Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 190
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 695
На въпроса защо се хващам за гащите на Елена - ами просто не я харесвам, не просто визуално, а и подмолния ѝ характер. Повече по епизода няма да коментирам, че ще ме баннат.

# 1 696
27 епизода са ,сега са излъчени 13.Значи към 20 май може и да приключи Joy

# 1 697
Първоначално като видях Елена и се зачудих какво би й харесал Евгени, с всеки епизод Елена все повече ми харесва, не защото е красавица (между другото с новата визия изглежда много по-добре), а защото има много приятен изказ. Богат и различен, особено на фона на всички останали в това предаване. Кадрите без баски на мен лично ми бяха в повече, ама като се абстрахирам от тях срещата им беше приятна. На Валерия й е много лошо, много, не може да си скрие злостта. Най-вероятно си е мислила, че като е първата излязла на среща с Евгени и първата целуната й е в кърпа вързана работата, ама явно не. Когато го попита дали й е написал писмо, той направо си я посече с отговор “Не.”

Джия също я харесвам, има нещо симпатично в нея, но е прекалила със силикона.

Евгени може да си оправи малко косите, които непрекъснато му влизат в очите…

# 1 698
Елена е може би най-добрата актриса сред цялата пародия. Играе както влюбеността си, така и спонтанността. В това отношение на Ергени не му се получава да се преструва.

# 1 699
В по-преден епизод (където получи последна розата и плака) Крисия го помоли да й отдели време да поговорят. Такъв разговор между тях не видях. Без да я изслуша: вънка!
Ами... мижав интерес. Ич не ги бави и даже не си дава труда да е любезен когато им слага хиксчето. Малко е безпардонен в това отношение, щото нали е телевизеонно шоо, ама иначе пък е лицемерно. А така си е баш как си требе.

# 1 700
От снощното прекрасно сценарно организирано преживяване между Евгени и Елена, ми остана само едно леко съмнение- Евгени с диаманти в джоба ли е на всяка среща с девойките- ей така, за всеки случай? Или това от вчера е добре обмислена спонтанност?
 И още една точица катран в кацата с мед на "пиктуралното" гурме за душата от снощи- приятната жълта рокля и чудесните леки чехли с ток , с една дума дрехите, а и грима на Елена? На неподготвената за среща дама, въоръжена с чифт скромни гащи само допреди час?
Ей такива неща ми минават през главата, но иначе съм въодушевена от промяната и в двамата- Елена и Евгени, намерена и намерен. Допадат си, изглеждат като две парченца пъзел открити в кутия от 5000.

PS:Моля да бъда извинена, ако трендът е променен и е актуално сега всеки кандидат жених да е въоръжен с  диаманти по всяко време на денонощието. Това би отменило съмненията ми за предизвикана спонтанност.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 09:26 от ellis

# 1 701
Мисля че няма спонтанност, а си е планирана от Евгени срещата и това да и даде колието, в случай, че върви добре. Може още при предния разговор и целувка да е привлякла вниманието му.
Иначе за вечеря всички се приготвят. Връщат се във вилата явно или най-малко екип им подготвя дрехи, прическа и т. н

# 1 702
Да си кажа и се връщам да ви чета.

Срещата с Елена - в началото се държеше адски неадекватно. Сигурно е била много притеснена, защото това лигавене в колата (краката на предното табло дори няма да ги коментирам - страшна селяния), колела в полето и т.н. бяха в повече. Хем иска да се покаже, като умна, стабилна и улегнала жена, хем се държеше, като 15-годишна. Къпането по гащи не ме подразни - ясно е, че я хванаха неподготвена, но това беше смо в нейн плюс според мен.
Обаче срещата им, според мен мина много приятно. Нямаше лигавщини, хихикане и еротични погледи - наистина искаха да се опознаят и го направиха. Хареса ми. Хареса ми и разговора между нея и Айлин. Много правилни неща й каза и е напълно права - само със сласт и хихикане не става - до един момент е, а след това?

Валерия - честно казано, в началото се кефех как й потънаха гемиите, обаче в един момент ми стана мъчно за нея. Злобничка е, но ми е някак, като детенце още и ми стана гадно, защото наистина я заболя. А пък и, като разбра, че не й е написал писмо, съвсем се сдуха - толкова разчиташе на писмата, за да запази поне малко някаква надежда.

Айлин и Джия - както казах, те не са приятелки на Валерия. Уж са до нея, но си ходят и при другите, което според мен си е правилно. Отделно яко я бъзикаха и то точно, когато видяха, че се чувства зле, а така не се прави с приятел.

# 1 703
  • София
Всички са с различни тоалети за вечерите след срещите. Колкото до алтъните, скоро чакам пост тип “Какво искат жените 2”. Въпреки че, след като снощи жена каза в прайм тайм, че писмата са по-важни от диамантите, ни-що друго повече няма значение и надежда за един по-добър свят има! 😄

# 1 704
Нямаше лигавщини, хихикане и еротични погледи - наистина искаха да се опознаят и го направиха.
Срещата започна от както я метна на рамо, нали? Е как тогава нямаше лигавщини, като преди това написа, че се е държала като 15 годишна в колата с краката на таблото? Хихикането ѝ Евгени лично го отбеляза. И ония погледи от 2 сантиметра разстояние когато гледаш отсрещния с кръстосани очи, натежали от нега, какво са?

# 1 705
Не знам дали ме е жал за Валерия, снощи имаше и добри, и лоши моменти, подразни ме с това "Аз дори не знам дали ще съм на финал", иначе ревността и не ме подразни, повече я разбирам пред изкуствената радост от срещата на мъжа, за когото уж се бориш с друга. Във всеки случай ролята на прелъстена и изоставена не е приятна, би имала + от мен, ако върне роза и си тръгне с достойнство, понеже Евгени постъпи адски долно с нея, писма, натискания, накрая без да са дали да е имало конфликт между тях я подминава като малка гара.

# 1 706
Сега си пуснах епизода и тази Елена много селски си е вдигнала краката в колата… това никога не съм го разбирала..

# 1 707
Защото вероятно нямаш фетиш към краката. Wink

# 1 708
  • София
Нали така и така роклите не са техни, предполагам, че екипът носи дрехи и грим и ги подготвят преди вечеря. Ергени е знаел, че на някоя трябва да даде колие, дано поне сам е решил на коя.

Почти ми стана жал за Валерия с тия писма, дето са тоооолкова важни и ценни, особено предвид това, че ги пише В.Щ. "Написал ли си ми писмо? - Не съм". Grin

Елена верно много шаваше в колата, то го пипа, то ръкомаха, притесних се да не стане беля.

# 1 709
И аз съм си вдигала краката селски - много е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт