месец.
Резултатите от контролната мисля излизаха за около 4-5 дни. Няма да ги качат онлайн, ще трябва да отидеш на място да ги коментирате с доки и спрямо резултата ще каже как ще процедирате.
Контролната биопсия се прави няколко дни след поставяне на лекарството. По спомен е това.

# 703
Имам и абразио (нищо страшно и особено) и 2 пъти рвмс,зарафи мн високи нк клетки-бременна съм 9 гс с близнаци след тях и дано така си остана още 7 месеца 🤞
Късмет и имайте повечко вяра 🍀

# 704
Колко високи са били вашите НК клетки ?
Това са моите .

Общи условия

Активация на акаунт