Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 386
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Една от любимите реплики на Ферит: Докато Ферит Корхан не каже ,че е свършило, значи не е свършило, океййй Grinning

Ще видим тук ще важи ли Grinning

# 571
Цитат
Една от любимите реплики на Ферит: Докато Ферит Корхан не каже ,че е свършило, значи не е свършило, океййй Grinning
Тоя лаф минава само пред девойките. Иначе докато Халис Корхан не каже ... и не удари по масата... Sunglasses

# 572
Аз се чудя защо гледа като премазан от влак от шок във два кадъра все още.
И още се чудя след прекаран нервен срив или каквото се случило в стаята едва стана от земята е как намери сили да се кара със Сейранката? Този епизод направо не искам го огифявам

# 573
Ей тоя Аби, един проятел да имаш и той да те захапе...( знаете Ферито фенка съм 😄) , ама може ли така да сравняваш моята любов - твоята любов. Все едно да сравниш дали бащата или майката обича повече детето  си 🤷‍♀️ АМА ХА..*+!%%!

# 574
Халис Корхан, няма да разреши развод.Как ще се вижда с Хатуч тогава? Пък и Ифакатица не е толкова умна колкото се мисли

# 575
Кое е най- важното за Халис? ВНУЦИТЕ. Как ще реагира когато разбере, че чака внуци, а булката не дава....
Няма ни зестра да види Кязъмчо, ни нищо.

Халис Корхан, няма да разреши развод.Как ще се вижда с Хатуч тогава? Пък и Ифакатица не е толкова умна колкото се мисли

# 576
Ей тоя Аби, един проятел да имаш и той да те захапе...( знаете Ферито фенка съм 😄) , ама може ли така да сравняваш моята любов - твоята любов. Все едно да сравниш дали бащата или майката обича повече детето  си 🤷‍♀️ АМА ХА..*+!%%!

Абе той да се радва,че Суна го е погледнала,че на нея очите и шарят по еркеците от цялото дизи сега,че не хареса Сафет е отделна тема ;д

# 577
Добро утро!
Чудесен фраг. Благодаря за превода!
Отдавна чакам раздяла или развод.
Видяхме, че не умеят да бъдат щастливи заедно, нека видим как ще се справят поотделно.
Лично аз, след последния епизод не желая да ги виждам заедно известно време.
Нека, никой не спасява този фалшив брак. Няма нужда, тъкмо и ние ще си починем от глупости.

# 578
Аз мисля,че Ферит в фрагмана следи Зерин за да види с кой ще се срещне.Освен това мисля,че подозира Ифакат затова,че тя е казала.Ферит е достатъчно умен за да ги разобличи не забравяйте,че лентата се върна назад тоест трябва да преживеем всичко отново ,но заедно. И Абидин какво се е разпенил баш сега ако не го прави за да го уволнят Диди да не ми е името само,че не е много окей да казваш на някой истината в сурата за всичко си има време.Имам надежда,че ще ги разобличи може и Саджиде да намерят за да ги разобличат...
Тази жена появи ли се всичко ще изясни като бял ден.
Сейранката с какво е на ясно?Объркващ фрагман ,но ми направи впечатление как докато си беше тъжен в стаята на Ифакат после на лицето си има онова откачено изражение.Да не би това да е паралелно ха?

Най-големия спойлер е в песента която Мерт пя в 25 еп.
Ще се борим ли аз и ти?
Ще спечелим ли?

Рано или късно ще се осъзнаят ,но това ще стане в залата докато се
развеждат мисля или след като се разведат.

А Кязъм няма да го коментирам такъв ....продаде дъщеря си за имоти  сега пак прави същото без да я погледне в сурата както викаше на Ферит ,че докато се женела за него била като мушмула щом толкова разбира от сурата на дъщеря си защо не се вгледа по на дълбоко за да види,че асъл сега е бетер мушмула?
Хайде имотите са важни и тн....
Ферит му спаси живота така ли му се отблагодарява? Много жалко! Аз мисля,че Юсуфи не си е изиграл картите и от него чакам някоя гадост.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 08:04 от x BlackRose x

# 579
Благодаря за превода
Интересно ,  Сейран се перчи на Халис , че няма сила ,която  да я върне
На Ферит  казва , че никога няма да му  роди деца . А ако Кязъм реши след развода , да я жени за възрастен вдовец и да му ражда деца (както беше случая със Суна ) Сейран какво ще каже : Ние сме принудени , нямаме избор

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 10:07 от KrasiAnna

# 580
Благодаря за превода
На Ферит  казва , че никога няма да му  роди деца . А ако Кязъм реши след развода , да я жени за възрастен вдовец и да му ражда деца (както беше случая със Суна ) Сейран какво ще каже : Ние сме принудени , нямаме избор
Тцъ! Ще избяга. В Истанбул поне е лесно, не е като да тръгне от Антеп.
Момичета, защо все оценявате на приципа - избор на по-малкото зло?

# 581
  • Яко в Матрицата...

От Берил Simple Smile

Легендите не умират, променят формата си Flowers Rose

Изобщо няма да си моря ума да мисля кой какво ще направи. Ще се радвам, ако от всички страни натиснат Ферит да се ожени за Пелин. Ей тогава ще гледам с кеф огледална на сватбата на СейФер сцена - щастлива Пелин и Ферит с изпразнен от съдържание поглед.

# 582
Не мисля, че някой може да накара Ферит да се ожени отново.
Още повече не мисля, че и Пелин ще е щастлива на сватбената маса. Тя добре разбра, че Ферит не я обича, просто не знае как да продължи напред, а Зерин не е никаква майка. Вместо да излекува душата на дъщеря си тя я изтезава още повече.

Изобщо няма да си моря ума да мисля кой какво ще направи. Ще се радвам, ако от всички страни натиснат Ферит да се ожени за Пелин. Ей тогава ще гледам с кеф огледална на сватбата на СейФер сцена - щастлива Пелин и Ферит с изпразнен от съдържание поглед.

# 583
Благодаря за превода
Тцъ! Ще избяга. В Истанбул поне е лесно, не е като да тръгне от Антеп.
Момичета, защо все оценявате на приципа - избор на по-малкото зло?

Тя , ако искаше да избяга нямаше да се прибере при баща си Идеята ми беше , че се опълчва винаги на Ферит . Разбирам я , но  и винаги склонява глава на Кязъм. Борбата и е само към Ферит И трите Суна  ,Есме и Сейран  стоят и чакат на заколение До безкрай ли ?

# 584
Ама моля ви се, Пелин не иска да е щастлива, иска да е с Ферит.
Не мисля, че ще се стигне до сватба на ПелФер, защото ще попаднем в задънена улица. Тя никога, ама асла няма да се разведе Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт