Модни консултации - 72

• 83 433
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
 Благодаря за отзивите. Ще ги връщам.

# 376
densi, oт колаборацията на Mugler и H&M не успях да поръчам сакото с корсет,
коктейлния пръстен и дамската дълга тениска.
Успях да поръчам мъжката черна памучна тениска и обеците бумеранг.

# 377
Какъв цвят кецове над глезена бихте ми препоръчали да взема - бордо, черни или бели?
Повечето ми обувки са в бяло или в черно, тук таме има по нещо телесно, червено или шарено. Имам бели и черни ниски кецове, и ми се искаше да имам и високи. Но се колебая какъв цвят да избера. Обичам да влагам в неща, които ще нося дълго.
Цветовете, които нося основно са черно, бяло, сиво, синьо. Имам и цветни, разбира се, но винаги залитам към тези 4 цвята, като харесвам тоналните визии в облеклото. Чантите ми са основно в черно, но имам в бордо, червено, лилаво и телесно. Нося често дънки, панталони, гащеризони. Вдъхновение за стил ми е Lydia Tomlison.
Харесала съм тези:

# 378
  • София
Ами хубави са. Аз имам подобни на тези и ги нося много. Есен, зима, пролет....

# 379
Много харесвам veja, като точно този модел наистина е хубав и в черно, и в бордо.
Може би една идея + за черните.

# 380
  • София
На мен ми харесват в Вежа в бордо. Ще са ти акцент и разнообразие.

# 381
Щом имаш вече бели и черни ниски кецове, то високите ти да бъдат в червено. 
Имам черните, обаче не ми е удобно много да ходя с тях.  А голям мерак имах за Converse.

# 382
Какъв цвят кецове над глезена бихте ми препоръчали да взема - бордо, черни или бели?
Харесала съм тези:

Бордо - ще се съчетае добре със всичко, което предпочитате да носите, а и базовите цветове вече ги имате покрити.

Индивидуално си е  - и аз не мога да ходя с Конвърс. Последно опитвах много кют жълт кожен чифт. Не става, не е моята подметка и конструкция.

# 383
  • София
Моите не са Конвърс, честно казано. По-широки са в глезена и завършват с 4 кукички, не дупки.

# 384
Със глас се смея - не са Биркита, познайте какви са Grinning

Скрит текст:
Geox's 'Brionia' sandals!

# 385
  • София
Има всякакви имитации на Биркита. Аз в Гърция гледах много качествени, естествена кожа.

# 386
Ужас един от най- отвратителните модели обувки. Нито женствени, нито елегантни, ако пък си с голямо ходило все едно си с плавници.
Колкото и да са модерни няма начин да ги обуя. 😂😂😂

# 387
  • София
На нас такива са ни домашните чехли - като първия модел Simple Smile Харесват ми и са удобни, но малко ми е странно да тръгна с тях по улиците, именно защото години ги нося само вкъщи.

# 388
  • София
Аз лятото на вилата мога само тях да нося. Ходила съм и на плажа с тях. Много лесно пада пясъка, даже сякаш не полепва по тях.
Сега нося вкъщи. Децата им казват "каменните чехли", защото е кофти, ако ги настъпиш бос.😁

# 389
Точно това им харесвам 😁 както и корка. Мисля, че в предишни теми обсъждахте обувки Мери Джейн. Онзи ден се сдобих с чифт от българска фирма, сега се чудя с какво да ги комбинирам и да не изглеждам като ученичка (на 36 съм вече). С цяла масивна подметка са.

Освен това съм хвърлила око и на тези:

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 17:26 от LesMacarons

Общи условия

Активация на акаунт