Човек на "нашето" ниво

• 9 945
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
Корекциите, които сега са масово модерни (не говоря за поддържане на зъби и микроблейдинг, а цици, нос и тн) са някакъв бум, който се надявам да изчезне като вафлите в косата. За съжаление рядко хората, които си правят корекциите имат някаква истинска нужда. Повечето е от ниско самочувствие.

Ако човек наистина се разрови и зачете имат доста рискове и много хора са пострадали от такива операции. Не е въпроса само дали е естетически издържано, а и какво носи след себе си.

Виждам, че е на мода бондинг, фасети. Ами някои изглеждат като плочките в банята (бяла ми е). Хората търсят лесно, вместо години наред да влагат в ортодонтско лечение, айде едни фасети и готово!

Аз имам самочувствие, знам си силните страни и влагам в здраве, спорт, по-целесъобразен начин на живот и не залитам в крайности. Мисля, че това е важно също в една връзка, да имаме сходни очаквания и да гледаме в една посока. Силиконова кукла с чалга визия трудно ще привлече мъж, какъвто ще привлека аз, примерно. Съвсем различен таргет бихме имали.

# 136
А какво трябва да направят, да си извадят зъбите ли?

# 137
  • гр.Пловдив
Корекциите, които сега са масово модерни (не говоря за поддържане на зъби и микроблейдинг, а цици, нос и тн) са някакъв бум, който се надявам да изчезне като вафлите в косата. За съжаление рядко хората, които си правят корекциите имат някаква истинска нужда. Повечето е от ниско самочувствие.

Ако човек наистина се разрови и зачете имат доста рискове и много хора са пострадали от такива операции. Не е въпроса само дали е естетически издържано, а и какво носи след себе си.

Виждам, че е на мода бондинг, фасети. Ами някои изглеждат като плочките в банята (бяла ми е). Хората търсят лесно, вместо години наред да влагат в ортодонтско лечение, айде едни фасети и готово!

Аз имам самочувствие, знам си силните страни и влагам в здраве, спорт, по-целесъобразен начин на живот и не залитам в крайности. Мисля, че това е важно също в една връзка, да имаме сходни очаквания и да гледаме в една посока. Силиконова кукла с чалга визия трудно ще привлече мъж, какъвто ще привлека аз, примерно. Съвсем различен таргет бихме имали.

Ами не е от ниско самочувствие ,хората с фин.възможности като ринопластики и всякакви производни намеси не са без възможности,за мен си е чиста слободия и да не останем по-назад от дружките ..Тук пак опираме до нивото и средата,топ кифлите в Пловдив примерно си се надушват и си ги мерят денонощно,като се започне от бретона и се стига по нокътчето на палчето на крака...страшно е просто ..

# 138
Мен ме дразни, че изглеждат като извадени от един калъп( реално е така:)) Никаква индивидуалност, никакъв чар и харизма… Чисто симетрично са ок с “ красотата”, но не са живи, а като мумии.

# 139
Никога не съм се "целила" в определен тип мъже.
Важно за мен е да работи (понеже и аз работя) и да имаме еднакви интереси.
Най-големият ми ужас е след края на деня да нямаме какво да си кажем защото той е с няколко докторски степени или едва е изкарал основно образование.

# 140
А какво трябва да направят, да си извадят зъбите ли?

А защо да си вадят зъбите? Ортодонтско лечение включва цялостна концепция за нова усмивка. Криви зъби се лекуват понякога с години. През това време брекети, посещения при ортодонт, неудобство, пари.

# 141
  • София
“Жена с положение рядко е със семпъл външен вид,“ - Моите наблюдения са противоположни! Тези , които имат възможности изглеждат изчистено и семпли, рядко търсят кич!
Моля, моля, тунингите и "подобренията" развалят външния вид, не го подобряват.
Не-кич не е синоним на "обикновеност".

Прочее, наскоро ми хрумна нещо, което е по темата. Отговор (предполагаем) на въпроса защо паричковците ходят с жабоци с жуки и кльощави крайници, черни очила и други пластики.
Винаги ми е липсвала логиката. Тези жени просто няма кой да ги хареса. Каквото и да говорят някои жени, че били харесвани заради тунинговането.
И наскоро ми просветна ...
Ами просто точно женичките с фалшива обвивка кълват на паричковци. Не че паричковците такива ги харесват, а обратното. Само жукести им връзват за едните голи пари.

Човек трябва да е щастлив в кожата си и да се харесва! Когато ти се харесваш , излъчваш увереност и енергията се усеща от всички!
Аз примерно се харесвам!🤣Ако бях мъж, бих се загледала по мен си!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Няма лошо, но това е един от критериите, който няма еднаква сила за 2та пола. Мъжете, които са уверени, дори и без покритие имат много повече точки за това, за разлика от жените, които са уверени, но първостепенно при тях си остава външността (не давайте за пример изключения)

Корекциите, които сега са масово модерни (не говоря за поддържане на зъби и микроблейдинг, а цици, нос и тн) са някакъв бум, който се надявам да изчезне
...
Аз имам самочувствие, знам си силните страни и влагам в здраве, спорт, по-целесъобразен начин на живот и не залитам в крайности.
...
Силиконова кукла с чалга визия трудно ще привлече мъж, какъвто ще привлека аз, примерно. Съвсем различен таргет бихме имали.
Дано!

