Модни консултации - 72

• 83 443
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Somewhere far away
Раниците са много практични и яки, но аз така и не свикнах да нося. адски много ме дразни факта, че докато извадя нещо и после докато го прибера ще стане нова година.

# 361
Имам една единствена кожена раница и много рядко я нося вече. Прибягвам до чанти през рамо.
Обмислям да си взема една спортна за разходки.

Иначе има много симпатични ранички. С бебе със сигурност е по-удобно.

# 362
  • София
О, с бебе и малко дете раницата е незаменима. И до днес ползвам огромната раница от бебешкия период за пазаруване. Няма начин да си опъвам ръцете и раменете с шопинг чанти или кросбодита - когато има да се носи тежко, трябва раница. Kanken са велики, много здрави и удобни, от О'Нийл също съм доволна. Dakine имат много интересни принтове, но се износват бързо. Но за бебешка количка най-добре е да си вземете каква да е раница от този тип - с горен "твърд" цип:
Скрит текст:

Може да се окачат на дръжката на количката и да се рови вътре удобно, защото се отварят широко, някак като кутия, не знам как да го опиша. А задния цип (нарочно сложих и снимка отзад) е за бърз достъп до "долните слоеве", когато има много неща в раницата. При нужда, и когато детето порасне, си се носи на гърба, дотогава  на количката. Моята такава е огромна, супер здрава и до днес се ползва здраво за излети, пазар и пътуване. Не мога да помогна с марка, взех я от Хиполенд преди 7-8 години, беше нещо стандартно и бюджетно от рода на Лорели или показаната Кангару. Съответно веднага разших емблемата и я замених със значка на Бийтълс. Та за мамешки нужди по-добро от това няма.

# 363
Аз пък обожавам раница, която ми е всичко и дамска чанта и пазарска торба. Облеклото ми също в повечето време е спортно.
Едното дете е много палаво и непрекъснато трябва да имам бързи реакции и свободни ръце.

# 364
Биркинщоците правят ли ви рани? Купих си Мадрид модела от Антрополджи,  с черна лтскава кожа и черна стелка, ами за половин час ми направиха рани на пръсите. Горната част е супер твърда и жули. някой имал ли е такъв проблем? Ще ги връщам май.
https://www.anthropologie.com/shop/birkenstock-madrid-high-shine … ANDARD&quantity=1
Върни ги!
И моят Мадрид е най-твърдият от всички, които имам. Твърдият ръб поумекна, но моите супер нежни и претенциозни крака страдат, защото усещам твърдостта на катарамата и през каишката. Та една приятелка ме посъветва да ги нося по-разхлабени за да не ми убива.

Иначе искам поне 1 нов чифт за шляпане и ми харесва нещо такова... носят ми се металици:

# 365
Mоите всички са металик. Избирам само малки катарами. Стоят много по-добре от големите.

# 366
Върнете ги да, няма да омекнат достатъчно. Аз върщах доста, докато намеря велурената Аризона и нося само нея.

Някой ще се похвали ли днес с Мюглер и HM? Аз напазарувах желаните неща в 10.07 минути.

# 367
Похвали ни се ти, densi? Какво успя да си купиш?

# 368
O, нямах представа, че са ги пуснали. Даже не съм гледала моделите какви са. Много съм предубедена към H&M и нищо не купувам от там. Densi, покажи какво си избра Simple Smile

# 369
  • Somewhere far away
Има ли някой с по-скорошни отзиви от сайта бяло.бг?
 преди години  някой го похвали и веднага се превърва в атракция и доста от нас си накупиха тениски от там, аз обаче не останах много доволна от качеството. да, много са сладки щампите, но бързо се скапаха от пране и бързо избледняха - сега вече само за спане ги нося.
Сега пак се присетих за този сайт и вече са пуснали и черни тениски та веднага си харесах няколко, но се чудя дали качеството е отново кофти.

# 370
  • София
Има ли някой с по-скорошни отзиви от сайта бяло.бг?
 преди години  някой го похвали и веднага се превърва в атракция и доста от нас си накупиха тениски от там, аз обаче не останах много доволна от качеството. да, много са сладки щампите, но бързо се скапаха от пране и бързо избледняха - сега вече само за спане ги нося.
Сега пак се присетих за този сайт и вече са пуснали и черни тениски та веднага си харесах няколко, но се чудя дали качеството е отново кофти.
Вчера получих две дамски черни тениски от там, платът ми се струва малко груб (от типа на Fruit of the loom), щампата е добре. Според мен не си заслужават, предвид, че са дори по-скъпи от белите.

# 371
Сега научих за тях и погледнах от любопитство. Инфантилни са.

# 372
  • Somewhere far away
Аз точно такива харесвам!   Satisfied

# 373
  • обл. Шумен
Ооо, много благодаря за този сайт.🙂☕️🧁 С интерес ще ги разгледам 😝

# 374
Похвали ни се ти, densi? Какво успя да си купиш?
Аз напусках няколко поръчки с дамски и мъжки дрехи и аксесоари. Да видим какво ще стане и ще задържа. Обеци, тениски, суитшъри, шапки.

Общи условия

Активация на акаунт