Отговори
# 285
Дидиии , Тенкю за тези красоти . Heart Eyes Още веднъж ще кажа невероятен Ози и визията му е супер .  Искаме гифки и от рекламата да спретнеш .

# 286
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Я колко готин рицар! Защо така падат рейтингите ?!  Историята ми е интересна, но де да можеше епизодите да са по- стегнати и малко по по същество....
Дидке, излъчват ли се вече епизоди от "Шехеразада" ?

# 287
Нови на Беркер. Сигурно се готви за ролята на самурай.

# 288
Спирам щом си казал - край. Зад маската на Самурай. ;д Ох уби ме

Ето и го другия променен направо двама братя ме трошат.

# 289
Рейтинга от новият епизод

# 290
Другата серия очаквам да се вдигне дори Балиан е заложник на Селяхатин и искат да се споразумеят бакалъммм.
Освен това по историята трябва да дойде жената на Балиан - Мария която е всъщност партньорката на Озан.

Първа сцена на Елиф и Ози в трето измерение.

Мила и Балиан

# 291
Честита Коледа🎄🎄❄️  весели и споделени празници.🎇

Четох че в сериала ще влизне нов актьор и колега - Баръш Бакташ.
Иначе Сера Кутлубей има нова любов - Ръза Коджоолу. Ръзата е голям Дон Жуан нищо че не е типичен красавец.

# 292
Феми може да е добър човек. Не ме кефи ама добър актьор е спор няма.

Нашия граф Wink

# 293

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 15:21 от femmi2

# 294
  • Свети Влас
За много години, момичета ! Пожелавам ви най-вече здраве, щастие, любов и късмет във всичко ! А на нашите сладури успешни проекти !

# 295
Гюлпер и Ози

https://x.com/DiziciBagyan/status/1873737282341183538

https://www.instagram.com/stories/berkerguvenn/?hl=en

Берко и Нихал.

Живи , здрави да сте през новата 2025г. Всичко най-хубаво на вас и нашите любимци. Heart

# 296
Честита Нова година! Бъдете здрави и щастливи!

Успех на Берко и Ози в личен и професионален план. Да са живи и здрави! Успехи и на останалите актьори от екипа.

# 297
Дидииии , гледаш ли Ози въртиш ли още мечааа или се отказа ?

# 298
Не съм гледала новите епизоди ,че нямам това време ,но ще наваксам когато имам възможност.

От Гюлпер

# 299
Беркер е един от актьорите, които дадоха любимото име на екраните и героя, който играе. Гледахме последния й проект "Три сестри" със страхотно изпълнение в продължение на близо три години. Но, както той каза, персонажа на Недим в Жестокия Истанул беше много различен, дори можем да кажем, че това беше проектът, който ни спечели Беркер.
Освен актьорската му игра, говорихме за неговата гледна точка за живота, с какво се храни най-много, отношението му срещу безредието и всичките му цели оттук нататък.
Срещата с него и възможността да проведем този разговор стопли сърцата ни в една ледена истанбулска сутрин, чувството беше толкова хубаво.

Беркер, хубаво е да те срещнем така. За първи път снимаме с вас. Първо, в какъв период се намирате? Засега всичко върви ли по твоя начин?

Беше много добра среща за мен, благодаря. Намирам се в период, в който си почивам и отделям време за личностното си развитие. След като играх в Три сестри близо три години в Айвалък, беше много добре за мен да прекарвам време само за себе си. Пиша, рисувам, чета, изследвам. Концентрирах се върху нещата, които отлагах дълго време и исках да направя. Засега съм в добро настроение.

Както знаете, навлязохме в 2025 г., нови очаквания, чисто нови цели, списъци със "задължителни" неща на устата на всички... Как е с вас? Бихте ли предпочели да се оставите по течението или да продължите със системата?

Разбира се, аз също имам цели. Например, опитвам се да спра да ям месо и пиле и да стана пескетарианец. Все още съм в работна фаза. Мога да се пусна по течението само когато свиря нещо. Напредвам в живота по по-систематичен и програмиран начин. Когато няма ред, когато всъщност не знам какво правя, имам чувството, че съм паднал в празнотата.

Нека да преминем към актьорската страна, която издава звук. Всъщност всеки път, когато видим името ти в който и да е проект, винаги има успешен резултат. Вие сте един от тези, които играят героя си правилно. Освен това възрастта ви е доста крехка. Винаги ли сте тръгвали по този път с цел да станете актьор? Или пътят ви отведе там?

Първо, благодаря ви. Тази година е седмата ми година в индустрията. Общо играх в близо 200 епизода. Все още се опитвам да дам най-доброто от себе си. Щастлив съм, че това е оценено. Моето пътуване започна на 8 години с представянето на театралната постановка "Малка черна рибка" в училищния театър. Това беше денят, в който реших да стана актьор. След това изградих целия си живот върху това. Казах, че живея систематично, нали?

