Нашите second hand находки - тема 47

• 87 548
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дънки,шапка и блуза second hand общо 20лв
Блуза НМ, дънки Piece, шапката е нова с етикет от Мания. Пестим от едно даваме за друго …

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 12:42 от DanielleAverin

# 226
И на мен ми е далече новият магазин в Гео Милев,но все някой път ще го посетя.В големи магазини се отегчавам,разсейвам и не пазарувам успешно.Имам една близка,която преди години,преди да затворят манията във фантастико в Гео Милев,редовно от лова,а и не само, си купуваше страхотни неща.Даже някои имаха версия,че понеже квартала бил елитен,зареждали с много маркови стоки.Понеже и на мен ми липсва магазина в халите,да споделя,че ремонта в бъдещият магазин малко се забърза.Те работеха кампанийно.Месеци нищо,после малко се раздвижат,проточи се.Вече има нови витрини,отпред са заградили тротоара.Дано през м.юли,когато се навърши година от затваряне на халите,ни зарадват с новият магазин.

# 227
  • София
Ох, на мен ще ми е доста близо новата Мания в Гео Милев и вече предупредих вкъщи, че ако ме няма, да знаят къде съм. Grinning Помня я Манията до Фантастико в Гео Милев, тогава беше единствена в района, много съм пазарувала от там, после я затвориха и отвориха в Слатина. Има го момента с големите магазини, че не можеш с наличното време да разгледаш детайлно всичко.

# 228
И на мен ми е далече новият магазин в Гео Милев,но все някой път ще го посетя.В големи магазини се отегчавам,разсейвам и не пазарувам успешно.Имам една близка,която преди години,преди да затворят манията във фантастико в Гео Милев,редовно от лова,а и не само, си купуваше страхотни неща.Даже някои имаха версия,че понеже квартала бил елитен,зареждали с много маркови стоки.Понеже и на мен ми липсва магазина в халите,да споделя,че ремонта в бъдещият магазин малко се забърза.Те работеха кампанийно.Месеци нищо,после малко се раздвижат,проточи се.Вече има нови витрини,отпред са заградили тротоара.Дано през м.юли,когато се навърши година от затваряне на халите,ни зарадват с новият магазин.

Бях чела, че в халите ще има Кауфланд. Ще има ли и Мания?

# 229
Да,вярно е за Кауфланд в халите.Манията ще бъде в близост.Малко преди минералните чешми,посока лидъл на същият тротоар.Беше китайски магазин.

# 230
О тогава и на мен ми беше удобна онази мания, много си пазарувах от там. Но и цените бяха други...

# 231
  • София/Севлиево
Манията в Гео Милев ми бе любима.Редовно ходех там с приятелка и ми бе много мъчно като я затвориха.То тогава около Изток, където живеехме,това бе единствената ВУ.

# 232
Две неща намерих, ама готини Simple Smile

# 233
  • Под Слънцето
Тениската е яка. Би ми паснала от раз и на мен Wink Да си я носиш с кеф!
Аз скоро се наплаших с тези цени по 64 лв килото в мъпетите из Варна.
Вчера обрисах пак и на 35 лв кило , се сдобих с няколко щастливи находки.

# 234
Благодаря!
Аз на такива цени изобщо не влизам. Вземам само изгодни  неща на най-евтините дни. Дори най-скъпите ми неща са по 2-3 лева макс, най-често стотинки. То това е тръпката на втората употреба.

# 235
Здравейте,момичета!Отдавна чета темата,но чак сега се реших  и аз да се похваля с последни  находки:
Тази нова рокля от хубав,плътен,непрозрачен,мек и качествен лен за 6лв. от Мания:
Скрит текст:
И тези чисто нови сникърси Clarks от Ремикс за 33лв.Чак не мога да повярвам,че са модел 2023.....

https://obuvki.bg/p/snikrsi-clarks-un-maui-lace-261401674-blush-leather?size=37

# 236
  • Пловдив
Ауууу, за сникърсите завиждам Жестоко! Честито!

# 237
Ауууу, за сникърсите завиждам Жестоко! Честито!
Благодаря:hibiscus:

# 238
  • Mostly in my mind
И аз завидях за сникърсите. Много са добри!

# 239
Стига завиждахте, ще вземе се препъва.

Общи условия

Активация на акаунт