Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 131 119
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 375
Дано да изхвърчи Габито, че телевизора ми не побира тази огромна джука, да не говорим за простотията, която бълва. Не знам как се целуват с тези устни ? Усещат ли нещо ?

# 376
svetlaangel, че той всичките ги държи постоянно за двете ръце (поне). Неслучайно се шегувахме с него в началото да не е спиритуален водач.
Единствените срещи, когато не държеше някого за ръцете бяха двете срещи с Елена когато всеки от тях заявяваше себе си и позицията си в човешки план.

# 377
Става малко досадно след всеки негативен пост относно Елена да се втурват фенките ѝ да ни обясняват колко не разбираме и едва ли не сме глупави, не мислите ли? Опитвате се да модерирате темата, което не е ок, за никоя друга участничка го няма това. Харесвайте я, няма лошо, но оставете да има и друга гледна точка, която не е задължително да е грешна.

# 378
  • софия
Да, разбирам и твоята гледна точка. Съгласна съм и с това, че той не е влюбен в никоя. Като дете в сладкарница е в момента и определено оросяването на мозъка му е проблем, защото туй сърце не смогва да разпраща кислород в двата края на тялото. Също така, според моя прочит тя поставя границите, а не той. Целувка щеше да има още при масажа. Тя се дръпна тогава. Абе, интересно ми е как ще се развият нещата.
 Относно вживяването, няма как да ми се случи. Реалити формат с Тушев начело, малко трудно да тръгнем да си режем вените за несподелената любов. 😄

# 379
svetlaangel, че той всичките ги държи постоянно за двете ръце (поне). Неслучайно се шегувахме с него в началото да не е спиритуален водач.
Единствените срещи, когато не държеше някого за ръцете бяха двете срещи с Елена когато всеки от тях заявяваше себе си и позицията си в човешки план.

И това е вярно, съгласна съм. Обаче намирам разлика кога просто се чуди какво да каже и как да запълни някоя неловка пауза или среща, и кога е развълнуван и има истинска емоция.  Аз поне виждам разлика в някои ситуации и срещи, може и грешно да тълкувам, ще видим. Даже не съм толкова апологет:smirk: на Валерия, а по-скоро на емоцията помежду им, струва ми се истинско.
Допълвам : geri1919, сега видях последния Ви пост, извинявайте, ако мои думи са Ви засегнали или отегчили, аз също доста пописах днес, и целта ми също беше да водим диалог, а не  да обиждаме участници/ съфорумци. Без лоши чувства,

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 20:17 от Анонимен

# 380
Много искам Гъби да потегля днес. А ако вземе и принцесата Габи след скандала с нея, още по-добре.

# 381
Предвид интелектуалните качества на Елена, мисля, че тя си е дала сметка за интереса на Евгени към нея. Но също така, като интелигентен човек, си е дала сметка, че ако не се бута ще мине в графа “статист”. Нали трябва да има полза от това участие, нищо че ергена не ни е харесал много

# 382
Ма чакайте бе, кой защитава Елена?
Първо е грозновата и второ - прекалено много мъжка енергия има в нея, аз ако бях мъж, щеше да ми е безкрайно скучна. То анализи, то дрънкане на общи приказки, то претенции.
Досадна.
И не, не е умна, нищо умно дотук не видях, само пози.

# 383
Тази работа с Ергена е много особена, защото хем не трябва да е твърде мекушав, хем да не се държи като идиот. Къде ще се намери такъв човек не знам. Те в днешно време такива  мъже и без това са си рядкост.

# 384
Става малко досадно след всеки негативен пост относно Елена да се втурват фенките ѝ да ни обясняват колко не разбираме и едва ли не сме глупави, не мислите ли? Опитвате се да модерирате темата, което не е ок, за никоя друга участничка го няма това. Харесвайте я, няма лошо, но оставете да има и друга гледна точка, която не е задължително да е грешна.

Това е опит за модериране на темата.

# 385
То стрсхотно общуване Елена предимно говори -с кое гадже какво правила , как  имал нужда от хедонизъм Евгени и прочие.

Това беше само в един разговор и беше част от него. Не е  като предимно това да говори Елена.
Но приемам, че както има много хора, които не харесват Валерия и я наричат каква ли не, така има и други, които не харесват Елена, и са склонни да изкривяват думите й. Simple Smile
Гери, изобщо нямах предвид теб. Цитирам конкретното нещо, което ме подразни, то не е адресирано до мен, но все пак...са доста често срещани такива изказвания, които провокират агресия отсреща, както и в мен.

# 386
То стрсхотно общуване Елена предимно говори -с кое гадже какво правила , как  имал нужда от хедонизъм Евгени и прочие.

Това беше само в един разговор и беше част от него. Не е  като предимно това да говори Елена.
Но приемам, че както има много хора, които не харесват Валерия и я наричат каква ли не, така има и други, които не харесват Елена, и са склонни да изкривяват думите й. Simple Smile

Как точно са ѝ изкривени думите? В един разговор спомена тези две неща и освен това пред Евгени и Александра се изкара много извисена, защото е излизала с мъж, който трудно ходи. Дотук поне два пъти споменава бившите си.  Никой не казва, че говори само това, но от продукцията са решили да акцентират върху тези неща. Тази простотия с хедонизма даже ѝ спечели бонус точки във форума, че си служи със "сложни" понятия. Само да отбележа, че хедонизмът като учение е / беше част от учебната програма. Нищо впечатляващо.

# 387
Тъкмо тръгнах да ви оставям за няколко дена, но мернах нещо за хедонизма и трябваше да го изкоментирам.

Момичето очевидно използваше термина основно в сексуалния му аспект, но това е много далеч от понятието в целостта му.

Та, дайте да оправим епикурейството и хедонизма. Joy

# 388
  • софия
Хайде, мацки, пожелавам приятно гледане след малко и после да нищим какви са ги натворили. Ще се радвам Габи да е изпидурканата. Интересно ще ми е Елисавета как ще вирее, когато и отнемат половинката и трябва да мисли и говори сама.

# 389
16 Мин до новия епизод, никой никъде да не ходи 🙂 До тоалетна само, през рекламите, епистоларната линия и докато Наум реди нови простотии за розата като такава и притчи със съмнителна автентичност.

Общи условия

Активация на акаунт