КАУФЛАНД - тема 65

• 58 976
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Веригите казват, че нямат голям марж, нали? Ето ви примерче:

Eti Tutku в Кауфланд България струва 2,75 лв за 160 г (т.е. 16,98 лв/кг)
В А101 Турция струва 16,50 турски лири или 1,54 лв за 210 г (т.е. 7,33 лв/кг)

Разбирам, че има транспортни и други разходи, но чак такава разлика...

Скрит текст:

Бисквитите Тутку, дето се продават в Кауфланд не са произведени в Турция. Веднъж бях купила и пишеше - Румъния.

# 91
Да, продуктите на Ети, които се предлагат в България, много рядко са произведени в Турция.
Както е писала Вики - в Румъния имат производствена база, затова и цената не е като турската дори с надценка.

# 92
  • Fairbanks, Alaska
В Германия не приемат дори леко смачкани опаковки, машината ти ги връща.
Аз досега не съм имал проблеми с леко смачкани бутилки или кенове.

# 93
# 94
# 95
И аше всичко налично тази сутрин. На касата на самообслужване видях , че има разминаване в цената на букета от рози. На тях пише 12.99 , на каса излизат 13.99. казах на служителката и тя се обади на информация. Каза да ида да си взема разликата в сумата от информация. Но аз забравих Wink краставиците изглеждат тънки и свежи.

# 96
Мнения? Заслужава ли си парите? Остава ли много мокро?

# 97
В нашите Кауфланди са скрили чопърите Imp Обзалагам се,че ще  се появят в понеделник на редовна цена. Всички предни зареждания стояха седмици след промо-то сега-Ц.Колко пък да са търсени..

# 98
О, да, ще ги извадят, когато са на редовна цена и никой няма да купува.

# 99
Мен така ме беше яд, че преди няколко седмици в събота или неделя следобед бяха прибрали всички промо купички от вида, който си бях харесала. Няколко часа по-рано имаше страшно много...Естествено, сега не са на промо и си ги има.😉
Може ли мнение за вакуумиращата машина Switch on? Някой може ли да я съпостави с лидълската?

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 13:17 от dolce miele

# 100
В неделя имаше страшно много чопъри на промоционална цена.
Сега ще гледам брошурата за другата седмица.

# 101
  • София
Може ли мнение за вакуумиращата машина Switch on? Някой може ли да я съпостави с лидълската?
Аз я имам от няколко години, доволна съм от нея.Това което ми прави впечатление, че тогава я взех за 59лв , а сега е по-евтина. Фолиото -обратно. Имай предвид, че трябва да се запасиш с фолио, защото  го предлагат само, когато е в брошурата.  Като редовен артикул го няма. Мен фолиото ми е свършвало, когато не трябва, и съм търсила по хипермаркетите , и няма и няма.

# 102
  • На изток от Ада
Аз я имам от няколко години, доволна съм от нея.Това което ми прави впечатление, че тогава я взех за 59лв , а сега е по-евтина. Фолиото -обратно. Имай предвид, че трябва да се запасиш с фолио, защото  го предлагат само, когато е в брошурата.  Като редовен артикул го няма. Мен фолиото ми е свършвало, когато не трябва, и съм търсила по хипермаркетите , и няма и няма.
Фолио в метро или в нета , излиза евтино.  Трябва да е с точки или друго ,не гладко. Релефно трябва да е. Пише го и в книжката

# 103
Salsa, благодаря! А какво включва комплектът? Към лидълската машинка има и някакви тръбички или адаптери (не знам как се казват, мисля, че са за вакуумиращи кутии), към кауфландската вакуумкраща машина и а ли?🙂
И на мен ми се видяха скъпички допълнителните ролки...
Наси, да, знам, че трябва да са гофрирани ролките, гладките са за професионалните машини.🙂

# 104
  • София
Има само резервен уплътнител, няма адаптер за кутии. Ролките от едната страна са гладки,от другата-релефни.

Общи условия

Активация на акаунт