С какво ви дразнят децата?

• 20 418
  • 246
  •   1
Отговори
# 240
Това с повтарянето докога продължава? Joy
В момента дори се налага не само да повтарям какво трябва да се направи, а да следя и напомням всяка една стъпка, която то включва. Ако трябва да се подреди стаята то е нужно изрично да посочя всеки един предмет, който не е на мястото си и трябва да бъде прибран/преместен. Ако кажа просто "подреди си стаята" половината неща ще бъдат пропуснати. Joy
Предполагам, че е нормално за възрастта. Grinning

Ако съдя по мъжът ми до над 50 продължава периодът😂😂😅

# 241
Всеки си има различни представи за подредено. За сина ми ,подредено’ е всички 50 фигурки поп да са наредени на шкафа, за мен - да са прибрани в един плик в мазето. Оставила съм го сама да си подрежда книгите, за да не ме пита после къде е Том 22 от не знам си коя поредица. Не ми допада много начинът, по който го прави, но това са неговите книги и неговата стая, и неговото виждане за нещата, така че го оставям.

# 242
Чаве: Ще ми помогнеш ли с чорапите?
аз: в градината кой ти помага?
Ч: никой
аз: е тук защо не се обуеш сам?
Ч: тук съм в къщи и не мога.

10 минути е в тоалетната
Аз: Ади, мамо, какво стана? Идвай да мием зъбите.
Ч: Чакай бе мамо, имай малко търпение. - възмутен...

аз: ще паднеш да се удариш * 10 пъти за 5 минути
Ч: пада и се удря - Ох, ударихе се.
След 10 секунди пак прави същото...

# 243
Връща се в Неделя,след като в Петък след училище е отишъл при баща си баба си.Вечерта си приготвя раницата,в Понеделник сутрин влиза в класната стая и я хвърля още от врата към чина.Чува се някакъв много силен звук при падането и и той тогава се усеща,че баба му е пратила 2 бъркана с мед!Как ,аджеба,ще си приготвиш раницата,ще я носиш тежка на гърба си и няма да се усетиш!Толкова е разсеян,милия!

# 244
Представям си какво чистене и пране е било 😂😂😂

# 245
Моята ме дразни с мързел и небрежно отношение при изпълнение на поставени задачи.

# 246
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моята ме дразни с мързел и небрежно отношение при изпълнение на поставени задачи.
И моя син така. Умен е, може, но хич не си дава зор. Всичко през пръсти, и за капак се сърди при забележка.

Общи условия

Активация на акаунт