Нашите second hand находки - тема 47

• 87 545
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Ето и днешната находка!

# 241
Момичета, здравейте, някоя да даде повече инфо за Четири сезона каква е промяна за двуседмичен график? Има ли някаква страница във фб да следя или ако някоя е ходила да каже?

# 242
  • София
Момичета, здравейте, някоя да даде повече инфо за Четири сезона каква е промяна за двуседмичен график? Има ли някаква страница във фб да следя или ако някоя е ходила да каже?
Момче съм 🙂 За Мария Луиза още не знам, но на Стамболийски и на Димитър Петков ще зареждат веднъж на 2 седмици. Тоест Стамболийски ще е с ново зареждане в понеделник на 01 май, а Димитър Петков във вторник на 02 май. И от там ги засичаш през седмица.
Утре ще мина през Мария Луиза и ще пиша има ли и там промяна на този етап.

# 243
Момче съм 🙂 За Мария Луиза още не знам, но на Стамболийски и на Димитър Петков ще зареждат веднъж на 2 седмици. Тоест Стамболийски ще е с ново зареждане в понеделник на 01 май, а Димитър Петков във вторник на 02 май. И от там ги засичаш през седмица.
Утре ще мина през Мария Луиза и ще пиша има ли и там промяна на този етап.

Живо и здраво да е това пазаруващо момче! Много благодаря за инфото 🥰

# 244
Ходих на Стамболийски миналата седмица, която се оказа първата (тоест скъпата, четвъртък беше 25 лв./кг, дадох 17 лева за маратонки адидас, 2 потника и шалче), тази сега трябва да е по-евтината. На Димитър Петков също, там бяха написали и датите, кога колко, но не ги запомних.

# 245
  • БГ
Кодове за remix

# 246
Аз май приключих с ремикс
Получих за приятелка яке с етикет, ама мръсно, със скъсан ръкав и миризливо
Е мерси

# 247
Аз никога не съм купувала онлайн. Обичам да си ровя, вече задължително меря дрехите, защото гардероба ми е претрупан. Ако не ми хареса нещо как ми седи, дори и да е левче, не купувам. Пазаря предимно в Хумана и Пимпо. Зиг заг напоследък го избягвам. Огромен магазин, а модели от сто години.

# 248
Факт е, че ако можех да видя на живо покупките, които съм направила онлайн, сигурно и половината нямаше да ги купя. Не съм ги върнала само защото не ми се е занимавало или съм си казала "айде, за тези пари, все ще намеря някакво приложение 1-2 пъти годишно".

# 249
Незнам дали обсъждате само дрехи но днес от хуманата  във Бургас имаше страхотни играчки купих на малкия комплект инструмент и ветеринарна с кученце имаше още люлеещи кончета триколка играчки за бебета ваничка по 5 лв

# 250
  • София
Четири сезона Мария Луиза също е на двуседмичен график. Следващия петък ( 05 май ) ще е новото зареждане.

# 251
Доволна съм от Ремикс.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 08:14 от Г-жа Рамацоти

# 252
  • София/Севлиево
Аз преди време от Плюс над Вис Виталис съм купувала много хубави коледни плюшени играчки и коледен календар,а също и едни плюшен самолет от филмчето Самолети,който бе любим на баткото,а сега и бебето много му се радва.Иначе играчки купувам от ОЛХ или 1-2 групи във ФБ.Като най-голямо попадение определям Пиклер от 3 части с никакви следи от употреба за 120 лв и Монтесори кула за 50 лв.

# 253
Аз онзи ден взех от Скандинавия чуден мечо Пух за малкото дете , че си загуби неговия и беше драма . Даже новия е по- як от стария мечо Wink

# 254
  • Sofia
Днес влезнах в Шик Шик на Кр.село,/може би 3-4год.не бях / ...нищо не ми хареса,малко дрехи имаше.
На 2ет.пишеше -50%,но не се качих.
Нямаше никакви обувки на 1ет.
Не продават ли вече?

Общи условия

Активация на акаунт