Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 181
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 365
Пам няма ли вече да я изпидурка, досадна е с безкрайните си анализи

# 1 366
Айлин само сипва вода в огъня като казва на Валерия, че Елена е по-специална 😀

# 1 367
Айлин не е злобна, определено ми хареса как мисли днес, много е права за книгите, за разлика от Валерия дето само знае да лае като злобен пинчер. И Джия и Айлин ѝ казаха да престане да злобее и да престане да си измисля оправдания за срешата на Елена, обачеее тя толкова не може да преживее, че Елена вече е на по-високо ниво от нея.  Получила 2 бележки и вече писмата, та писмата... това си е нашето нещо, ми не е, те да бяха писани поне от него.. имате вашето нещо ама с Ваня Щерева. Grinning

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 00:07 от Анонимен

# 1 368
Айлин не харесва наистина Генчо и затова ѝ е все тая. Както и Джия. Обичат да дразнят Валерия, която реално е лапнала по него и е нормално да ревнува.

# 1 369
  • софия
Отдъхнах, колкото и да е влюбена, не е загубена. Съвсем ясно осъзнава подводните камъни. Браво, момиче!

# 1 370
  • София
Най-истинската среща до момента е тази с Елена.
Ако се разминат по пътя ще е много жалко.

# 1 371
Какво е един диамант пред думите, излезли от душата на Ваня Щерева? Shout out to Ваня ЩеревА! Shine bright like a diamond. 💎

# 1 372
Писмото на Щерева е по-значимо за Валето. Joy
Пам се е вживяла в ролята на щастливата тъща.

# 1 373
Дано Елена си запомни думите, че Евгени не е хапка за всяка уста, не бива да е на пиедестал и като артист ще го има сексуалното към другите.
Да не стане след финала всичко това с обратен знак 🙂

# 1 374
Не можеше ли поне “ пасторално “ да използва .😀
Дразни ме , че е пренавита и се изтъква, инaче срещата си беше готинa

# 1 375
  • Пловдив
Не можа ли да каже просто “живописно”. 😁
Правилната дума е пасторален, защото в българския език пиктурално няма,  има пекторален ама то е съвсем друго.

# 1 376
  • София
Валерия е смешна към жалка с тези постоянни опити да намери оправдание за собствената си значимост и причина защо Евгени обръща внимание на някоя друга, различна от нея. 
Срещата беше разкошна - нормална, топла, истинска. Ето че можел да се държи и нормално Евгени.

# 1 377
Айлин не харесва наистина Генчо и затова ѝ е все тая. Както и Джия. Обичат да дразнят Валерия, която реално е лапнала по него и е нормално да ревнува.
Да, въпреки че е доста просто парче, разбирам ревността. Обаче тъжният поглед от първите дни сега е заменен от по-пинчър такъв, както не спирате да повтаряте тук. 😀
Аз ако бъда подложена на такава провокация за ревност (от живота, а не от продукция), може да ми се дореве примерно, знам ли. Много трудно е да сдържиш разочарование, без да избие като нещо по-агресивно. Ама вече не съм сигурна какво е при Валерия. Нейните емоции са доста вяли, като самата нея.

# 1 378
Айде, Айлин официално ми е на плюса с репликите към Валето и на синхроните.
Елисавета пак я хвана липсата. Тя да не заработва допълнително като оператор?

# 1 379
Може ли да се изтъпанчиш цял ден с този размъкнат сив блузон с поло яка

Елена не била секси, ами Валето да не би да е
Мърлява е много
Не харесвам занемарени млади булки с малки стиснати устенца и гледащи все едно са изяли една тава отровни гъби 🫕

Общи условия

Активация на акаунт