С какво ви дразнят свекървите? – 146

• 37 750
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Каквото сам си направиш, цяло село не може- да се завреш в детската стая на маминия златен и да се бориш за каквото и да е първенство в 21век си е нелепо. НО има едно голямо но, много по-лесно е да се изясняват позициите в началото на връзката, ако не чао. А не да се навреш в детската с тайната надежда свекървата да се изнесе в някое село или да умре. Или да започнат да се карат с мъжлето дали да се изнесат под наем и защо.

# 571
Е, чак да се надява да умре, не ми се вярва.

# 572
Моята свекърва иска постоянно да ходим при нея ( от друг град е ), обяснено й е че няма как това да става всеки месец, но въпреки това настоява.

# 573
[quote auth По същия начин съм му забранила ако има деца някой ден да кръсти някое от тях на някой от нас с баща му освен ако жена му не се заинати и лично ми потвърди че е нейно това желание. И съм му казала, че ако след години изкуфея и забравя тези свои думи и започна да давам акъл трябва да ме отреже веднага и категорично.
[/quote] Моето момиче го кръстихме на свекървата по мое желание, само с буквичката, де. Никой нищо не ми се споменавал. Беше добра жена, много е искала момиченце, а имаше 2 момчета и внук. Моят мъж си беше направил устата по едно време за двойно име, което уж му харесвало, за да е и на баща му, но аз отказах, понеже вече имаше 2 деца, кръстени на баща му, а и не харесвам двойни имена. Повече не го е споменавал.

# 574
Много сте тихи. Свекърва ми ще идва днес до близкия мол да си върши нещо. Щели да минат със свекъра. Надявам се всичко да мине спокойно и бързо.

# 575
Ела кажи после какво-що!

# 576
Ами много говорене! Свекър ми много ми се зарадва! Нали се оперирах и не ме бяха виждали след операцията. Направо се хвърли да ме прегръща и много ми стана мило. С него се имам много и някак се разбираме без думи.

Свекървата ще пътува и е много емоционирана, изброи какво ще има в багажа, къде ще ходят, с кого ще е в стая, как се е карала с колежката, каква била проста, некадърна… не се е заяла с мен, една дума накриво не ми каза, ама това говоренеее…

# 577
Шер, коя зодия е свекърва ти? 😃

# 578
Шер, коя зодия е свекърва ти? 😃

Стрелец

# 579
Хахаха, знаех си! Такива сме ние - обичаме много да говорим 😃

# 580
Ще се разпиша в тази тема,защото трябва да изкарам горчилката,която се е насъбрала в душата ми  и това може да помогне.
Моята свекърва не е жива вече,но дори и сега още изпитвам омраза към нея,защото никога за нищо не ни помогна в тоя живот.Или  има скрит смисъл,който не разбирам и ще ми се разкрие някога,или трябва да престана да мисля за това.
Не мога до днес  да си обясня защо така се случва в живота,едни се раздават цял живот,а други като моята свекърва цял живот само  чакат наготово някой нещо да ѝ даде,занесе и да направи за нея.Това са огромни ресурси от наша страна,които вместо да ползвам аз,са изтичали натам.И сега,когато съм в труден период от живота си,и виждам,че никой на се интересува от мен,определено съжалявам за доста неща,които съм направила по определен начин,а е трябвало да ги направя по друг.

# 581
Брб, отивам за пуканките!!!

Дайте малко повече информация, де! Тези приказки са супер общи.

# 582
А защо тези огромни ресурси са отивали към нея, а не към вашето семейство? Мъжът къде е бил в тези ситуации?

# 583
Лено, защо такава омраза към починал човек?

# 584
Аз пък не разбирам,защо все някой трябва да ви помага . Ако има помощ добре дошло ако не здраве. Аз не бих мразила човек който не ми помага. След като си достатъчно голям да създаваш семейство не би трябвало да чакаш от никого нищо. И щом са изтичали ресурси от твоето семейство значи сте имали. Или не е стабилно това семейство.

Общи условия

Активация на акаунт