Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 153
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Свети Влас
Елена пребързано се нарече " стопанката на къщата ", нищо не се знае, докато накая не се шокираме, коя ще е момата. А съм сигурна, че ще се шокираме, коя ще е избранницата му.

# 2 521
Аз пък си мислех, че хората като цяло си търсят човек, който наистина да ги обича (и те да обичат), да държи на тях, да не е с тях заради пари или социален статус. Да могат да си разговарят, да се разбират, да се подкрепят, да имат разбира се и привличане. Това обаче предполага способност да погледнеш отвъд фасадата и разни стереотипи. Също така не съм сигурна, че хората си търсят сервилен човек до себе си, който постоянно да им прави комплименти, за да им повдига егото. И като пиша това, имам предвид хора, които нямат нужда от терапия.

# 2 522
Аз говоря за идеята на предаването. Иначе разбира се че всички искаме партньорът до нас да е всичко изброено, някои искат и да се оженят за тоя партньор като свидетелство за всичко гореописано.

# 2 523
Нямах предвид твоя коментар Wink

# 2 524
Linda*kiss, Елена му пожела къщата да стане дом, пък той рече, че живи-здрави след предаването се надява да се прибере в него с някой под ръчичка, а вървяха хванати за ръце и той направи жест, намеквайки че става дума за нейната ръка... не си спомням придърпа ли я, целуна ли я.

Оттам тя се взе за "стопанката на къщата"... Принципно не се шегуваше за ремонта, понякога на човек му идват щури идеи. Може би искаше и да подразни останалите, да види кои изобщо биха се навили да направят нещо за Евгени, да заяви претенции... но по-лошото е, че тя вече се чуди какво да направи, за да му улесни живота и да му е от полза Simple Smile

# 2 525
Според мен, няма как да има разбирателство, ако не са с подобен или еднакъв социален статус.
Привличане - да, определено. В най-добрия случай за 2-3 години.

# 2 526
Добре де, нали уточнихме, че Милица е с брат, за който тя се грижи и където и да отиде той ще е с нея и бъдещия ѝ мъж трябва да ѝ помага. Такова нещо при Елена няма. Жената каза - "брат ми преживя най-страшното нещо, което може да се случи на един родител". Какво значение има дали е от него детето или го гледа като свое? Човекът е минал през много труден период и както тя каза - "вече се връща към живота". Някой беше казал - не може ли по скайпа да го подкрепя? Това звучи просто нелепо. При положение, че може би е бил в депресия и пак, както тя каза - "не знаехме какво може да направи", едва ли скайп/вайбър и изобщо онлайн ще може да си качествена подкрепа. Естествено, ако си ма другия край на света и нямаш никаква възможност да се прибереш, ще използваш този вариант. Обаче колко от вас в подобна ситуация биха си дошли, макар и за по-кратко време? Предполагам, че работата ѝ ѝ позволява да работи от отдалечено място и за нея сигурно не е било чак толкова сложно да се върне и да остане.
Отново качвам линк към друга версия за връщането на Елена в България, където семейна драма липсва, но има флаш с внезапно желание да преподава йога в България. Не е задължително драмата да се развява медийно, но в различни медийни изяви причината за връщането е "адаптирана".
Към 12та-13та минута.
https://girlsweare.com/podcast/s01e05/

# 2 527
Идеята на предаването е да е предаване.
И ако Елена не го е казала това за шоуто, значи повече й се иска да си го внуши, да се разпорежда и да чувства нечия къща като своя, отколкото да знае Ергени какво реално иска. Прибързва и се филмира. Ролята на “стопанка на къщата”, с тази тежест, която иска да си придаде, изобщо не се връзва с поведението на Ергени. Може да е повече “домакиня на къщата”.

