Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 30 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ох, сега Ферит ще ревнува ли🤣

# 631
Аз мисля, че сериала не е вече " адаптирано от истинска история" а е " адаптирано от сценаристите" язък за Афра и Мерт.. имат талант доказаха го  чрез сериала, дано да имат още един съвместен проект някакъв по-нормален.. имаше коментар в Т че след сериала, сценаристите трябвало да ни плащат на нас за терапевт 😂 дано не .. дано да има хубав финал на сезона поне..

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 23:07 от Николета Кирилова 736837

# 632

Дано ви хареса новата корица с тези отровни думи...

# 633
Дано след тези сълзи най сетне видим и усмивки.
Преди малко ми попадна фрага отново и ми се видя, че Суна вече е на земята когато Сейран си изяжда боя. Дали не е разбрал кязъм за Абидин и колана всъщност не е за Сейран , а за Суна 🤔 ( ако се е обсъждано вече, съжелявам за спама, но ми е убягнало )  

Дано ви хареса новата корица с тези отровни думи...

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 00:24 от Ela1

# 634
  • Дубай
Ох,Феритчето ми,луд го направиха 😅

Значи новият ще се казва Тарък
По нашему-Таро🤣

Ох,майко!Без коментар!На някой снимки го докарва обаче на други е като от лявата страна,сори😁Иначе ще ми е ок да ревнува Феро бей

# 635
Да поспортуваме  с Афра

# 636
Добро утро!
Има теория интересна на която попаднах и мисля,че има логика. Но след спойлерите за 28 еп за който не искат и нищо да говорят направо не искам да дерзая.
По принцип пак казвам ако наистина става въпрос за семейство Атасай а Джихан Камер го потвърди казвайки,че историята е по различна обаче - това е любов от детски години имат две деца.Единствените му деца са от жена му. Тоест Фърат не е на Ферит но 100 пр е на някой от Корхан / Фуат или Орхан.И по скоро мисля,че е на Фуат. Много честен го дават нещо не ми се вързва при такива Чапкънови да е останал нормален. Имаше и друга теория която е много вероятна за ТР сериал ,че Ферит не е истински Корхан.Направо това си е живо....Има ли логика? Има! Възможно ли е? Трябва да питаме Гюнгер и Гюлсеренка...
Интересен психо портрет прочетох за Ферит из Т има логика и това което прочетох това означа,че пак съм права обаче.
Аз ще се надявам тази теория с Тарък да излезне вярна защото има логика.
Така ще се изпълни всичко за което се даде дума както се казва - намекна.

ПП:Нали Халис е гръмнал дядото и той 100 пр търси отмъщение сега този ще гръмне Ферит заради Сейран.Ето ти паралел Гюнгер.

- Готов съм да умра за теб!

- Душата ли да си дам ,че да ми повярваш?

Хатуч се е погрижила за раните на Халис нека и това да подчертаем
най-големия му съюзник в тази тайна. Само , че при тях има неизживяна любов ще видим какво ще стане.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 08:23 от x BlackRose x

# 637
Аз официално съм фенка на Тарък. Какво не му харесвате? Метросексуален, модерен, млад, богат, идеалка Simple Smile  Да влиза още в петък! Тогава ще си ги мерим. Любовникът ми е повече от любовницата ти Grinning

Много ме е яд за Мерт и Афра. Сигурно им се реве вече като прочетат сценария. Един герой няма с логично развитие в този сериал.

# 638
  • Яко в Матрицата...
Нямат избор Мерт и Афра, ще играят каквото им напишат…

# 639
Ама Тарък ако ще го вкарват със скороста на тези от Омер ...малеее, ще си остарее като Хаатуч...някъде към 2 сезон средата 😄

# 640
Феро бей още не е научил закона за съпружеския живот
Когато го научи,всичко ще тръгне по мед и масло

Много сте тихи днес.......

# 641
По повод посланието на нашия сериал. Ще ми се,тъй като засяга подобни теми. Посланието да му  да е свързано с това,че насилието не е правилно.  Да нараниш по-слабия, беззащитен дете или жена. Нали това е голям проблем в обществото.  Страшно е да се примириш, да го вземеш за нормално.
 Момичета може  да не гледате  тенис. Може никого да не сте чували за нея.  Но си позволявам да споделя линк със статията  и писмото на Йелена, към  малката Йелена. Тя е четвърта в света, успешна и успяла тенисистка.
Можеше да бъде,  дори ако не беше преминала през психическото и физическо насилие от страна на баща й.
"Какво бих казал на по-младото си аз? На това младо, вече тъжно и уплашено момиче,
Никога не позволявайте на никого да ви събори. Никога не позволявайте на никого да ви казва, че не можете да направите нещо. Никога не позволявайте на никого да не ви уважава.
Никога не позволявайте на никого да унищожи вашата стойност. Не позволявайте на никого да ви събори. Горе главата. Вярвай в себе си! Никога не се отказвай. Винаги продължавайте.
Никога не позволявайте на никого да ви отнеме гласа. Не позволявайте на никого да ви отнеме светлината. Бъди безстрашен. По-силен си от колкото мислиш. Можеш всичко. Можете да преминете през всичко.
Бъди добър към себе си. Обичай себе си. Вие заслужавате света.
Никога не им позволявайте да ви отказват от щастие, защото никога не е било тяхно да си го вземат обратно.
Ще залепя това съобщение на хладилника и огледалото в банята си, за да си напомням всеки ден, че съм ценен и че тези, които се опитаха да ме пречупят, се провалиха и ме направиха това, което съм днес"

https://btvsport.bg/tenis/bashta-j-ja-bieshe-a-majka-j-gledashe- … -4-v-sveta-2.html

# 642
Интервю с Ерсин (Абидин)
https://twitter.com/dreameleri/status/1643583299665764352?t=7mw_ … ZcHk7ikAdUEw&s=19

https://twitter.com/dreameleri/status/1643585703345881088?t=TIQW … y0KpkBrcvHkg&s=19

https://twitter.com/dreameleri/status/1643595481505845249?t=sCeX … rSAUHTJqOPew&s=19
Репортера казва, толкова много работите, нямате време и че видели Мерт някъде в Джихангир с таблета си, гледал сериала.

# 643
Аз имам един въпрос
А как се тълкува шамар,нанесен на мъжа от жената?
Знам,че в никакъв случай не е едно и също,/но защо ли?/но също е толкова обидно и унизително
Защото Ферит получи шамар от Сейран и то,без кой знае каква причина
За другите нападения,блъскане ,удряне и бутане хич няма да споменавам
И това в комплект със страшни крясъци и обиди,през целия филм до тук

Софи ми липсва!
Нарде си къз?

# 644
Озет нямаме ли?

Общи условия

Активация на акаунт