Човек на "нашето" ниво

• 9 956
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
Интересно как жените са търсели имотни мъже, като браковете са били уреждани от сватовници, родители или други странични лица.
Между другото, жена с имоти също е апетитна хапка през вековете, не само сега.
И съвсем между другото, все удобно се пропуска, че хора с къса и скъсана черга, неугледна външност и ръце в гъ*а нито днес, нито през 15ти век, нито през 3ти век пр.Хр.са били желани за брак. Ама днес някак се набива на очи и въпросните решават да протестират.

# 166
Браковете по сметка не са от вчера. Имало си ги е винаги.
Спомнете си "Земя" на Елин Пелин.

# 167
  • гр.Пловдив
Цитат
Прочее, наскоро ми хрумна нещо, което е по темата. Отговор (предполагаем) на въпроса защо паричковците ходят с жабоци с жуки и кльощави крайници, черни очила и други пластики.
Винаги ми е липсвала логиката. Тези жени просто няма кой да ги хареса. Каквото и да говорят някои жени, че били харесвани заради тунинговането.
И наскоро ми просветна ...
Ами просто точно женичките с фалшива обвивка кълват на паричковци. Не че паричковците такива ги харесват, а обратното. Само жукести им връзват за едните голи пари.

Ами няма такова нещо и такова животно Simple Smile

Точно паричковците си ги харесват,къткат и се борят за тунингована яко китосана и джуклосана мацка с такова обкръжение и компания ..Никой не иска в тези среди работничка от шивашки цех ..,да си дойдем на думата пак за нивата Smiling Imp

# 168
Наистина не ги разбирам тези дюлгерски работи със списъците и нивата. Или един човек те привлича, или не. Или ти го привличаш, или не. На хартия може и да сте един за друг, но ако не ти идва да го натиснеш в ъгъла, докато му разкопчаваш ризата - няма смисъл тази работа.
За да една връзка да е стойностна и продължителна трябва да имате сходни интереси и виждане към света. Толкова. Нито парите са толкова важни, нито кой къде е расъл... не се ли кефите на едно и също нещо - няма как да има бъдеще.
Подкрепям.
Точно така е.
Субективната оценка на малко хора е адекватна спрямо реалните им качества.

# 169
Аз този семпъл външен вид в случая го разбрах като евфемизъм на 'грозновата' и така коментирам. Имах предвид, че като имат възможности, се обличат подходящо и поддържат визията с процедури. Познавам доста жени, които като стигаха някакъв приличен доход, вложиха в по-сериозни пластики на бюст, нос, устни. Маникюр и микроблейдинг вече е стандарт за касиерки в хипермаркет в големите градове.

Е, и аз познавам доста жени, които могат да си го позволят, но нямат намерение да "влагат" в сериозни пластики - джуки, носове, цици... Въпрос на възгледи по въпроса.

# 170
Е, сега. Не казвам, че е задължително. Някои не изпитват/ме нужда. Други са расли с някакъв комплекс и коригират, когато могат. Наложените клиширани образи за грозната зубрачка и тунингованата идиотка се размиват.

# 171
Значи, сега да не излезе, че се правя на важна и интересна, но си имам възможности. Не съм богаташка, но си имам не малко средства за достатъчно добър живот. И никога, ама никога не бих дала пари за цици, нос, устни, вежди и всичко там, което може да се коригира. Ама нивгаш. Дори косата не съм си боядисвала в живота (кичури не броя), ама ми е дълга и гъста и цветът е хубав. И не бих се променила не защото съм с перфектен външен вид (бая далеч съм от това), а защото грам не виждам смисъл, а и се харесвам. Ако тръгна да се кифлея, значи ще искам да привличам вниманието на неправилната мъжка аудитория. А с мъже с такъв вкус не си представям да вирея. Пък и да седя само и да си хубавея (макар че тези с многото корекции могат да бъдат плашещи) - хич не е за мен.

# 172
При корекциите винаги има риск нещо да се обърка и да стане още по-зле. Ако има гаранция, че задължително ще се разхубавим, ок, ама се опасявам, че няма.

# 173
Файърче, ако на аватара си ти, то хич не ти и трябват корекции! Супер готинко маце си!🤗

# 174
За втори път ме питат аз ли съм 😃 Не съм, една актриса е. Моя снимка няма да изтипосам във форума, защото се правя на анонимна 😎

# 175
Коя е актрисата? Не я познах?

# 176
Emma Stone. Много ме кефи снимката.

# 177
Яка е да!:)

# 178
За мъже не съм се контила. Обаче пък за излизане с приятелки вадя целия арсенал четки и боички и хвърлям чоп за роклята, която да облека Blush И вкъщи обичам да се мацотя, ей така, за себе си. Много ми е странно жена да излиза с фулфейс на среща с мъж, особено ако е заимствала половината техники за контуриране на Кардашянките. Мен ще ме е шубе да не завали, да не тръгне да ме прегръща, да не вземем да свършим в хоризонтално положение и сутринта да съм като бит призрак...

# 179
  • Paris, France
Скрит текст:
Калкулатори:

Женски калкулатор
https://igotstandardsbro.com/

Мъжки калкулатор
https://realitycalc.com/

Калкулаторите са за САЩ, но ако нормализираме заплатата спрямо средната за страната, ще се придобие някаква бегла яснота. Средната заплата за САЩ е 55 000 бруто на година. За България средната е 1900лв бруто на месец, и 2600лв за София бруто на месец.
Например, ако търсим мъж с 4к бруто в България (5 в София), трябва да зададем на горния калкулатор за САЩ 110 000$ годишна.

Не включва химия, външност, характер и тн.

Ето пример:
    35-50г
    not married
    any race
    at least 6' tall
    not obese
    earning at least $110,000 per year

Резултат: 0.27%
Cat enthusiast

Калкулаторите не са валидни за България поради огромна разлика в % жени и мъже в групите под 45-49 години.

Ако търсим мъж с 5К месечна в София, няма смисъл да задаваме каквото и да било в калкулатора. Калкулаторът няма да ти намери мъж или жена. Мъже и жени се намират навсякъде и поне са реални.

Погледнах калкулаторите и:

1. Може да отразяват предпочитанията на черните жени, родени в САЩ, но Гана не ще мъж с деца и това за нея е важно, а за американката не е (толкова важно).

2. Жените не можем да изберем няколко раси, само една или всички. Липсват латиносите, а ги има в мъжкия калкулатор. Бих избрала бели, черни и латиноси, както и миксове между тях.

3. Жените нямаме избор за телосложение, а само за ръст. За мене не е важно мъжът да е висок, но е важно да е слаб.

4. 0.27% от над 30 милиона мъже или жени хич не е зле. 7.5 милиона мъже са повече от цялото население в България.

5. Не знам заплатата брутна ли е или нетна. 110 000$ в САЩ, ако има издръжки по чавета, хронични болести и недъзи могат до никъде да не стигнат. Същото с 5К в София. Гледат се и разходи.

6. На световния пазар на плътта 110К USD в САЩ звучат по-свежо от 60K в BGN в София.

За майтап пробвах с изискванията на ММ и моите. Ето резултатите, да се посмеете. На ММ:

Скрит текст:

Моите:

Скрит текст:

Скромни ни изкарват по американските изисквания 😻.

Общи условия

Активация на акаунт