Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 257
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
И аз да похваля Айлин - пак Simple Smile - за спокойствието, лекотата, но и разума, с които прие лекцията на Елена. Въпросът "Какъв плюс е за теб това, което правиш в момента?", или както там го формулира, беше точно на място. Елена ѝ натриваше носа и се опитваше да я откаже от Евгени с това подчертаване как му е нужно нещо повече от хубавица, че търси стопанка за дома си, и че имал тъмна страна. Всъщност, радвам се, че го е усетила това, не е заслепена като нощна пеперуда.

Ако бяха в реалния живот, след тази среща имаше голям шанс да потръгнат нещата, Генчо захапа кукичката. Но тук, пред тази шведска маса, както я описа някой... Не знам.

Горката Крисия с добро намерение отиде да им съобщи, че няма да ги прекъсва, защото моментът е неподходящ, но да се беше изнизала тихо щеше да е за предпочитане. Не че ѝ оставаше много време вътре, нямат никаква комуникация с Генчо.

# 1 681
  • София
Срещата беше прекрасна. Няма какво да кажа, всичко хубаво сте го описали. Аз лошо не видях. Да, личната история може да не е за предпочитане, но моментът беше такъв, че тя просто си изля душата. Евгени също много се разголи. Хареса ми държанието му днес. Силно се надявам да не се обърнат нещата сега и да направи рязко обратен завой към първата дама Валерия.

Според мен срещата с Пам наистина може да е решение на продукцията, но и на Евгени до някъде. От една страна Елисавета ще се изложи още повече след срещата, ще прекали тотално и ще може Евгени да я изгони скоро. От друга страна, Пам ще може да си ходи и тя вече, недискриминирана, удостоена с лична среща.

Някой може ли да ми припомни последното писмо на Валерия след неговото... "Валерия, Валерия, Валерия...", защото аз не помня да съм видяла такова, а само желание от нейна страна да му каже, че има писмо, а тя вече чака ново. Нейното кога го чете той?

# 1 682
Ето тук е направила коментар за произхода си:

Тя е значи първата българка, която си знае родословното дърво назад до 6-7ми век. Трябва от БАН да я намерят. Grinning Grinning Grinning
.   Можеш да си платиш за генетичен тест и ти излиза какви са ти корените от кои региони % съотношение и така нататък, не са скъпи дори

# 1 683
  • Варна
Само аз ли смятам, че Крисия/която никак не харесвам принципно/постъпи правилно като дойде и се обади, че е била там и обясни, че така се е получило, но няма да прекъсва срещата? По - добре ли беше да се изниже като пр*дня, чудя се. В крайна сметка съкровената история на Ивелина чу и цяла България и не знам колко човека екип на момента а сигурно и момичетата вече са знаели. Изобщо не виждам някакъв проблем. . Винаги така се изчакват като прекъсват среща, тя стоя и изчака разговора да мине, но пък той се оказа по - специален и така. Еми не е мястото за 5 минути на пейката да разказваш такива тегоби.
А относно Елена се учудвам колко хора се заблуждават, че е имало химия между тях.

# 1 684
А каква беше стойността на това, че Крисия отиде и се намеси ни в клин, но в ръкав? И какво точно толкова имаше да им каже, каква стойност донесе за другите двама нейното включване? Да, по-добре щеше да е да се изниже, човек трябва да има усет кога моментът е неуместен и да не се меси. Тя няма, ами хубаво. Малко тип стрина Ирина. Едва ли само заради това я изгони Евгени, от няколко епизода натам клони и днес тя просто му даде повод, а не причина.

# 1 685
Да дам своите 2 стотинки и аз за коментарите за Елена и нейните ц.ц. -момичетата явно тъкмо бяха станали и никой не очакваше Евгени да се появи.Колко от вас ако знаят,че ще са си в къщи,още със събуждането си слагат сутиен?Аз-не.Не беше подготвена.Аз лично ц.ците и не ги видях-ясно беше,че от кръста нагоре е гола,но ги криеше с ръка.За сметка на това,всяка вечер гледах ц.ците на Габа,и продължавам да гледам недоразуменията на Джия и някои други,които все ги навират в кадър.Сега ще ме упрекнете,че съм фен на Елена и я защитавам-съвсем не-това видях,това казвам.Единствената,която ми харесва там,е Микаела.А между другото,на срещата с Елена като пиеха винце (СлаБе,да не са го гепили и него от теб освен мезетата),Евгени и той пи,ако не се лъжа,пък после шофира.Ако е било така,голям пример,няма що.

