Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 979
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
И сте прави за отъждествяването и защитничеството и не сте 😊 За себе си мога да кажа, че не харесвам в цялост нито една от мадамите вътре. Симпатии имам към Ленчето. Има безброй трески за дялане, много е изхакана на момента, ама е на 30… Напомня ми за младостта ми, а миналото ни си е наше и ни е мило. Ей тука челите психология знаят за спомените и сигурно могат да напишат по един чаршаф..Ходила съм по същите ливадни партита, косата ми е била в същите цветове и имам регистрирано много лошо падане на скалите между къмпинг Юг и къмпинг Китен. Всичко се случва далееч от Берлин, разбира се, но в момента не се разхождам из Люлин топлес, уверявам ви. Цялото горе дали ме прави псевдоинтелектуална развртаница?

Останалите в групата на 23 годишните вътре са на другия край на вселената и през минимум пет черни дупки от мен самата. Генчо..За него или музика или нищо.

# 2 326
Във видеото по-горе Валерия гледа като леко подпийнала, с температура или зашеметена. Сякаш това, което вижда не я засяга. Като случаен минувач.

# 2 327
  • София
Тя общо взето все така си гледа. Виж предните гифове когато изгониха Габитата. Айлин с какви гримаси се отчете, а Вал до нея не трепна, като статуя беше. Би била успешна на покер. 😀😉

# 2 328
  • Свети Влас
Тя Валерия дори не можеш да я разбереш с този поглед ревнува ли, дразни ли се... Мимиките й са едни и същи. На думи иначе го докарва...

# 2 329
За мен е злобен този поглед - същата злоба, като когато защитаваше Габи, само че я прикрива, защото Ергени е там и защото знае, че в случая ще се изложи много, ако я покаже.

Сега се замислям, дали пък някой не му е казал да не се занимава повече с нея, защото е прекалено млада? А той едва ли е бил особено сериозен по начало. Имам предвид, от екипа да са му дали приятелски "съвет"...

# 2 330
За мен - на едва сдържано разочарование и болка.

# 2 331
  • Свети Влас
Само на мен не ми прилича нито на болка, нито на разочарование. По-скоро нещо като безинтересно, скучно...
Може и да не съм права, но поне на мен така ми изглежда.

# 2 332
Чест ѝ прави на Валерия, че се опитва да се контролира. Личи си, че не ѝ идва отвътре, но поне се старае.

Също така за мен беше много правилно решение да не търси Евгени предната вечер. Дори и с риск да изхвърчи.

# 2 333
Като опъне жилата, чак тогава виждам някаква ню-ню емоция.
За покер става с тази липса на мимики, но няма капацитет, горката.
Все повече харесвам Айлин - спортен дух и хъс, но в битка, хитруша, житейски по-подготвена от доста от останалите ханъми там. Има реална самооценка. На мястото на продуцентите бих й  поднесла победата / без ергена /. Ще й прилича мъж, който я глези и задоволява всичките й капризи.
А тя ще мяучи и мърка.
Има какво да се научи от нея. Например как да накараш един мъж да развърже кесията и то доброволно.
Не използва завъртяни думи като Пам и Елена, но винаги репликира на място. Като не може - включва поглед извежда.
Фаворитка ми е. Засега

# 2 334
За възрастта си дори сдържано реагира на ситуацията. Надявам се да отпадне от цирка и да си карат с друга сюжета с писмата.

# 2 335
  • Свети Влас
Според мен и на Валерия този самоконтрол ще й изиграе лоша шега. Все още мисля, че скоро ще си покажат рогата и ще се завихри грозен скандал...

# 2 336
И сте прави за отъждествяването и защитничеството и не сте 😊 За себе си мога да кажа, че не харесвам в цялост нито една от мадамите вътре.
На мен са ми безразлични, само Микаела намирам за красива. Някой я нарече гламурна и точно това е моето впечатление за нея, това най-точно я описва.

В погледа на Валерия не съзирам болки, мъки, яд, злоба. Леко ехиден ми изглежда. Нещо като "ок, ще видим кой ще се смее последен"...

# 2 337
  • София
Погледът ѝ на мен ми прилича като на "гроздето е кисело" - "аз си имам бележки" 😉

# 2 338
  • софия
И какво стана в крайна сметка. Независимо на коя дама симпатизираме всяка казва "вземи го ти" . Никоя не примира любимката и да спечели Генчо. Интересен разврат на събитията.😀

# 2 339
Според мен и на Валерия този самоконтрол ще й изиграе лоша шега. Все още мисля, че скоро ще си покажат рогата и ще се завихри грозен скандал...
Валерия остана без опора там. Единствено може би Елисавета, но тя вероятно ще отпадне другата седмица. Ако Валерия не се постарае да си удържи нервите, може да направи и наговори неща, за които да съжалява след предаването.

Общи условия

Активация на акаунт