През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 700
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
 Ама СТРАХОТНА НОВИНА си имаме, а Grinning
Марти ЧЕСТИТО!!! ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ и от мен ! Peace  bouquet Hug Heart Eyes
Божеееееее, ще гаврътна едно за твое здраве и за здравето на бъдещото човече newsm24  love001

# 121
  • Пловдив
Ха здрасти пак!Днес го раздавам спамърка,ама да ви разкажа ние какво противозачатъчно си имаме.Вече няколко вечери ,точно като  luvbed Heart Eyes и Стилиян ,както уж си спи става и вика "татееее".Обикновенно търси мен , ама в този случай не знам що така , после следва приспиване , аз докат го приспя и баща му заспал и така няма от какво да се притеснявам , дет се вика чиста съм Mr. Green
 А, Коки,наздраве и аз току що си сипах малко водчица .

# 122
  • София
Мартииииии, браво!!!   bouquet  Много се радвам за теб!!! Дано верно всички желания ти се сбъдват, а от теб да се иска само да си ги формулираш!!! Лека и безпроблемна бременност!!! И едно прекрасно бебенце през септември!!!  Heart Eyes

Пачи, благодаря ти за вярата в мен!  newsm51 Евентуално след 7 години може и аз да си купя тест, хехе   hahaha

Хотмамеfingerscrossed

Весе, правилно са ти казали - не го взимай навътре. Ама и аз да добавя - не си мълчи. Не познавам конкретните хора, ама знам, че на тази крехка възраст, на която си ти, вярата в доброто е много силна и срещите с "другия вид" са доста болезнени. Колкото и да е неприятно, колкото по-рано ги "видиш", толкова по-лесно ще свикнеш с факта, че ги има. А от своя страна, те също трябва да разберат, че те има. Така че смело се опълчвай. Тук не става дума за омраза... Хотмама е права - те са заблудени... Както казва мъжът ми, "това не е вина, това е беда".  newsm10

Сигурно изпускам нещо, но не е нарочно.

Аааа, искам, макар на патерици, да честитя именниците Йордановци & Йорданки и Ивановци & Иванки!!! Живи и здрави, весли и щастливи да са всички празнуващи на тези дни!!!   bigdance2

# 123
Мартииииииииииииииииииии, разцелувам те! Честито, иличка, толкова се развълнувах! Много леко и бързо да мине.
Цун, цун цун. как ми се гали бремнно коремче само.
  love001  love001  love001  love001  love001  love001
В този ред на мисли, ние поне се пазим  единият спи, а другият пише по форуми. Чисто и надеждно  Grinning Grinning Grinning
Мамка му и съдба на работничка изпускам вввввввважни новини, ами и кокошарник сте събрали в скайпа.....
Поздрави на всички, утре ще се включа подобаващо, сега прилягам.

# 124
вярно бе! ще трябва да кръкнем за новото малко бебе на марти!

аз съм "чиста" дето вика тането:) фалшива тревога, ни лук яла, ни лук мирисала хихихи. остават марти и мистериозната мама сами.
марти, пази се, тук май сме всички наточени да те намачкаме на живо:) ти сега като си 45 кила, я стигнеш 60 в 9ти месец я не - и после кво - да не станеш 40 ей! момичета, ще пращаме на марти кашони с поезни храни в германия!! сериозно!

а сега искам да помоля някоя добра и милостива дама да ми открие сапун за пране ехо и да ми го прати в пощенски плик и ако си мислите, че е майтап -сюрьозна сам!  smile3516искам сапун за пране, искам сапун за пране, искам сапун за пране! newsm50пф, май откачих - ей какъв ден брей...сега ми се иска да пия топъл щоколад и да чета хубава книга, а ми се спи и е среднощ и утре рано-рано   food010 пак:) днес се чувствах като караян дирижиращ във виена - имаше 40 души в класа и аз като некво малко диригентче хитлерче се бях покетрила на един подиум и писках напътсвтия. лилиииииии, много се самозабравя човек като командори другите blahblah

женицата, която дойде днес да се представи, за да бъде понякога с рада направи доста добро първо впечатление - много енергична, оправна, от вратата се изми и преоблече в домашни дрехи (повечето трябва да помоля да се умият от улицата дет са били), пита дали да говори с рада на български или на английски, смени й памперса със замах и ги оставих да си пеят "зеленчуци"Simple Smile много яко, ако мога да намеря много работа за пон-сряда и да знам, че с нея ще е комфротно и ще научи неща - какъв кеф би било! въпросната леля е българска баба дошла тук преди 7 години да гледа на дъщеря си децата. зарязала педиатрична практика в бг и дошла на помощ, а сега като внуците са на предучилищна ходи да гледа други деца:) браво на една адаптивна, щедра и преприемчива баба!

някой гледа ли филма илюзионистът? какво ша ма прощавате чудо е това? холивуд ме плаши с проектите. или нещо ме гони криза на средната възраст и търся искра и възвишеност навсякъде или нещо вътрешно ме тегли към други измерения, ама имам натрапчиво усещане за двузимерност на живота ми, все едно е плосък, като комикс...дали е от хормони или от нередовен (и както дне стана ясно притесняващ) секс???

