Модни консултации - 72

• 84 263
  • 752
  •   1
Отговори
# 180

Момичета, според вас минава ли за дамски модела? По принцип се оказаха детски, но не съм догледала в магазина. В този цвят ги има и мъжки. Дамския е с бели подметки, но съм ниска и нещо не се възприемам със светли обувки
Защо да не минава за дамски?
В юношеската колекция номерата започват от 35 или 36 и стигат до 40,може и на горе.
Щом Ви стават не виждам проблем.

Тези също са от детската колекция,но за съжаление моя номер е изчерпан иначе с удоволствие бих си взела.
П.с. Ако някъде видите размер 37.5 от розовия модел,моля да споделите! Ще съм Ви благодарна!

# 181
  • Down south
Здравейте, имам нужда от съвет относно тези слънчеви очила:
Като модел и размер ми паснаха идеално, нещо което мнооого рядко се случва, но златничкото по рамката ме притеснява, а и това според ММ ги прави "бабешки" Simple Smile  И въобще всякакъв коментар ще ми е от полза.
За първи път прочитам, че златното е бабешко?
"Златния" детайл в този случай, придава стил и елегантност на модела очила.
От мен "За" с главна буква.

ПП Какъв е цвета на косата ти.

# 182
Здравейте момичета. Имам нужда от помощ!!! Спешно търся тази рокля Zara,размер ХS (от старата колекция е):
Моля споделете, ако имате информация от къде може да се намери.

# 183
Златото не отива на човек наистина може да стои бабешко . Само по себе си обаче никак не е!
Аз като сложа жълто злато или нещо с жълти елементи и приличам не на бабичка, ами не знам и аз на какво. Изобщо не ми отива .

# 184
  • София
На мен пък много ми харесват очилата. Бих ги носила. Стилът ми определено не е бабешки, нося се спортно и рокерско.

# 185
Златни бижута и на мен не ми отиват. Със студен подтон на кожата съм и съм светла и изобщо не се харесвам.
Но и моите скънчеви очила имат златни елементи, на тях не ми прави впечатление и се харесвам. Изобщо не са бабешки очилата според мен.

# 186
Аз много харесвам златни елементи и си въобразявам, че ми отиват. Дали е така - не знам. Доколкото съм могла да се информирам, при студен подтон на кожата примерно вените изглеждат сини, а при топъл - зеленеят. Моите не мога да ги определя, понякога ми синеят, понякога зеленеят 🤔 фондьотена ми е “неутрален”, защото нито топлият, нито студеният тон на този цвят ми пасваше. Знам ли.

Очилата според мен са си супер, само да ти отиват на лицето.

# 187
Обичам жълто злато и златни елементи. На мен ми отива, много.Stuck Out Tongue Winking Eye Разбира се, разковничето е в мярката.

# 188
  • Бургас
На мен моделът на очилата не ми харесва, разбирам защо е наречен"бебешки" макар, че не е .

# 189
  • Пловдив
Много благодаря за всички коментари. Нося злато и мисля, че ми отива, но все си избирам изчистени очила и имах нужда от едно рамо Simple Smile

# 190
Много благодаря за всички коментари. Нося злато и мисля, че ми отива, но все си избирам изчистени очила и имах нужда от едно рамо Simple Smile

Давай смело тогава. Очилата са страхотни Smiley

# 191
Здрасти Sunn,
Пробвай с този пост във Фейсбук групите за ZARA и Inditex. Също в Nold, remix…
Все някъде ще я откриеш.

Здравейте момичета. Имам нужда от помощ!!! Спешно търся тази рокля Zara,размер ХS (от старата колекция е):
Моля споделете, ако имате информация от къде може да се намери.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 18:15 от bubanka

# 192
Здравейте, извинявайте че нахлувам в темата,  чудя се за едни маратонки които имам с какъв цвят спортен клин да ги съчетая?

Тези са цветовете, които ми харесват, третия не знам дали се вижда добре, не е  бяло - нещо като мръсно бяло/слонова кост е. Вие с какъв цвят бихте ги съчетали като цяло, не само от цветовете на снимките?

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 13:30 от Yo que se

# 193
Като цвят най си подхождат с петроленото и с прасковеното, според мен. Моделът на тези клинове обаче е брутален, този набор на дупето точно, ми навява странни асоциации 😁

# 194
  • Mediterraneo
Ех, че гнусни клинове.

Общи условия

Активация на акаунт