КАУФЛАНД - тема 65

• 58 581
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Че кой да е изкупил бисквитите в Русе - впера в магазина следобед много служители старателно подреждаха навсякъде.
Но аз купих Горна баня 10 л за 2.49 лв. Правилно виждате, а на другия ден ня аше и следа от водата. Сега е с по-висока промо цена.

# 646
  • Somewhere far away

Интересно, в предстоящата брошура не ги видях.

Ъпдейт по темата. 

Не е от брошура, съвсем случайно я видях на един стелаж и беше единствената. Grinning  Spice & Soul e .
Oт доста време си търсим, тези от всичко по един лв са с ужасни цветове и затова така и не си купихме. взех тази от кауфланд и е чудна, хареса се , много нежен пастелно лилав цвят е!  Sparkling Heart

# 647
Че кой да е изкупил бисквитите в Русе - впера в магазина следобед много служители старателно подреждаха навсякъде.
Но аз купих Горна баня 10 л за 2.49 лв. Правилно виждате, а на другия ден ня аше и следа от водата. Сега е с по-висока промо цена.

Миналата седмица Хисар беше на 2.49 лв. Странно, че и Горна баня тогава е била с такава цена.

# 648
Често виждам разминаване по брошура и в магазина. Хисар си имаше на 2.49 лв/10 л в съседство.

# 649
  • София
Доволна съм от пазара днес е Кауфланд. Но беше една малка лудница.
Лимоните на промоционална цена не са хубави. Същите "дърва" са заредили и в Лидл. А така исках да купя хубави лимони. Sad
И един Кауфландски номер от днес което видях: хавлиените кърпи, които са на промоционална цена, са сложени на място където няма да се сетите да ги търсите. Май са от офертата с намалени цени. Нооо, други хавлиените кърпи със същите размери, но с по-висока цена са сложени до стоки и на пътека където има доста клиенти. И ако не видиш цената, а грабнеш в бързината - плащаш по-скъп продукт с по-ниско качество. Явно има и рибоци, които ще купят от по-скъпите кърпи.

# 650
  • Somewhere far away
Някакви отзиви от този тостер ?

# 651
И при нас беше лудница. Първо помислих, че е заради пенсиите, но после се сетих, че е почивен ден за всички, не само за мен. Simple Smile

# 652
  • София
Купих розови домати  по препоръка на една възрастна жена в магазина. Тя даже ми каза какви да избирам. Страхотни са! Ще купя отново. Simple Smile Цената ми се струва прилична.

# 653
На мен ми се видяха скъпи. Пък и доста краставици от късоплодните имам, ще изчакам с доматите.

# 654
  • София
Домати не съм купувала отдавна. Видяха ми се хубави и реших да взема. Не съжалявам!
Заради лошия вкус на доматите и краставиците спрях да ги купувам. И нямат вкус. Sad Но тези розови домати са супер!

# 655
Българските краставици имат вкус вече, зимните за мене нямат, каквито и да са.

# 656
Късоплодните са много вкусни.

# 657
Да, много сочни.

# 658

Някой има ли впечатления за тези тигани, дали са читави

# 659
Наистина много хора в магазина. Консултантите не знаят кое къде е. Търсих металния стелаж - намерих си го, но е много тънък. Почти като фолио. Взех си луканка и амбарица.

Общи условия

Активация на акаунт