Отговори
# 300
Благодарности, Диди! HeartHeartHeart
Ето и снимките от фотосесията за be MAN.

Берко е доста интересен и нестандартен и като актьор, и като личност. Любопитно ми е на какво ще каже "да" за следващ проект.

Ако някой следи "Не плачи, Истанбул", ще се радвам да сподели мнение. Simple Smile

# 301
Аз и ми харесва ,но ме е страх да го кажа на глас да не ям линч. Категорично Кубат е моя човек а Симай отново е толкова красива. Не мога да отлепя очи от това момиче...

Айтач също прави много добра роля и е страхотен ,но на фона на Исмаил...

Озанчик отново се отчел на братчето.

# 302
Аз и ми харесва ,но ме е страх да го кажа на глас да не ям линч. Категорично Кубат е моя човек а Симай отново е толкова красива. Не мога да отлепя очи от това момиче...

Айтач също прави много добра роля и е страхотен ,но на фона на Исмаил...

Озанчик отново се отчел на братчето.

Абе и аз почвам да се увличам по фраговете, ама още изчаквам да го почна, че им е малко колеблив рейтинга, пък трудно приемамам ранните финали Grinning За мен доста добра заявка дават за двойка Симай и Исмаил, въпреки, че тази негова зализана прическа тук не знам къде ми бърка просто... Ама ще я преживея. Simple Smile Страхотен актьор е! И много красива Симай определено!

# 303
Привет.  Нямах търпение  за днешния епизод. Като цяло много  харесвам Айтач и нямам много наблюдения  над Исмаил.  Чудя се, защо е приел тази роля. Образа на Кубат много ми харесва, със Симай  са много въздействащи един до друг.

# 304
Привет.  Нямах търпение  за днешния епизод. Като цяло много  харесвам Айтач и нямам много наблюдения  над Исмаил.  Чудя се, защо е приел тази роля. Образа на Кубат много ми харесва, със Симай  са много въздействащи един до друг.

Исмаил го знам още прохождането му с Памуковата принцеса беше най-малкия брат на Еркан Петеккая.
После направи много добри роли като Баръш Йесари стана голям фаворит на всички в Махкюма.
Айтач и аз го харесвам много добре се развива и е много трудолюбив. За съжаление това което се случи е по важно сериал всеки ден може да се гледа.

# 305
Ясно е,че човешкия  живот е най-важен.  За жалост  никой не е застрахован от бедствия  и инциденти. Симпатизирам на турците, за задружността и съпричастността им. Нещо което при нас го има, но за жалост  сме разединени

# 306

Така е .Берко доста активен покрай списанието.

И за пожара

# 307
Рейтинга

# 308
Тези двамата ако не са заедно главата си режа не се спря да го пуска

# 309
Тези двамата ако не са заедно главата си режа не се спря да го пуска

Коя тази мацка не я знам ? Време му е да има някоя до себе си от раздялата мина много време .

# 310
Както казах мога да кажа познавам си Ози както ти твърдиш ,че Чачо...
От Ози

- Ако се хванеш любовта е работата ни.

Ден на влюбените като ден на влюбените...

Феми , Гюлпер Йоздемир колежката му в Ейюбито както и партньорката Сибила.

# 311
Партньорката му в това дизи не е ли тази от ''Камъка'' нали щяха пак да играят заедно ?

# 312
Партньорката му в това дизи не е ли тази от ''Камъка'' нали щяха пак да играят заедно ?
Не Елиф не е му е партньорка още в началото обявих.

# 313

Изгубил се в гората ;д

# 314
Озан и Гър-Гър се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт