Болка в крачето

• 609
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Синът ми на 5, по миналата нощ се събуди с болка в бедрото. Денят преди това беше съвсем добре на детска градина, а вечерта активно играха с брат си, без изобщо да има нещо. Легна си весел и добре. Странно какво е станало през ноща. На сутринта беше доста статичен и накуцваше. Днес е уж по- добре, но накуцването продължава.
Дали е възможно докато спи да се е разтегнал рязко да го е заболяло? Изглежда като мускулна болка. Чудя се да го водя ли на лекар утре или да не истерясвам и да изчакам още няколко дни?

# 1
  • Велико Търново
Направете гимнастика заедно и гледайте дали щади крачето. Така ще разберете има ли все още болка наистина.

# 2
Много често лека травма не се усеща веднага заради адреналина и все още топлите мускули и започва да боли чак след като човек се заседи/залежи и мускулите застинат. Та съвсем нормално е докато са играли да се е ударил или друго, да не е усетил, после да си е легнал и на сутринта - болка.

# 3
След вирус също може да се появи подобно усложнение. Синът ми нямаше 2 години като един ден започна да накуцва, без други оплаквания. Докато минат 3 дни да дойде часа за ортопеда бях изчела какво ли не. Тук ми отговориха, че по същото време във ФБ групата на наборите е имало идентичен случай и детето е на Нурофен като противовъзпалително. Ортопедът после потвърди, че проблем няма и е възпалителен процес, който ще отшуми. Нищо не предписа. Слава Богу, за седмица изчезна и повече не се е случвало.

# 4
Много неща може да са. Напр. болки на растежа - ако рязко е дръпнал на височина през последните 10-12 месеца. ЛЛ ще ви насочи най-правилно.

# 5
И на нас ни се случи същото, като на Enter Sandman и мойто дете беше горе-долу на същата възраст, около 2 годишно - 2-3 дни след прекаран вирус почна да го болят крачетата и да не може да стои на тях. Мина за седмица с Нурофен. Но го боляха и двете крачета, не само едното.

Общи условия

Активация на акаунт