КАУФЛАНД - тема 65

• 58 112
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Бонбонесто розово, аз бих написала имейл на кораба майка, егати кашата значи.

# 676
  • Варна
Здравейте, някой има ли впечатление от кафемелачката.
Благодаря!

# 677
ММ отиде сутринта за вода 10 л и започна да праща снимки на промоции Simple Smile нехранителни. Ще видя довечера какво е взел - едното беше стъклена купа с капак за съхранение, май става и за готвене.
П.П. Жилищна сграда там Grinning Може да съборят Спарки да направят цял квартал.

# 678
  • shumen
Бонбонесто розово,аз бих им написала емайл.

# 679
  • София
Не стига, че половината паркинг е отцепен за ремонт.

Когато направят паркинга, паркоместата ще бъдат едни малки кутийки. И лентите за движение по паркинга ще станат тесни, тесни...Така направиха с паркинга на Кауфланд в Люлин 6.

# 680
Още не ми излизат офертите в приложението на мен

# 681
На мен ми излизат само оферти с Кауфланд карта. Да не са правили пак промени в приложението?

# 682
  • Mostly in my mind
Аз актуализирах прилжението. Промени действително има, но офертите си стоят същите както и преди актуализацията, както и при вас. Има явно някакъв проблем.

# 683
  • Русе
ММ отиде сутринта за вода 10 л и започна да праща снимки на промоции Simple Smile нехранителни. Ще видя довечера какво е взел - едното беше стъклена купа с капак за съхранение, май става и за готвене.
П.П. Жилищна сграда там Grinning Може да съборят Спарки да направят цял квартал.
Да, жилищна сграда ще е. ММ работи с инвеститора, та от там знаем. На К. Даков е.
Защо при нас нямаше моп тип пеперуда? Аз ли не ги видях?
Нямали зареждане на XXL сметаните.

Като не могат да ни осигурят сметани, да намалят тези от постоянния асортимент, както направиха преди. Защо ли въобще ги обявяват тези промоции?

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 17:18 от viki_1974

# 684
Цитат
Уважаеми клиенти, информираме Ви и молим да имате предвид, че поради непредвидени обстоятелства не можем да Ви предложим слдните продукти от рекламната ни брошура за периода 08.05. - 14.05.2023 г.:

Орхидея Фаленопсис 12 см на цена 13,99 лв. Продуктът ще бъде наличен от 12.05.2023 г.

K-CLASSIC Сметана UHT 30% масленост 3 x 200 г на цена 4,99 лв.

K-CLASSIC Къдрави картофи замразени 2,5 кг на цена 7,99 лв.

BEVOLA Подложки за повиване 60 х 60 см 10 бр. на цена 4,99 лв.

# 685
Здравейте, ако някоя от вас е купувала Топ матрак /сега е намален на 55 лв./, може ли да сподели мнение?

# 686
Здравейте купих дизфузер за майка ми от К.дано вс да е ок,въпроса ми е какъв е срока за връщане🙄момичето не беше сигурно смънка нещо 10 дни.....

# 687
  • На изток от Ада
Здравейте купих дизфузер за майка ми от К.дано вс да е ок,въпроса ми е какъв е срока за връщане🙄момичето не беше сигурно смънка нещо 10 дни.....
30 дни.

# 688
  • София
Здравейте, ако някоя от вас е купувала Топ матрак /сега е намален на 55 лв./, може ли да сподели мнение?

Купувала съм топ матрак от К. Нормален е, седи си върху матрака, спя спокойно на него.
Моя преди 2 г. имаше свалящ се калъф, пера го периодично, нищо че има и протектор отгоре.
И протектора е от К.

# 689
Да похвалите или да ме откажете от гофретника?

Общи условия

Активация на акаунт