Човек на "нашето" ниво

• 9 963
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
Кат бях студентка, моята съквартирантка започваше да се оправя 3ч преди срещата с гаджето. Имаше къса коса, но пък за сметка на това екстеншъни. Решеше и ги минаваше с преса или маша един по един, после си ги фиксираше към косата . После един тон фондьотен, пудра и хайлайтър, аааа забравих за  сините лещи🤣🤣🤣Ставаше друг човек.
Все я питах ако се събуди сутрин до него в естествения си вид дали ще просъществува връзката им?😂

# 181
  • Далечният изток
Ама зле ли беше без тези "подобрения" или нормално момиче?

# 182
Сигурно младежът щеше да реши, че се е събудил с някоя чужда мома.....

# 183
Не беше зле, то младостта си краси човека- нормално момиче. Но с тези неща ставаше тип- барби!
Все ми викаше: не знам защо толкова търсиш смисъл във всичко, за една жена е достатъчно да е красива!🤣🤣🤣🤣🤣
Не беше лошо момиче, но манталитетът й “къртеше”. Така беше научена от майка си!

# 184
  • София
Корекции, не. Грим, минимално. Коса, нокти, парфюмче. Спорт за добра форма и здраве. Другото е женственост и поведение. Надути устни и сиси винаги са ми изглеждали карикатурно.

# 185
Сигурно младежът щеше да реши, че се е събудил с някоя чужда мома.....
И ако само ги бройка, ще сложи +2, а не +1 в тефтеря.

Неве, гледам на мъжа ти резултата. Ама много мръсно играе. 18-29годишните и от двата пола рядко имат деца, тъй че все едно това изискване го няма. И резултатът му се качва.

# 186
  • София
Оф, Невена, не забивай в детайли толкова. В САЩ по-младите извадки са по 3.нещо %, в Бг са 2.нещо си% Не е чак толкова различно.

И за пореден път, за хомогенна държава като България, просто чеквате "която и да е раса за САЩ" и така хващате цялото население. А разбивка по заплати по раса не е толкова важна. Има няма някой % разлика. Примерно белите мъже ако са 60к средно, черните са 53к средно.
Тоя калкулатор е по-скоро за тия със супер-списъка, искам мъж с 500к годишен доход, 2 бугатита в гаража и една по-обикновена S класа за ежедневни нужди. Има ги такива кифлички, излагат се по подкастите. В България е по-рядко срещано това явление. Ние сме по-малко меркантилни, защото както съм казвал много пъти, като покупателна сила сме доста пред западните държави. Просто икономиката ни е сива. Личи си по свободата на хората. Масово са "шапка на тояга". Докато в щатите им се цепва Дто от разходи и несигурност за живота. А и тука мама и тати помагат. Виж 90те бяхме за известно време меркантилни, щото беше голяма бедност. Ама това време мина отдавна.

Все пак, малко комънс сенс не е излишен.
За какво му е на мъж с 5к жена с 5к и 5 висши? Да му дудне, че не вади 10? И да казва "не можем да си позволим 2ро дете, че ще си счупя маникюра, шефката ми кеси за новия проект, а обещах на Минчето да ходим лятото на Сейшелите.
И за какво ще си говорим супер-дълбоко-интелектуално с нея? За новият брийч в сигурността на уиндоус 11 и сертификат за докер и други черноработни инструменти?
Ми направо не мога да спя от нетърпение, медитирам върху мисълта за този бъдещ разговор.  Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 187
  • France
Интересен е този страх, който имат някои мъже, да бъдат със жени, които им са равни. Все едно преживяват наново травмата да бъдат изкарани пред черната дъска и изпитвани. А жените искат просто любов, нежност, лоялност и уважение. Съчувствам. Не е лесно да се живее така.

# 188
  • Paris, France
Неве, гледам на мъжа ти резултата. Ама много мръсно играе. 18-29годишните и от двата пола рядко имат деца, тъй че все едно това изискване го няма. И резултатът му се качва.

Не е мръсно. Няма претенции нито към доходи, нито към ръст или семейно положение 🌞. Даже калкулаторът го изкарва easy to please (лесен за удовлетворяване), което и аз потвърждавам. В САЩ половината 30г вече имат дете, а при латиносите и черните още повече.

Танграта, 3 към 2% е 30 към 20 промила. За всички мъже над 25г не достигат жени в следващата възрастова група, а в САЩ не е така.

И аз казвам, че калкулаторът не е валиден за европейки. Ние не искаме стар, не щем мъж с деца, но нямаме особени претенции към доходи и ръст. По принцип говоря.

Калкулаторът единствено показва, че за непретенциозна чужденка средният американец е ОК, макар и да не е уау за американката.

# 189
  • Далечният изток
Ами значи няма драма. Жените искат мъж на по-високо ниво от тяхното, мъжете се чувстват по-добре с жена на по-ниско ниво. Ми супер...

# 190
И аз казвам, че калкулаторът не е валиден за европейки. Ние не искаме стар, не щем мъж с деца, но нямаме особени претенции към доходи и ръст. По принцип говоря.

А, недей така за ръста Simple Smile

# 191
Имам претенции за ръст аз.
И за доходи да не са по-ниски от моите, вече.
По-млад или по-стар няма значение, но да ми е на емоционалното и сексуално ниво ми е важно вече.

# 192
  • Столичанин ама не в повече :D
Интересен е този страх, който имат някои мъже, да бъдат със жени, които им са равни. Все едно преживяват наново травмата да бъдат изкарани пред черната дъска и изпитвани. А жените искат просто любов, нежност, лоялност и уважение. Съчувствам. Не е лесно да се живее така.
Изобщо не е свързан с какъвто и да било страх на мъжете, просто жените не биха обърнали внимание на мъже, които са на по-ниско ниво от тяхното (всъщност и последните две мнения на аида и басила го доказват Sunglasses ) и чак когато са избрали мъж над тях, който обаче не им дава подчертаните неща се сещат, че ги искат и са можели и да ги получат от някой друг, който обаче не е бил над тях, а може дори да не е бил равен а под тях. Simple Smile

# 193
Ааа на мен ми харесва да съм над мъжа!🤣🤣🤣

# 194
Това не е мъж над мен.
А е способен да се грижи за себе си мъж, за който няма да съм мамичка, шефка и там каквото търсят някои дефицитни.

Общи условия

Активация на акаунт