Супер!

Разбира се.

Мен ме дразни, че изглеждат като извадени от един калъп( реално е така:)) Никаква индивидуалност, никакъв чар и харизма… Чисто симетрично са ок с “ красотата”, но не са живи, а като мумии.
И аз точно същото си мислех. Отделно, че изглежда гадно и нечовешко.

Напоследък обикалям насам-натам. В моловете има концентрация на такива.

За калкулатора, много ясно, че не включва химия, интереси и тнт и тнт. Писах го. Как да ги включва. Все пак, комън сенс малко. Поне да се види това, което може да се сметне. А другото ще се съобразява допълнително.

За размера, може и 5 и повече пъти да се увеличи размерът. Примерно 2.5*1.5*1.5 (защото е 3 измерен).

# 142
  • Далечният изток
Абе да се поддържаш в кукленски вид си е скъпо. На мен ми трябва веднъж месечно фризьор и три пъти седмично фитнес. Другото си го правя сама вкъщи.

# 143
Малеее, аз нямам микроблейдинг, а пък уж съм бизнес дама!🙄
Нямаш микроблейдинг? Scream

(Какво е това? Relaxed
Едит - прочетох вече Sunglasses)

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 16:13 от Lorelada

# 144
Според мен повечето жени се тунинговат, заради мъжете, да бъдат харесвани от определен типаж мъже.
Жените казват, че се тунинговат заради другите жени , да изглеждат по-добре от тях, реално излиза от завист!🤣🤣🤣

Кое е според вас, как мислите?
Не говоря за пластики по медицински причини!

# 145
Малеее, аз нямам микроблейдинг, а пък уж съм бизнес дама!🙄
Нямаш микроблейдинг? Scream

(Какво е това? Relaxed)

Лоре, бе! Татуирани вежди! Как не разбра,’начии! 😅

Аида, един фризьор на месец и карта за фитнеса хич не е толкова много като пари! Аз не ходя на маникюр примерно, гримирам се сама и за поводи, ама ако сложиш козметик, някоя друга процедурка, нови дрешки, качествена храна и тн и тн..

Сетих се за една случка с един познат. От областен, запустяващ град, дошъл в София. Работеше читава работа. Живееше на квартира с негов приятел от родния град, бяха на по 30 г тогава. Ама апартаментите в София скъпи, животът скъп… запознава се с някакво момиче, неподдържана, с кофти коса, нелепи очила, дебеличка, ужасно облечена. Явно нулев интерес за мъжете. Лесна мишена, обаче се оказва златна мина. Апартамент, наследствен в прекрасен квартал. Директно пръстен, тегли кредит за ремонт, прави бебе.

Елеа, понякога мисля, че го правят просто от мода. Пенка има, не може аз да нямам.

# 146
Ортодонтско лечение включва цялостна концепция за нова усмивка. Криви зъби се лекуват понякога с години. През това време брекети, посещения при ортодонт, неудобство, пари.
Именно, за това дълго лечение съм чувала и чела колко е вредно. Иначе с фасети чиста работа. Не всички започват да си изправят кривите зъби в детска възраст, та на 25 вече да са ок.

# 147
  • Далечният изток
Точно де, аз затова казвам, че лично аз нямам нужда от кой знае колко пари на месец, за да се поддържам. Щото нямам нужда от кой знае каква подръжка де. Ако ходех на разни процедури, екстеншъни, пластики.... това само с богат любовник си го представям да се случва... Simple Smile

# 148
Ортодонтско лечение включва цялостна концепция за нова усмивка. Криви зъби се лекуват понякога с години. През това време брекети, посещения при ортодонт, неудобство, пари.
Именно, за това дълго лечение съм чувала и чела колко е вредно. Иначе с фасети чиста работа. Не всички започват да си изправят кривите зъби в детска възраст, та на 25 вече да са ок.

Викаш те фасетите са полезни.

Аида, представям си с екстеншън от тия с капсите във фитнеса! 🤣 като знам как тренирам ще припадна от жега на втората минута!

# 149
  • France
...някакво момиче, неподдържана, с кофти коса, нелепи очила, дебеличка, ужасно облечена. Явно нулев интерес за мъжете. Лесна мишена, обаче се оказва златна мина. Апартамент, наследствен в прекрасен квартал. Директно пръстен, тегли кредит за ремонт, прави бебе...
А може би просто се щастливи заедно? Не знам защо си мислите, че всяко момиче с по-невзрачна външност няма как да си намери любим?

Общи условия

Активация на акаунт