Вашето пътуване, което започна с Ти си моята родина, продължи с добър филм. След това ви гледахме в добри пороекти на телевизионни екрани и винаги като главна роля. Жестокият Истанбул, Пламък... Сигурен съм, че всеки от тях има влияние върху теб, но какъв проект и характер мислиш, че са те направили това, което си?

Първо заснех филма "Баща ми", а след това пътуването ми продължи с Ти си моята родина. Преди това имаше театър. След това още един филм, след това Жестокият Истанбул. Отговорът на този въпрос е, разбира се, Жестокият Истанбул. И този проект, и Недим имат специално място в сърцето ми. Това беше проект за мен, в който имах безкрайно пространство да приложа всичко, което бях научил и знаел за актьорството досега. Иска ми се повече герои с толкова по-специална и дълбочина да бъдат написани, за да мога да ги изиграя. Наясно съм, че феновете ми искат да ме видят в такива проекти. Ето защо се опитвам да избера следващия си проект с тези критерии.

В "Три сестри" ти даде живот на прекрасен герой в продължение на 3 години, като Сомер. Какво беше за теб? Имахте добра обстановка и много успешен актьорски състав. Мислите ли, че е малко късмет, че пътищата ви се пресякоха с такива добри имена? Има ли част от вас, в която вярвахте?

Процесът на "Трите сестри" беше много приятен от гледна точка на работата. Бях щастлив да ходя на снимачната площадка всеки ден, защото обичах целия екип. Мисля, че начинът, по който прекарваме средно по 12 часа на ден, е много важен. В този смисъл имах голям късмет за екипа. Би било несправедливост, ако го нарека късмет. В един от разговорите ни с моя учител Дурул Тайлан, докато играех във Ти си моята родина, ми каза: "В този сектор не казвайте "да", а тези, които казват "не", ще определят кой си." Мога да кажа, че пътят ми се пресича с тези проекти благодарение на тези, на които казах "Не" при избора на проект. Мисля, че това е много по-важен фактор от късмета.

И така, какви са вашите планове за бъдещето? Има много съдържание, особено от дигитална страна, ще можем ли да ви видим там?

След като това е добър проект, всъщност няма значение къде се намира. Но, разбира се, предпочитам да играя в нещо с ясно начало и край.

Вие също сте активен в социалните медии. Освен това имате много добри последователи. Отворени ли сте за дигитални проекти, свързани с тази страна? Накратко, виждате ли тази страна като бизнес линия?

Първата ми работа беше актьорството. Отворен съм за всеки проект, който няма да навреди на идентичността ми като актьор. Не мога да кажа: "О, нека бъда инфлуенсър." като някои хора, които всъщност не са актьори, но печелят пари от актьорство. Губя самоуважението си в тази ситуация.

Доколкото виждаме оттам, пътувате често, храните се с всичко ново, не се колебаете да споделите преживяното с Нихал. Хубаво е да бъдеш прозрачен. С какво се храните най-много в живота?

От храната обичам да ям.  Шегата настрана, обичам да съм в крак с това, което се случва в света, доколкото е възможно. Да отида в чужбина, за да гледам пиеса, да посетя музей, да отида на изложба разширява кръгозора ми и да ме храни. Нямам никакви тайни, аз съм това, което съм. Освен това, защо трябва да се колебая да споделя връзка, от която съм щастлив?

През последните години видях съобщения в социалните медии, че вие правите актьорски лагер. Планирате ли да го повторите отново? Както знаете, много, много млади таланти се състезават в името на актьорството.

Честно казано, сега се опитвам да го правя всяко лято. Защото обичам да преподавам. Също така, както казахте, има много хора, които искат да бъдат актьори и трябва да бъдат напътствани правилно. Както току-що казах, за съжаление се включват някои хора в сериали, които дори не разбират грам от актьорството. Това е много грешен пример за амбициозен актьор. Той проправя пътя за влошаване на качеството на актьорската игра и индустрията. Намирам образованието за важно за предотвратяване на тази тенденция.

Любопитни сме да разберем какво означават някои думи за вас.

ПЪТУВАНЕ: Самолет, чужбина, ръчен багаж, дълги разходки по тротоари, които не познавам и не разпознавам.

УСПЕХ: Дума, която семействата учат на децата. Абстрактно понятие, което няма рационален аналог в живота.

ЗАБАВЛЕНИЕ: Игра и танци.

ИГРА: Радостна фраза, която се простира от театъра до конзолните игри, с криеница между тях, високо над земята и топки за народни войски.

КИНО: Ханеке, Линч, Кесьловски и Кубрик.

МОТО: Всичко, което не прогресира, регресира.

ИСТАНБУЛ: В наши дни е претъпкано и скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт