Човек на "нашето" ниво

• 9 939
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
Всичко има, просто да се съди трябва в работно положение, а не по косвени признаци, щото всякакви заблуди има.

# 106
А, не. Само от мисълта колко проверки трябва да направя ме заболява главата.

# 107

И колко? Само една всъщност.

# 108
Така е! Издръжливостта също е важна!
Големият инструмент не винаги представлява плюс! Зависи и от това кой какъв секс обича. Ако мъжът обича анален секс и е с голям инструмент, а на жената не й допада?

# 109
  • Далечният изток
Това за ръцете и краката си е съвсем вярно.

За ръцете не толкова, но краката определено разкриват някои тайни.

В тоя ред на мисли някой с по-голям атрибут от по-високо ниво ли е, дори да е по-нисък и с по-малки финансови възможности?

И за носа имам наблюдения. Grinning

Ниският няма въобще да го погледна, та нито сексуалното му, нито финансовото му ниво ще установя...

# 110
Тествах калкулатора от интерес. Излезе ми, че 35% от мъжете (до моята възраст) ми покриват критериите. Ако сложим и над моята възраст сигурно стават 40%.
Уви, нищо общо с реалността, когато излизах на срещи не съм забелязала всеки трети да ми е ок за партньор.
Освен това липсват наистина важните критерии - да не е пристрастен (комарджия, наркоман, алкохолик), да не страда от психични заболявания, да е емоционално стабилен и да има физическо привличане.
Иначе това с нереалистичните изисквания към бъдещ партньор май е чумата на векът, но може би това е начинът, по който еволюцията охлажда желанието ни да се множим, защото сме много маймунки на един клон с ограничено количество банани на него...

# 111
...на човек.

# 112
Да измислят прозрачни слипове и сутиени. Тогава няма нужда от проверки - директно с поглед оценяваш! SmileGrin

# 113
Дадох примера с висшето, защото не исках да използвам определения като "глупав", "необразован" и "неграмотен".
Не е важен броя на висшите, важно е отсрещния да е направил достатъчно с живота си, за да се осигури самостоятелно и стабилно бъдеще, а не да лежурка при мама до 35 и да няма никаква амбиция да направи нещо със себе си, за да се развива. Мисля, че достатъчно описателен и контрастен беше предния ми пост.
По-скоро прекалено контрастен беше предният ти пост.
В реалността нещата са по-умерени.
Контрастнтият пример е абсолютно реален и непреувеличен, лично от моя житейски опит. Grinning

# 114
...на човек.

Добре че сме хора, дет' се вика Thinking

# 115
  • София
Калкулатори:

Женски калкулатор
https://igotstandardsbro.com/

Мъжки калкулатор
https://realitycalc.com/

Калкулаторите са за САЩ, но ако нормализираме заплатата спрямо средната за страната, ще се придобие някаква бегла яснота. Средната заплата за САЩ е 55 000 бруто на година. За България средната е 1900лв бруто на месец, и 2600лв за София бруто на месец.
Например, ако търсим мъж с 4к бруто в България (5 в София), трябва да зададем на горния калкулатор за САЩ 110 000$ годишна.

Не включва химия, външност, характер и тн.

Ето пример:
    35-50г
    not married
    any race
    at least 6' tall
    not obese
    earning at least $110,000 per year

Резултат: 0.27%
Cat enthusiast

Тангра, ти какъв резултат изкара на мъжкия Joy

Иначе доколкото виждам, то е чисто и просто статистика за бройката и не отразява насреща какво се предлага, тоест, не изчислява реалните шансове на конкретния човек, само между колко човека теоретично би могъл да избира, и то съблюдавайки само шепа критерии.

ПП: В САЩ са яко затлъстели, та там тоя критерий явно реже глави Joy

# 116
В САЩ са яко затлъстели, та там тоя критерий явно реже глави Joy

Именно - масово са затлъстели, но иначе режат по този критерий. Много е показателно и за другите.

# 117
Интересна дискусия сте заформили! Аз срещнах мм много млада. Бяхме привлечени силно и бях много впечатлена от него. Няма да лъжа, че имах критерии, които той изпълняваше (външен вид, цвят на очите!, височина, интелект, поведение, възпитание и начин на мислене). Макар да съм била много, много млада съм имала трезва преценка по тези въпроси. И двамата сме градски деца и за мен беше важно да е така. Не съм от мечтателите за селска идилия, нито събота и неделя да се ходи “на” …измислете си някакъв град”.

По образование сме с много различни професии, но накрая започнахме работа в ит сектора. За мен е важно развитието и човек никога да не спира да учи нови неща. За него също. До някъде добре, до някъде прекаляваме и се улисваме. Никога не ни е достатъчно. Бях на 20 като се запознахме, той на 28. Не сме мислили за ипотеки, апартаменти. И двамата имаме на какво да разчитаме и не е било зор да купуваме къщи и апартаменти. Ако сега трябваше да си търся мъж, вече на 30, щеше да е много сложно. Поглеждам 10 години назад и виждам какво съм постигнала, колко съм се променила, пораснала, израснала и обогатила. За него важи същото и ако единият от двамата си беше спрял развитието, нямаше да сме заедно.

Съгласна съм с повечето от вас, че на 30+ изискванията са много. И има един разлом между мъжките и женските изисквания. Красива жена без деца на 30+ без особена кариера е по-привлекателна партия от успешна жена с кариера, ипотека, стандарт и семпъл външен вид. Но втората би имала много високи изисквания.

# 118
Жена с положение рядко е със семпъл външен вид, а наистина красива жена рядко е сама на 30, особено ако няма и особени изисквания; ако има, също ще се отнесе доста епитети, колкото и не толкова хубавичката си наборка. Големият разлом е в житейския план, не толкова в изискванията. Красавицата без кариера на 30 е без семейство и деца, защото я виждат само като нещо за еднократно ползване. На 35 ще е същата, но вече не толкова красива, и т.н.

# 119
Работата е там, че е напълно възможно красавицата без кариера да бъде пренебрегната заради тази с по-семплия външен вид. Точно защото уравнението не е само с "възраст" и "външен вид".

Понякога в темите срещам чудене как някоя си била предпочитена от бившия, а била по-възрастна и не толкова красива като чудещата се. Тъжният отговор е, че очевидно възраст и външен вид не са достатъчни, за да гарантират пласиране в желаната ниша. Важи и за мъжете естествено.

Общи условия

Активация на акаунт