Човек на "нашето" ниво

• 9 940
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
“Жена с положение рядко е със семпъл външен вид,“ - Моите наблюдения са противоположни! Тези , които имат възможности, изглеждат изчистено и семпли, рядко търсят кич!

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 18:54 от eleaa

# 121
Семпъл може да не е хич правилна дума. Обаче занемарен може и да пасва повече. Аз познавам жени на 35+ с не особено добър външен вид, но добра кариера и финансово състояние. Въобще парите не са фактор за това да изглеждаш добре. Някои успяват да се поддържат, но за други не е така. Особено с няколко излишни килца (10-20 примерно) си става сложно и грозно.

# 122
Аз този семпъл външен вид в случая го разбрах като евфемизъм на 'грозновата' и така коментирам. Имах предвид, че като имат възможности, се обличат подходящо и поддържат визията с процедури. Познавам доста жени, които като стигаха някакъв приличен доход, вложиха в по-сериозни пластики на бюст, нос, устни. Маникюр и микроблейдинг вече е стандарт за касиерки в хипермаркет в големите градове.

# 123
Познавам доста жени, които като стигаха някакъв приличен доход, вложиха в по-сериозни пластики на бюст, нос, устни.

Aз пък днес чух един лекар да казва, "недейте да мислите, че тези процедури са като разходка в парка". Съгласен съм с него. Не е въпрос само да имаш нужния доход, че да се подлагаш на такова нещо, което изобщо не е толкова невинно.

# 124
Малеее, аз нямам микроблейдинг, а пък уж съм бизнес дама!🙄

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 15:17 от eleaa

# 125
Няма нужда да са пластики. Коса, зъби, нокти, кожа - поддръжката струва пари. Общото здраве, профилактиката, качествената храна. Все неща, които се отразяват на външния вид.

# 126
  • Далечният изток
Малеее, аз нямам микроблейдинг а пък уж съм бизнес дама!🙄
Аз даже не знам какво е.... Flushed

# 127
Нарциса, не споря, че жените влагат във външен вид. Казвам, че не всички. Има си и жени с много добри доходи, но запуснати.

Ужас на ужаса, правя кариера, но нямам микроблейдинг! Имам олдскул вежди с косми!

Аида, татуирани вежди са, образовай се, ще те замоля! 😂

# 128
Това с олдскул веждАта ми хареса🤣🤣🤣
Поне имаме косми!🤣

# 129
Интересна дискусия сте заформили! Аз срещнах мм много млада. Бяхме привлечени силно и бях много впечатлена от него. Няма да лъжа, че имах критерии, които той изпълняваше (външен вид, цвят на очите!, височина, интелект, поведение, възпитание и начин на мислене). Макар да съм била много, много млада съм имала трезва преценка по тези въпроси. И двамата сме градски деца и за мен беше важно да е така. Не съм от мечтателите за селска идилия, нито събота и неделя да се ходи “на” …измислете си някакъв град”.

По образование сме с много различни професии, но накрая започнахме работа в ит сектора. За мен е важно развитието и човек никога да не спира да учи нови неща. За него също. До някъде добре, до някъде прекаляваме и се улисваме. Никога не ни е достатъчно. Бях на 20 като се запознахме, той на 28. Не сме мислили за ипотеки, апартаменти. И двамата имаме на какво да разчитаме и не е било зор да купуваме къщи и апартаменти. Ако сега трябваше да си търся мъж, вече на 30, щеше да е много сложно. Поглеждам 10 години назад и виждам какво съм постигнала, колко съм се променила, пораснала, израснала и обогатила. За него важи същото и ако единият от двамата си беше спрял развитието, нямаше да сме заедно.

Съгласна съм с повечето от вас, че на 30+ изискванията са много. И има един разлом между мъжките и женските изисквания. Красива жена без деца на 30+ без особена кариера е по-привлекателна партия от успешна жена с кариера, ипотека, стандарт и семпъл външен вид. Но втората би имала много високи изисквания.
На същото мнение съм. И при мен нещата се развиха подобно 🙂

# 130
  • Далечният изток
Образовах се току-що. Веждите ми изтъняха от хашимотото, може би имам нужда от такова нещо...

# 131
Ма кой е твърдял, че пластиките са невинни, стига сте си измисляли. То и да ти вадят зъбите не е баш невинно, ама ако си нормален човек, си поддържаш устата.

Образовах се току-що. Веждите ми изтъняха от хашимотото, може би имам нужда от такова нещо...
С резец и мастило, което може да не ти пасне? Много смело...

# 132
Човек трябва да е щастлив в кожата си и да се харесва! Когато ти се харесваш , излъчваш увереност и енергията се усеща от всички!
Аз примерно се харесвам!🤣Ако бях мъж, бих се загледала по мен си!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 133
  • Далечният изток
Ма кой е твърдял, че пластиките са невинни, стига сте си измисляли. То и да ти вадят зъбите не е баш невинно, ама ако си нормален човек, си поддържаш устата.

С резец и мастило, което може да не ти пасне? Много смело...
Ооо, няма да го направя. Казах може би имам нужда, не че може би ще го направя...

# 134
Ех, защо не! Ако има нужда, няма лошо. Вече ги правят да изглеждат доста естествено.

Общи условия

Активация на акаунт