През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 707
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Елс,ние утре сме на консултация и след това ще ти изпратя данните.
Стискам палци Елито и Ивка да оздравяват бързо!
Хотмамче,радвам се че намери подходяща гледачка за Рада.Дано първите впечатления да не те излъжат и всичко да е ок.
Чао!

# 136
Вижте как постригах Ивко...много му стърчаха къдриците и ги клъцнах...сега прилича на момченце.... Peace

# 137
  • София
Пак аз.
Сготвих,приспак детето,изкъпах се,писах на една приятелка и ето ме на линия Mr. Green.
anni4ka,стискам палци на Ели по-скоро да оздравее Praynig.Пожелавам ти и на теб скоро да се оправиш.Много е лошо и двете да сте болнички.
IVKA&MIMI,и на теб ти пожелавам скоро оздравяване.
Веси,много добре си се справила с гребена и ножицата smile3521.Дани и той е с едни къдрици и май го гъделичкат,ама като не може да си каже детето.Да взема да ти го пратя да му направиш една фризура?
Мими,дано всичко да е наред с Борко и Катето Praynig.Ще си мисля за вас.
Хотмама,супер че си намерила най-сетне детегледачка.А за кашоните с провизии,ако може шоколадчета и сладкишчета ми изпращайте,те се котират най-много при мен Mr. Green.
Тане,Тане,измисли ми диетка набързо.Ама честно да ти кажа сега я ме има 40 кила,я не.Нищо не ми се яде освен плодове и то ябълки по-специално.Сега ми е периода на Sick.
Снимките на аватарите на дечицата са много хубави.Ех,какви бебчета бяха преди.Как лети времето...
Приятен ден на всички  bouquet.

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 16:25 от Марти

# 138
Включвам се и аз след дълго отсъствие поради болест на Ася, която влачи още от празниците...Sad
Ася сега е 76см
9,500 тежи
и има 5 зъба
Родена съм на деня на детето - 1 юни 1980 Blush
Поздравления на Марти!  bouquet

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 16:51 от msbilt

# 139
След едно доста дълго отсъствие ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от нас с Емилия .Честито на патерица на всички рожденници и именници  Само радост и положителни емоции
Марти - честито  Направили сте си най - хубавия подарък -Нова година  - ново бебе  stork-girl
Поне най - хубавата новаина съм я  хванала .
 Не знам кога ще успея ,но ще  гледам да вляза в час  Thinking
Направихме  имен ден на баткото и  прощъпулник на малката на 27.12. Еми  взе  спринцовка, козметичен несесер   и телефон .
Коледата и  Нова  година посрещнахме  ,както казаха някои  по " пенсионерски " .      Заради малката  не можех да мръдна никъде , беше ми залепена като гербова марка.
През цялата  ваканция  Еми беше със сополи и кашлица , които явно са заради  зъбите . Все още сме двузъби , но за сметка на това , ходи като раче назад , кляка и се изправя без да се държи.
Скорошно оздравяване на  всички  болни   love001
С гърнето сме на кота нула . Sick
Снощи за първи път пи преди лягане кисело мляко

Сега имам да наваксвам  и да гледам снимки  Laughing

# 140
"Илюзиониста" го гледах миналата седмица..на мен лично ми хареса-сюжета е за любовта м/у богато момиче и бедно момче /илюзиониста/ и как благодарение на това изкуство се събират след мн години раздяла.

# 141
Здраствуйте сеструшки  newsm62 Всъщност никога не съм учила руски

Май болничките се увеличават  Weary. Дано всички скоро оздравеят.
Весе, ти добре си го офъкала. И аз искам да отрежа перчема на Виктор, но мъж ми не ми дава. Кола от Монтана,а? Аз по принцип съм от този край. Родена съм В Берковица. ДОбре че срещнах мъжо във Варна, че се измъкнах от там.
Аз Виктор го слагам всяка сутрин на гърне. Върши си работата там. Но сякаш още не осъзнава защо го слагам там.
Утре ще съм кума! Нашите кръстнице ще подписват и ние ще сме им кръстници на тях  Simple Smile Абе нещо сме се измешали,ама карай.
Айде лека вечер. Утре ще разказвам как съм го изкумувала newsm53

# 142
здравейте сладуркии
ние сме добре, аз малко с гърлото съм го закъсала , ама ще се оправя
Елси айде добави и нас в списъчето
Мирела на мама мая
82
10 кг (7.200)
8
Рожденни дни
Мирела-14.12.2005
мама- 01.05.
тати-25.08

айде лека вечер пожелавам на всички, а на болничките да оздравяват бързичко  Hug

# 143
На всички ще бъдат добавени данните.... ама утре Wink! Сега вече не мога да мисля....

Имам няколко въпроса към старши лунатичките:
 - какво точно се прави по време на гладуването, пълен глад или има позволени неща?
 - а нещо специално за дните преди или след лунуването, като подготовка преди или специално захранване след това?
 - ще ме уведомявате ли за дните, ако се реша и аз да лунувам?

Ох, и аз незнам какво ми щукна, ама уж ще поработвам върху себе си... А всъщност имам нужда от спорт, защото дупето ми виси и коремчето ми е едно отпуснато такова...

