Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 30 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 615

Кандидат зетя за Суна.
Чудничък е новия 😂 Нямам търпение да ги разведат. Феро при Пело, Сейро при Бати и да започнат да изневеряват Сейро и Феро на новите.

# 616
Мдаа...
Щом вкарват и за Сейран партия, значи Пелин дълго ще се върти още в сериала... Аман бе!

# 617
  • Яко в Матрицата...
А кой беше Саффет?
Верно е клише. Там Пело, тук Тарък...
Кандидатът на Суна. Само че когато Ифакат го представи каза, че е единствен син на богато семейство. Явно този е извънбрачен... Сценаристът не помни какво е писал преди две серии, ние искаме да помни, че Ферит не е обещавал нищо на Пелин... Няма повече да коментирам, не заслужават и една буква тоя сюнгер и сценария му!

# 618
Аз този въобще не го отразих. Сигурно от мъка за Аби. Blush
Цитат
Кандидатът на Суна. Само че когато Ифакат го представи каза, че е единствен син на богато семейство. Явно този е извънбрачен...
Joy Joy Joy

# 619
Кандидатът на Суна. Само че когато Ифакат го представи каза, че е единствен син на богато семейство. Явно този е извънбрачен... Сценаристът не помни какво е писал преди две серии, ние искаме да помни, че Ферит не е обещавал нищо на Пелин... Няма повече да коментирам, не заслужават и една буква тоя сюнгер и сценария му!

JoyJoyJoyJoy
Баш!

Щом и режисьора е лайкнал пост "Да ги разведем" няма шанс за помирение.
А този новия сигурен ли е?

# 620
Мдаа...
Щом вкарват и за Сейран партия, значи Пелин дълго ще се върти още в сериала... Аман бе!

Да взима Пелю и да си ходят че АМЪН от кандидати и всякакви...

# 621

Щом и режисьора е лайкнал пост "Да ги разведем" няма шанс за помирение.
А този новия сигурен ли е?

Да .  И Бирсена го е написала и са го последвали Афра и режисьорката
Мерт държи фронта още Joy

Разгледах му профила Ужасен ми се видя Joy Като , че ли са търсили и прилика с Мерт

# 622
Много яко! Joy Тези са пълни психопати сценаристите. Толкова ме забавляват вече тези, че наистина нямам търпение да дойде петък. Едва ли още този епизод ще го вкарат, но поне ще му постелят червения килим. 
Когато отидат да искат ръката на Суна, щели да се запознаят младите ох, ахахахаха ти да видиш

# 623
Този- новият, ще е поредната "еднодневка", в чието присъствие няма да намерим смисъл и логика. Много ми станаха героите от този тип. В същото време темата за осиновяването на детенце от Асуман и Фуат остана да виси в нищото...

Вал, може това да е кандидат женихът за Сейран, от когото се страхуваш
Ако я поиска добре "мотивирано", може и да я получи Smirk

# 624
И на мен още от сега този не ми харесва и ме дразни. Grinning Но от друга страна поне е млад, а не като Фърат Челик, с него замисъла им изобщо не се получи.
Няма само с любовите на Феро да  се ядосваме, трябва някой да разръчка нещата , да задейства ревността между СейФер, ще го преглътнем и този .

Накрая предлагам Феро да си се вземе с Аби и да оставят сестрите, колко главоболия ще си спестят Joy

# 625
Аа хора, аз пък се въодушевих, освежи ми се настроението като прочетох за появата на този новия герой. Чакам с нетърпение да видим какви ще ги сътворим - той, Феро, Сейро, Феро и Сейро заедно.. 😁

И на мен ми прилича на голям чапкън, ама от онези истинските. 😆 Искам да видя и реакцията на Сейран, ако тръгне да и се слага..🤩🤪

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 21:51 от bellie_ellie

# 626
Много изрязване и промени в сценария,до там водят. Вече става банално, с този пълнеж от случайни герой.
Добра идея, ще е  да ги оженят за други  и да станат любовници. Да видим малко любов и щастие, стига ревност и крясъци Joy
Пелинка си е топ,нея няма да я изкарат...
Да вземат да променят и заглавието на сериала,в нейна чест.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 21:33 от Nina_richi

# 627
Ох,заболя ме коремът от смях с Вас!!Много сте ми готини Сейферки!!
Да видим и новият как ще му направим ударението на “О”🤣

# 628
От Т, реакцията на Феро бей Joy:

Май ще ми е кеф да видя ревнуващ Феро бей Grinning

# 629
Ох,Феритчето ми,луд го направиха 😅

Значи новият ще се казва Тарък
По нашему-Таро🤣

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 22:07 от VAL*

Общи условия

Активация на акаунт