# 1 686
  • София
Елисавет - странно как си говореше сама.. Баш като индийска сапунка.
Крисия сътвори една глупост. "Няма да ви прекъсваам, но ви прекъсвам, за да ви кажа, че няма да ви прекъсна" . Wtf?!? Hushed Разбира се, ОтмъстиГенчо не трябваше да я обезрози само заради това. Ред беше на русото зло недоразумение в таз сапунка да си ходи.
А Айлин не е чак толкова умна и е доста лигава и повърхностна. Още я вее вятър на бял кон, а за ергена не й пука изобщо. При нея желанието за победа е за спорта или от его.  Красива е много, но има и нещо дразнещо в долната част на лицето й, когато я дават от близо. Дали твърде много се хили или нещо друго. Много ми напомня на една позната, която много обичаше да е център на мъжкото внимание и когато не беше, то гледаше да злепостави по някакъв начин другите момичета и дори да забие нож на приятелка, след което се хилеше по айлински чаровно в опит да излезе от ситуацията и да омаловажи нещата.
Какво толкова сте се хванали за прикритите с ръка гърди на Елена. На някои моми силиконите бяха непрекъснато отвън...

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 08:10 от Vesika

# 1 687
  • Варна
Относно Крисия:каква стойност да продаде поведението ѝ даде-никаква. Просто щеше да е грозно да се изниже и да се надява да не я видят. Аз бих се извинила като нея, постъпи правилно според мен.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 07:43 от ivka_smile

# 1 688
  • София
Какво значи Елена получи най-хубавата среща? Да не би да получи делфини и яхти? Получи това, което може да получи всяка жена, чиито мъж я кара сутрин до работа. Срещата остави такова чувство, защото такава си я направиха. Може и друго да е било планирано, но ей на- това се случи и другото не го видяхме. Защото всяка една от нас тука простолюдните, има такъв момент в живота си някъде и малко или много може да  се припознае. Изкючвам гащите нали; от четящите вероятно само аз нося гащи.

# 1 689
Каква стойност да даде, не да продаде Wink С какво помогна на Евгени и Ивелина да им каже аз не искам да ви прекъсвам, но ви прекъсвам, за да ви кажа, че останах да чуя всичко, но не ви прекъсвам, вие си продължавайте все едно ме няма?! Ами нека наистина да те няма. Въпрос на гледна точка, аз не бих искала някой да идва да ми се извинява и обяснява насред мой разговор с друг човек. Неуместно е и също би ми направило лошо впечатление и че няма никакъв усет, че човек не трябва да се меси в чужди деликатни разговори.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 07:38 от Анонимен

# 1 690
  • софия
Брутро, кога спите не знам.😀
 Мен още ме държи приятното усещане от снощния епизод. Подозирам, че туй ни беше от към подобни емоции. Тушев ще си покаже рогата в най-скоро време.
  Тийм Елена съм, но продължавам да стискам палци да се вземат с Валерия. В началото е интересно да се опитваш да опитомяваш самовлюбен егоист, но в един момент ще стане трудно и нетърпимо. Та си пожелавам Елена да  запази хубав спомен от участието и до там.
 Не разбрах само защо толкова народ се възмути от бельо и не носене на сутиен. Едно, че беше хваната неподготвена,  защото сценарийно от известно време се опитват да я научат на спонтанност. А пък и доста от девойките вътре показаха силиконова или пищна гръд много повече, макар и уж облечени. Габи изкара цял коктейл по този начин, придържайки вимето си.
 И продължавам да жаля Валерия, снощи направо и доразказа играта с това "не съм". Знам, патка съм.😀

Хахаха, всичко ми взеха, гадовете. Големи са циции. Нищо де, сега забърках кафе, взимайте,  докато и него не са го отвлекли.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 07:44 от СлаБе

# 1 691
Защо Евгени изкара толкова виновна Крисия, че е чула неволно част от разговорът им с Ивелина? Та той стана достояние на всички зрители, нищо тайно не остана. В по-преден епизод (където получи последна розата и плака) Крисия го помоли да й отдели време да поговорят. Такъв разговор между тях не видях. Без да я изслуша: вънка!
За мен е плашещо как за дребни случки Евгени отрязва момичетата- все едно раздава присъди. Водата в джакузито й е студена- вън! Ама как така да свири на пиано за нея- вън!
И не проявява емпатия като си тръгват, или като заявява как му се полага това или онова. Не намира вина в себе си за нищо. Размахва пръст им се кара. Имал право да се целува с всички, не можели дамите да му се сърдят. Остава студен и дистанциран, прави се, че не чува скандала на метри от пейката.
Плаши ме колко е сигурен в собствената си правота без грам самокриткика.

# 1 692
Щеше да е много хубаво, ако се наблегне на такъв тип срещи и ергена да има емоционална връзка с няколко момичета. С всяка да си имат нещо наистина тяхно, да се усеща близост, загриженост за другия. Тогава ще е интересно да му гледаме колебанията. Този сега, както имаше тази среща, утре ще хукне да се целува с Джии и подобни и ще е доста нелепо... След среща, на която е имало разговори и емоционално свързване, да се целуваш с някоя с речник от 20 думи... А Валерия с нейната фобия от книги, защо така напира за писма Joy

# 1 693
  • софия
Аааа и друго забравих да вметна в горната си логорея. Много ми стана приятно, че след срещата с Елена не завря език в ничия друга устна кухина. Май това е единствената му спечелена точка пред мен за цялото предаване. И още един плюс, снощи проговори.

# 1 694
Аз пак заспах по време на епизода Dizzy Face Joy тазгодишния сезон не ме разчувства грам.

Общи условия

Активация на акаунт