Я за лека нощ да ви кажа нещо да се посмеете... Пачи, слушай... Само дано няма работещи в Мтел...
Намирам днес в пощенската кутия писмо от Мтел, обикновено писмо, не препоръчано, не с куриер. Преди май половин година вече престанах да съм им абонат, като ми изтече договора прехвърлихме и моя телефон на фирмата. Та се зачудвам аз за какво ми пишат, отварям и почвам да чета. Имала съм била от стария си договор непогасено задължение в размер на 8,68лв, колосална сума, а? И с настоящото писмо ми давали 7-дн. срок да си погася задълженията или щели да ме съдят hahaha .... за 8,68лв  hahaha и щели да си съберат задължението принудително  hahaha... Тия добре ли са, се пита в задачата?

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 21:56 от els

# 144
Веднага се отзовавам Mr. Green
-позволено е само вода,чай(неподсладен),кафе(аналогично),фрешове(по-полека,обаче),нишо друго,за да има максимален ефект;
-препоръчително е да се мине на по-лек режим-салатки,плодове,бяло месо...не е диета,но редуцирана трапеза общо взето Wink;
-нямаш проблем PeaceПачи я фиксира в нейната лентичка,аз също ще напомням периодично Grinning
Добре дошла в клуба Hug

11.01-14.45-стартира Peace

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 22:13 от Zorie

# 145
Зори,  Hug

Лека нощ!

# 146
като ви гледам рожденните дни и ша ида да скоча от емпайър стейт билдинг, какво правя в тази детска ясла като трябва да ида при старчоците дето носят памперси...е, ще съм депресирана поне 5 минути... Joy
хааааааааааааа, познах термина! браво на мен и на марти и на таткото дето е ошашавен! дай си адреса - не се майтапя. ще ти пратим всеки по един шоколад за свети валентин! момичета, стягайте пакетчетата за марти, то не е чудно, че е била без гащи - те сами са паднали с тези 40 кила #Crazy ей жена, храни се! да не се дублирам с някого - кой какъв шоколад ще праща???

зори, давай я майка си деееееееееее. тази лелка е страхотна, ама не мога да си я позволя за много часове, тарифата й е бая височка Shocked майната му, да сме живи и здрави! да живей труда. купих на рада сабо по случая хаха. адски е смешно, розово с цветенца:) ооо, какво за 11.01 - тогава не е пълнолуние?! обърквате дъртото ей!

елс, миличка, земното притегляне не прощава. каквото има да ми виси ми виси Crazy бременната ми клиентка дето е 15 седмици изглежда като моя идеален вариант - еднакво сме високи, но момиченцето няма грам отпуснато, а мен ми висят сланинките - нали сме по шорти и двете, та ме е срам, ама нейсе...яко глад и тва е - помага за кожата!

за филма - мен ми беше сладникав и бла, ама въпрос на вкус, иначе чух страшни отзиви за блъд даймънд и дипартед с дикаприо...колкото до илюзиониста, да си кажа, дето има руфъс сюъл там ме има и мен - егати магнетизма и чудото! пууу, да е жива и здрава майка му дет го е родила:)

зечова, оказа се, че мъжо има възпаление и ще е 10 дни на антибиотик Rolling Eyes слава богу, не е нещо кофти...

цунки за днес

# 147
  • Бг-мама
Хотмама много се радвам че с Иво всичко е наред.Днес даже си мислех да те питам че го мислех и за ама неудобно да те тормозя.Благоадря ,че сподели.
За висенето на корми и задници не ща да чувам ,о и за циците също квито ми са големи сега са ми горе доло до пъпа мога да се завивам с тая в зимните нощи.Поне одеало не ми е необходимо Mr. Green
За пенсионерския клуб Хотмама си ис баш на мястото !!!! С по 2-3 чавета ко си мислиш че сме много живи ли !?!?!?!??Кръчмите ги забравих как изглеждат нощно време -така ,че възраста не е определяща а духа а твоя е в изобилие  Joy Joy

# 148
Моето зверче най-накрая заспа.......
И аз естественно се настаних пред компютъра... Mr. Green
Радвам се,че ви е харесала прическата на Ивко.... Hug
Аз не лунувам...ама се позамислих...защо пък да не почна.... newsm78
els,ами мила плати,че да не те съдят....хаха....хората какви дебели сметки не са плащали,а те за 8.68 пращат писмо..и ще съдят и т.н.....тея не са наред май.... #Crazy
gabby ,то и моя мъж не искаше много да ги режа,ама като го дразнят детенцето....пък и след свършен факт...какво ще напави?Да не постригвам него?  Wink
Марти ,пращай...ще го клъцна и него.... Peace
Хотмаме,защо към пенсиите ще минаваш?Да не си бабичка?Още колко хляб има в теб.... Mr. Green
Зечи,паднах от смях с твоите цици....... Laughing Party Joy
Ето малко нови снимки и от нас....http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=85667
До утре.... Hug Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 00:16 от vesenceto_85

# 149
Мързи ме да пиша, но да кажа че Departed (От другата страна) е добър. И не е само Леонардо - Мат Дилън  Heart Eyes, Джак Никълсън и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт