Нашите second hand находки - тема 47

• 88 048
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
В Русе сме на скъпото

# 211
  • София/Севлиево
Това Слатинския мол ли е? И на мен ми е далече, ама да питам поне.
Ако идвате с трамвай от центъра е една спирка преди мола.

# 212
  • Mostly in my mind
Този ценоразпис за кои дрехи се отнася?
Нали всяка седмица имат нова стока и всеки ден цената на кг е различна.

# 213
Това са цените за месеца
 При нас има едно голямо зареждане веднъж в месеца и после уж пак всяка седмица ама аз до новия месец нови неща не виждам.

# 214
Здравейте, момичета, някой има ли сниман месечен календар на Мания, за да се ориентирам горе- долу как са цените в края? 🙂
Мания аутлет се води (София, Люлин 10)

Много благодаря!

# 215
  • София
Включвам се, за съжаление с лоша новина относно магазин “Четири сезона”.
Вече зареждането е на 2 седмици. Цената е от 37лв/кг /преди беше 24лв първи ден/ и на втората седмица последния ден преди зареждане цената ще е най-ниска, тоест нищо няма да е останало, а цените рязко нагоре.
В друг магазин ВУ на Стамболийски София пък са отделили всички маркови дрехи с етикети от 50лв нагоре за бройка направо се потресох. Бюстиета, които преди съм купувала по 6-7лв сега са 59-70лв/бр само защото са марка и са решили да правя пари….
Мания и те се изтарикатиха с тези outlet зони за цена на брой.
Вече магазините не са това, което бяха някога и шанса да се намери хубава находка на хубава цена е минимален…

# 216
Това Слатинския мол ли е? И на мен ми е далече, ама да питам поне.
Не, на кръстовището на Шипченски проход и Николай Коперник, "Галакси". Там има и Мпулс. Слатинския е Скай Сити.

# 217
  • Sofia
Не съм ходила до Мания Кр.село може би 3год...И там ли е така задръстено от дрехи с фиксирани цени като онази на ВМА?

# 218
  • София/Севлиево
В друг магазин ВУ на Стамболийски София пък са отделили всички маркови дрехи с етикети от 50лв нагоре за бройка направо се потресох. Бюстиета, които преди съм купувала по 6-7лв сега са 59-70лв/бр само защото са марка и са решили да правя пари….
Това магазин Плюс над Вис Виталис ли е?Че зимата имаха такива цени,а едно време ми бе един от любимите...

# 219
Да не говорим, че тези "Четири сезона" на Димитър Петков изобщо не правят цялостно ново зареждане. Въртят едни и същи дрехи с месеци наред, а продавачката там е вечно нервна и агресивна, крещи по клиентите. И сега като обяснява за новия график и новите цени пак вика и се нерви. Grinning Миналия ден нямаше нищо свястно, а цената на кг не беше ниска.
По мои наблюдения Аутлет Маниите в последните дни от месеца на 12-6лв./кг. си струват най-много посещението.

# 220
Той месецът е към края си, но чак сега се добрах до Мания Димитър Петков- календар (дано се вижда нещо, че баш там бяха сложили щендер с дрехи..)
Скрит текст:

# 221
  • Sofia
Някой да има код за Ремикс?

# 222
Някой да има код за Ремикс?
Vanka40  ако правите първа поръчка и вашият е изтекъл.

# 223
Едни розови дънки Replay, пак от Манията. Наистина като нови и на добра цена!

# 224
  • София/Севлиево
Рокли от мен по 5 лв/брой от три дами във ФБ,но не знам защо не излязоха реалните цветове,а са такива бледи...

Това е много наситено червено,от много лека материя,ще го нося върху банските

Изключително нежна,леко официална,пепел от рози,разтеглива материя подобна на шифон.

Жълто,синьо,бяло и червено, памук

Маслено синьо-зелено(май петрол се води) рипсено кадифе,перфектна за следващата ми коледна фотосесия

Това трябва да е горчица,а излезе като корал

Това е доста по- наситено синьо
Тези двете излязоха с реалните си цветове

Обожавам ризи-рокли, сигурно имам вече около 10-тина.

Общи условия

Активация на акаунт