Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
И аз това казвам, не й сложиха правилните думи. Повечето хора така са го приели…

Не е ясно какво му е в ума на Ферит, това също идва от бездарния сценарий.

# 601
Рени.  Да,че е по-лош. Двете се еднакво лоши и несъпоставими.  Излезе все едно тя се успокоява  себе си .
Защити дъщеря си подобаващо
За щастие при разговора на Ферит с Кязъм  се бяха постарали повече с репликите му.

Междувременно  във ФБ, прочетох: Сейран казва на дядото,че Феро й е дигнал ръка, но не казва причината.
Добре,че не знае какво му каза на внука,щеше  лично да я изгони Joy  Сейро е като малко дете и тя, изкалпазаниха я .Grinning
Разбира се, това е в кръга на шегата. Вече гледам само заради Мерт и Афра.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 16:18 от Nina_richi

# 602
Мисля,че тази серия на никого няма да се хареса,освен,ако Ферит не хукне да спасява Сейран от втори брак

Ааа, не Sunglasses
Спасяването на Суна беше достатъчно. Малко ще е комично през няколко месеца да се впуска в спасителни акции ту за едната, ту за другата сестра Head Band После- "ти не струваш"
Това вече сме го гледали.
От тук нататък, ако ще вървят един към друг трябва да е по- осъзнато, да е избор, а не крачка предприета от силни моментни емоции, които като отшумят се почва старата песен на нов глас. И за двамата важи.
Летището, отвличането- колкото хубави, толкова краткотрайни...

Аз от Ферит искам едно- да спре да се умилква, моли и лигави на Сейран. Да си постави за цел да открие информатора на Зерин, да разобличи змиярника и да докаже на всички, че точно този грях не е негов.
Не знам, дали той има нужда от това, но аз да Smirk

# 603

Аз от Ферит искам едно- да спре да се умилква, моли и лигави на Сейран. Да си постави за цел да открие информатора на Зерин, да разобличи змиярника и да докаже на всички, че точно този грях не е негов.

Само да не оженят своевременно Сейран
Че тогава става трагедия
На следващата серия няма да има нито един включен телевизор на тяхното излъчване /шегувам се,ама хич не е до шега работата/

# 604
Както пишат в Т, дали пък няма да е добре да имаме епизод само СейФер, затворени сами някъде...паралел с 56 епизод на Adini Feriha Koydum Thinking. Аз съм твърдо ЗА , имат нужда от това Grinning

# 605
Това затваряне ,ще е наистина много  добър ход.
Ферит каза само това : Кязъм е бил  Сейро  за да се ожени за него.

Пело, не можеше да повярва,че не е крещяла от кеф,като нея. Тя живее за това.

Колко пропаднало и жалко същество  е Пелин?  И вече 15 епизода  ни занимават с нея и желанията й. Тя е напълно наясно,че Ферит обича Сейран.  Както и че ако той не иска,няма да стане.   
Интересно ми е, как мисли да го принуди насила да я иска?

Ако ги разведат, ще се радвам да избяга в Ню Йорк. Пелин ще му маха Joy

# 606
Хайде с конкретния текст, за да видим колко прочита може да има и от какво зависят различията. Simple Smile
"Ах бе синко! Този Кязъм ага, когото не харесвате... Дори той... Дори той до днес нито веднъж не е поглеждал друга жена. Мъчеше ли ме? Много ме мъчеше, вярно. Оскърбяваше ме. Биеше ме. Но погледни това, което правиш, ти синко. Погледни това, което правиш на прекрасната ми дъщеря! Не е ли още по-лошо, сине? Не е ли по-лошо сине?
И така. Какъв е контекстът - думите на Зерин за продажбата на Сейран (и се обръща към Пелин за потвърждение), за планове Суна да бъде омъжена за възрастен мъж и довеждането й при Пелин от Ферит, за мълчанието на Есме, когато ги е малтретирал физически ("пребивал"). В този контекст Есме казва: "Дори той до днес нито веднъж не е поглеждал друга жена" и "Не е ли по-лошо, сине?". Сравнимостта има обща основа - мъжкото насилие над жени, физическо и психическо . И психическото в реторичния въпрос е по-лошото, според Есме.
А "в Туитър пише" ... в мрежата се пише всичко и с различни мотиви. Така че ... не е лошо да посочваме и аргументи.
Накрая, понеже се върнах към тази сцена, от посочените обстоятелства не си спомням Ферит да е говорил на Пелин само за продажбата, макар че Зерин потърси потвърждение именно от нея. За другите две обстоятелства Пелин знаеше. За плановете за Суна от първо лице. За  побоищата Ферит я предупреди, мъчейки се да я накара да спре майка си да говори с родителите на Сейран. Ако някои има по-детайлни спомени, ще се радвам да ги прочета. Аз не се  вкопчвам в мнението си обикновено. Склонна съм да го променям, когато видя аргументи. А и това е смисълът на гледане или четене, според мен. Да откриваме и променяме нещо в себе си. Simple Smile

# 607
  • Яко в Матрицата...
Айдеее, още едно клише Joy

Влиза братът на Саффет - Тарък, който ще е възхитен от красотата и благородството на Сейран Joy

# 608
Катя , по мои спомени Ферит не е казвал на Пелин  за системния тормоз и издевателства на Кязъм към всички от семейството . Да ,  той намекна , че бащата не е читав явно но подробностти не е казвал За да ни показват толкова пъти Ифакат , тя ще да е тази , която ще е казала и за имотите и за изверга К. Нали Ифакат отиде да избира снаха .От  Антеб са и Корханови . За да избере Суна е знаела за семейството и , че ще я дадат бързо и без уговорки  впредвид състоянието на баща им Предполагам са и казали и за действията му

# 609
Аз го разбрах като "Даже такъв долен тип като Кязъм не прави това, как ти можеш при положение, че не си като него, че уж си по-добър?". Има сравнение, но не го приемам точно като 'това е по-зле, това е по-добре', просто разочарование, че и нейната дъщеря е наранявана, макар и по различен начин.

# 610
То па това благородство къде го видя 😂😂😂
Иначе голям мазник спор няма, вече не го харесвам 💪🏻😜

Влиза братът на Саффет - Тарък, който ще е възхитен от красотата и благородството на Сейран Joy

# 611

Не ни е писан СейФер и това е GrinJoy

Намериха бързо , бързо жених/кандаидат  на  Сейро Grinning

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 20:41 от KrasiAnna

# 612
Въх Баран първия партньор на Юзгю Кая
Не е лош актьор ама малко ми мяса на бившия адашон

# 613
Готин е пича,обаче той по-голямо конте и чапкън май от Ферит
С една дума зор за Сейран,ама и чок зор за Ферит

# 614
А кой беше Саффет?
Верно е клише. Там Пело, тук Тарък... Напълни се с рибарчета.

Общи условия

Активация на акаунт