Пък и дори идеята на предаването да е романтична, то се рекламира като за намиране на любов. Да, има пръстен накрая, но не и сватбена церемония. А без брак, съвсем какви претенции може да има тя за “стопанка на къщата”.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 15:20 от Linda*kiss

# 2 528
  • Свети Влас
Или го направи, все маркира територията си. Той е мой, къщата е моя, аз съм по-добра от вас. ( Разбрахте ме, надявам се. Не обиждам никого !!!  ).

# 2 529
Аз пък си мислех, че хората като цяло си търсят човек, който наистина да ги обича (и те да обичат), да държи на тях, да не е с тях заради пари или социален статус. Да могат да си разговарят, да се разбират, да се подкрепят, да имат разбира се и привличане. Това обаче предлага способност да погледнеш отвъд фасадата и разни стереотипи. Също така не съм сигурна, че хората си търсят сервилен човек до себе си, който постоянно да им прави комплименти, за да им повдига егото. И като пиша това, имам предвид хора, които нямат нужда от терапия.
Едва ли смятате, че всички търсят едно и също. Не забравяте ли, че любовта не е точно математическо понятие и че е абсолютно субективна - всеки човек я тълкува така, както му е угодно на него. Аз просто изразих мнение какво може да търси мъж като Ергени.

# 2 530
  • софия
Аууу, Неделчо и компания как хранят Ергенчо. С големия черпак му сипват. Честно казано този ерген успя да ме накара в сезона да нямам геройка, която да ми е пълен -. За всяка една ми се събужда жалостта в даден момент.

# 2 531
Не се ли появи потребителка, която твърдеше, че той бил много добър и готин, и не знам си още какво. Жалко, че не сме видели още от тези му качества.

# 2 532
Е, той сам ѝ каза, че иска да се прибере там с избраницата си под ръка и да разопаковат кашоните Simple Smile
После пък стана ясно от разговара на Елена с Айлин, че си търси жена, с която да има деца. Не вярвам да си е измисляла, нали разговорите се записват.
Добре, но “да се прибере с избраницата си под ръка” е израз, с който да кажеш, че искаш да си избереш гадже от предаването и евентуално да живееш с него. А Елена насочи разговора натам, че му пожела къщата му да стане дом. После си доизмисли “стопанка на дома”. Съвсем по друг начин звучи. Има друга конотация - на единствената, овластената, омъжената, евентуално дори общ дом. А не просто гаджета и тя просто да живее в неговия апартамент от битова и кексуална практичност.

Елена с брат си са ремонтирали старата къща, в която тя живее в Севлиево. Да превърнеш къщата в дом ѝ е тема от преди Ергена в инстаграм, има постове как декорира с малко средства  и я прави уютна. Разговорът за старата къща на Евгени в Пловдив явно попада на тази почва. Тя го харесва и е нормално да си мечтае за това как би изглеждал живота им след шоуто. И на мен ми се струва, че избързва, изобщо не е ясно още кого ще избере, т.е. филмира се, както казват някои тук. Не мисля обаче, че го прави за да тържествува над останалите момичета и да демонстрира контрол.

# 2 533
Доколкото съм обсъждала личните неща, споделени от Елена, изцяло е било за посланията, които отправя към Евгени. На твърдението в играта с Алекс само Милица стана на Аз мога да обичам повече от другите жени. Обаче Елена закова и ергена, и мен с примера по друго твърдение, че е имала връзка с човек с двигателен проблем и това е точно Обичам в здраве и болест. С брата повече няма да споменавам примера, но и това е по същество прекрасно послание Аз съм до близките ми в най-тежките им периоди. За стопанката - да, тя е готова да превърне къща в дом.

# 2 534
  • София
Horizont, моят коментар е по казаното в предаването и понеже май се бъркат историите на две участнички, за това се включих. Иначе дали точно за това си е дошла или едното няма общо с другото, или си е дошла по лош повод, но все пак ще остане и трябва дя тръгне да се развива в някаква посока, това си е нейна работа в крайна сметка. Мен лично не ме интересува чак толкова подробно. Ще погледна видеото от интерес към Елена. Благодаря ❤️

Общи условия

Активация на акаунт