Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 447
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Кязъм си връща фабричните настройки 😒

Детето на Султан не е ли глухонямо?

Харесва ми това преплитане на сериалите.

# 376
Дядото усеща, че Ифакат се опитва да направи някакъв номер със сгодяването на Суна.
Мина ли сцената с гост-актьора Баръш Фалай от филма Йомер, че след рекламите пропуснах?

# 377
Абидин и Суна имат проблеми, Сейфер с глупости се занимават 🙄

Баръш Фалай❤️❤️❤️❤️

# 378
  • Яко в Матрицата...
Очаквах повече от серията. Първите минути бяха много силни, после думите на Ферит към Сейран. Прав е, страх я е да е щастлива. Или по-точно е страх я, че ще плати висока за миговете щастие. Спомнете си споменът ѝ за празнуването на Нова година...

АбСун не ме трогват, не знам защо... Но кризата на Суна също беше много силна сцена. Браво на Берил.

Султан Rolling Eyes И какво излезе Абидин знае за Султан и Феро бей. То май само Сейран не знае Grinning

# 379
На Абидин му иде да се хвърли в Босфора 😕

# 380
Кязъм Антепски май си подписва  фалита -възможно ли   е Фуат  да  участва ?
Разтърстващи Абидин и Суна в преживяванията си ,в безсилието си ,погубваща обреченост....

# 381
  • София
На Абидин му иде да се хвърли в Босфора 😕
Едва се сдържа да не се нахвърли на зетя. Satisfied
Обаче Ферит го загледа Абидин на лодката. Аз мисля, че Феро би им помогнал, ако му кажат.

# 382
Все още не мога да разбера Суна, защо не сподели на Сейран.  Както и Абидин на Ферит.   В недоумение съм, със сигурност биха ги разбрали. С тях всичко си споделят... Rolling Eyes

# 383
Аз като се замисля Пелин защо разреши на Ферит да се ожени? 🤔 и тя знаеше всичко и тя е в кюпа... а сега се прави на мила кравичка.. забрави как каза на Ферит запознай ме с нея, може пък да си станем приятелки....????? Или как ходеше в стаята на Ферит постоянно докато Сейран беше там... ако е била умна щеше да си задържи Ферит.. ама той Феро не я искаше и без това .. 😂

# 384
Голямо унижение за Есме и Сейран.
Тази от къде знае всички тези неща 😒

# 385
От змията Ифакат ..

# 386
Ей тия са страшни боклуци двете 👿

# 387
  • Яко в Матрицата...
Айде дизито битти Joy

# 388
Ай, ай, ай! Ферит верно щеше да й отвърти шамар! Е, от тук на къде даже не мога и да си представя. Яка серия беше. Започна силно, затъпя за кратко и завърши много силно. Да видим фрага

# 389
Тая гадна кучка Зерин😡😡😡
И между другото прекаленото пискане и викане на Сейран и мен ще изкара извън релси за едно шамарче😄
А в епизода ме разтърсиха Суна и Аби😭
Интересно какво ще следваа

Общи условия

Активация на акаунт