Модни консултации - 72

• 84 260
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте ,с кое якенце или блейзърче да си съчетая маратонките много се чудя.
1.
2.
3.

# 166
И трите според мен са ок, но ако трябва да ги подредя в моята глава са 3, 2 и 1. Много ми харесва бялото. Hug

Много благодаря за съветите за обувките, които биха паснали! И аз мислех за нещо като на модела, но притеснението ми е, че кожата ми е доста светла (на втората снимка се вижда малко) и сребърно или златно по-скоро биха се загубили, но ще разгледам за подобни цветове, за фуксия не бях се сетила, но също би стояло много добре, наистина.
Другият ми вариант е да си взема подобни брошки, имам сандали, на които бих могла да си ги добавя.
Благодаря вии!

# 167
  • Пловдив
Здравейте, имам нужда от съвет относно тези слънчеви очила:
Като модел и размер ми паснаха идеално, нещо което мнооого рядко се случва, но златничкото по рамката ме притеснява, а и това според ММ ги прави "бабешки" Simple Smile Бих се радвала, ако ме насочите към подобен модел на друга марка, ако се сещате. И въобще всякакъв коментар ще ми е от полза.

# 168
Аз не разбирам как точно това златничко ги прави бабешки Grinning, поне аз не бих си го помислила, но ето няколко предложения за подобен модел в горе-долу същия ценови диапазон. Моделът е изписан на снимките в случай, че решиш да ги търсиш Simple Smile

# 169
  • София
Търси същия модел в чужбински сайтове с друга разцветка.
От опит казвам, че колкото и подобно да търсиш, никога няма да е точно това, което искаш и да ти пасне така. После ще се чувстваш, сякаш си направила компромис.

# 170
Това не спирам да го гледам, ужасно се припознах.
Вдъхновителка си ти, не спирай да споделяш 😊

Абсолютно! Много ми е любима Агентчето. Kissing Smiling Eyes
Няма празен пост, всичко е по темата и без излишни приказки.
Винаги ми е била много полезна и определено отсъствието й се отразява в разни теми.

А сега кажете какво пиете Grinning
Благодаря, много мило от ваша страна! Ще се старая! Simple Smile

... но златничкото по рамката ме притеснява, а и това според ММ ги прави "бабешки" Simple Smile

Спомних си колко ме притесняваше златното като бях на 18-20 и как го мислех за "бабешко". Години минаха преди да стигна за себе си до прозрението, че трябва да нося това, което ми отива на косата/кожата/цветотипа/стила/лайфстайла. Всяка от нас си има определени "модни асоциации", базирани на личния и опит, които не винаги са много релевантни.

Catcher е дала много добро предложение!

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 17:33 от Agent Provocateur

# 171

Момичета, според вас минава ли за дамски модела? По принцип се оказаха детски, но не съм догледала в магазина. В този цвят ги има и мъжки. Дамския е с бели подметки, но съм ниска и нещо не се възприемам със светли обувки

# 172
  • София
Някой питаше за удобни обувки. Имам тези на Тамарис или много подобни и са доста удобни. Подобни са на Рокпорт като модел.  Снимката е от магазина на Витошка.
Скрит текст:

# 173
  • varna
White Crocus- дъщеря ми има точно този модел.

# 174
  • Mediterraneo
На мен са ми откровено мъжки, но пък отдавна не подбирам и ако ми харесва моделът, купувам. Виж, на ММ няма как да взема яркорозови Пума, каквито си купих скоро Simple Smile

# 175
Есенция Лимонова, откога златното е бабешко?!? То е заляло всички модни аксесоари…
Сребърното и то ли е бабешко според мъжа ти? Или конкретно този модел?
Питам, защото логика не виждам.
Но, ако той не ги одобрява, това е друг въпрос вече. Може би бих се съобразила.

# 176
  • Пловдив
И за мен не е бабешко златното, затова и се допитвам до вас Simple Smile Реших, че пропускам нещо. Истината е, че много рядко си намирам очила, които да ми станат, защото съм с много тясно лице и съм склонна да направя компромис по-скоро с детайл като златната рамка, отколкото да са ми неудобни. Между другото веднага ги потърсих в интернет и нямат изчистен вариант за мое съжаление.
Благодаря за предложенията, ще ги потърся за проба. Страхотни сте!

# 177
Аз много обичам златни аксесоари, включително и жълто злато. Нито ми е бабешко, нито ми е демоде и никога не е било. Нося златен часовник, бижута, имам елементи по дрехи и обувки, много ми харесва, а мен никой не може да ме обвини, че докарвам бабешки вид.

От показаните очила, твоите със златното най-много ми харесаха. Аз лично не бих се съобразила с мнението на мъж по моден въпрос.

# 178
Златното може да не подхожда на цветотипа ни или стила ни на обличане, но само по себе си никакъв случай не е бабешко. Харесват ми очилата и жалко, че ги няма в черно.

# 179
Златното може да се боядиса - начини много. Лак за нокти, гел-лак, боя ацетонова, акрилна, за стъкло...

Общи условия

Активация на акаунт