Нашите second hand находки - тема 47

• 88 023
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Много ли е бабешка тази рокля според вас?Не е вталена и ми е като комбинезон малко 😀

На мен ми харесва роклята. Понеже имам голям бюст и широки рамена, често си вталявам рокли и ризи.
Това е находката ми тази седмица

# 571
  • Ямбол
Много ли е бабешка тази рокля според вас?Не е вталена и ми е като комбинезон малко 😀

Никак не ми се струва бабешка Simple Smile), аз обичам флорални рокли. Освен с коланче, може да се комбинира с тънка жилетка в контрастнен цвят, например, риза, тениска, дори някакво дънково яке за по-хладни вечери.

Роклята тук не е точно същата, но давам снимката за пример като различни комбинации.

# 572
Едни Adidas  Predator от днес за 11лв 😝,като нови!

# 573
  • София
Преди няколко месеца си харесах една плажна рокличка от "4 сезона" (в последния ден, понеже е лека, струваше около левче).
Дотук добре.
Изпрах я, облякох я да се фръцна и я сложих при летните дрешки, чакайки да дойде времето да я облека.
И тази вечер решавам да я пробвам (още не съм тръгнала на море, ама ей тъй, за пробата).
И оглеждайки се в огледалото виждам, че тя от едната страна е  без ръкав, а от другата  с ръкав с дупка на рамото.
Те, Девите, иначе били наблюдателни...

П.С. Какво бееее, шик е Simple Smile

# 574
  • Sofia
Интересен модел е роклята 👍

Днес от Мания тези сандали еспадрили,нови,на Divided/7,80лв./

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 22:06 от Doli

# 575
Момичета, на ремикс доставката колко време отнема попринцип? Поръчах на 14-ти и още нищо няма, прочетох поста на дама преди мен, че поръчка от 18-ти вече е дошла. Няма да се занимавам да звъня, просто няма да поръчвам повече

# 576
  • ...живея на последния етаж...
Поръчка от 11-ти още я чакам. Обясниха ми, че тогава имало технически проблем, затова не се знае кога ще дойде. Следващите били доставени, понеже вече нямало проблем. Не виждам логика, но за Ремикс всичко е нормално и стандартно, даже ме посъветваха да запазим добрия тон. Казах им, че не мога да го запазя. Ами и поръчката я няма още.

# 577
Моята дойде за 3 работни дни 13-16 юни, явно съм имала късмет, въпреки, че чак днес статуса и се смени на "Подготвена за изпращане" .

# 578
  • Sofia
Тези туники ги купих наскоро онлайн от мания и ремикс,харесаха ми макар и да не бяха моя р-р,но бяха на изгодна цена..ще ги преработя малко..скъсяване,стесняване...

Има още няколко,но са в процес на работа и не стават за снимка.

# 579
Тениска Stockh LM Studio, налична в Zalando за 40 евро, майка ми каза, че я е купила за 5 лева. Нова с етикета.
Скрит текст:
Горнище на бански H&M, също ново.
Скрит текст:
Тениска Opus, налична в сайта за 35 евро, майка ми я е купила за 5 лева. 😂 И трите неща все още са налични в сайтовете, чак се чудя как попадат в магазините за секънд хенд.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 08:51 от bubanka

# 580
От кои магазини ги купува майка ти?
Аз дрехи с етикети не виждам често.
Вчера от Хумана взех 2 чифта шорти и 2 тениски за детето за общо 15лв, но имаше -50% на всичко

# 581
От кои магазини ги купува майка ти?
Аз дрехи с етикети не виждам често.
Вчера от Хумана взех 2 чифта шорти и 2 тениски за детето за общо 15лв, но имаше -50% на всичко
От Враца са купувани, но конкретни магазини не знам. Тук в София до колкото виждам са доста по-скъпи, преди съм ходила, но много се дразнех на прекупвачите с пълните кошници с дрехи и спрях. По малките градове няма такова нещо, поне майка не е споменавала.

# 582
В по-малките градове всеки си пазари за себе си. Е, може и да има някой друг да препродава, но не е често срещано.

# 583
От Враца и аз имам страхотни попадения. Ходихме на екскурзия до Леденика и се разхождахме в центъра. И видях един магазин в една пресечка. Любим панталон от там си имам Simple Smile

# 584
Последните години отвориха много магазинчета,  майки ми има нерви да рови и намира страхотни неща. Общо взето облича семейството. 😂

Общи условия

Активация на акаунт