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 07:10 от hotmama73

# 125
Ха здрасти официално и от мен в новата година и в новата тема! Пожеланията ги направих в предишната, подписвам се под всичко отново! thumbsup

Ама радини вълнения станаха, а! Обаче пък какво по-хубаво начало от новината за нов живот!

Марти, миличка, всичко е много хубаво, обаче гледай и да се пазиш доколкото е възможно разбира се, че Дани и той си иска своето. Какво го искаш новото бебе? Незнам защо, обаче и на мен ми се завъртя на ум датата 15-ти август. Пожелавам ти едно прекрасно момиченце на деня на Богородица.

А лафа за гащите беше върхът  coolcool! Макар че то, както се оказа, всички сме се вихрили през декември и стана малко "циганката гащи няма, баджанак, баджанак, и да има - файда няма"...rotfImbo

Аз умишлено не пишех подробно досега, виках си, за първа тема през новата година прилягат хубави новини и ей ги, те дойдоха, само няколко пъти епизодично се включвах в скайп, но пък за сметка на това усилено ви шпионирах, така че съм в час с всичко... ...
Ние изпратихме старата и започнахме новата година с някакъв вирус, слава богу не страшен. На 30-ти дек. мъжа ми се върна от работа с червено гърло и опитващ да покашля, на 31 вече беше яко втасал. Все пак посрещнахме подобаващо по пенсионерски вкъщи с нашите новата година. А на 1-ви януари аз се събудих с такова желание за драйфане, че ми се искаше предишната вечер да изпила поне едно шише с уиски, за да знам от какво повръщам. В крайна сметка и аз се сдобих с червено гърло и кашлица, в комплект с течащ нос. Мъчихме се да опазим Стени, ама не става, той не е миналогодишното бебе да го затвориш в неговата стая и да не прави контакти. Слава богу, него го хвана най-лекото от екстрите - само хрема. Сега в неделя се опита да покашля, ама то беше от сополите явно и се размина. Както и да е, както ни е пожелала Къдрокоса, дано това ни е първото и последно боледуване през годината, от твоите уста в божиите уши, миличка! Praynig

Правде, не мога да не отбележа тази прекрасна Калина! Heart Eyes
Както и Симона Heart Eyes на новата снимка в подписа ти, Коки!
Изобщо при нас са най-готини мадами - и майки, и дъщери!:4470:

Хотмаме, бих ти свършила работа, но подозирам, че някоя по-оправна мама от мен ще ме изпревари... така де, докато ми дойде реда да ходя да пазарувам... Иначе тук при нас има и един турски сапун за пране - не го знам каква химия е, обаче изкарва всякакви петна, чак ако прекалиш, сваля и цвета на цветните дрехи. Та за петна бих ти препоръчала и него. И дано най-сетне да си случила на подходящата жена за Радунка! А този Илюзионист още като гледах трейлъра и четох описанието и се отказах да го гледам. Холивуд имам чуството, че откачи или пък аз съм се сбъркала, ама хубавите филми ми се струват голяма рядкост.

И като казахме филми... Вики, гледа ли новия епизод на Съпругите? И аз гледам трети сезон, тегля от торентите, така че съм горе-долу в час, макар и с малко забавяне...

И пак да напомня - който иска да се включи в новата статистика да ми изпрати на лс мерки на детето и брой зъби и датата на рожденния си ден! Всичко до тук е систематизирано в таблици, ама ми се губят Катя на Мимито, Калина на Правда, Надя на Мимиска, Стилиян на Тане, Ники на Ланг....

Уау! Някой се е излъгал да гласува и за мен в красивата анкетка! Направо заслужава виртуална почерпка на лс...

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 08:40 от els

# 126
  • Варна, морето и сините вълни!
Марти, много хубава новина! Лека бременеене и здраво бебе на финала!   bouquet

Аз се изгубих, защото усилено търся фирма на която да поверя направата на детска стая.
Много простотия има по тоя свят!!! Открих една супер фирма, но не ме устройва цената  Shocked Shocked

Елс,не мога да дам мерки и теглилки щот не съм завела Катя на консултация  Mr. Green Детето е добре, според мен надебеляло и израстяло на бой, па и коса му поникна. Неам нужда от консулт  Mr. Green Ма кат си завлека д...то ще си призная без бой!

Хотмаме,позволи на моя милост да ти купи и прати квот искаш, моля, моля моля!!! Имам да се издължавам много пред теб! Само ми пиши на лични какво точно ти трябва и за какво! Тоз сапун ехо много съмнително ми звучи.

Днес мацки съм на очен доктор. Борко май нещо недовижда, а Катя за да ми кажат ще и правим ли сондаж или ще ми се размине.
Ще ми се пукне душата. Откакто фанах Борко да не вижда .... А бе не е за раправяте!

Ай спорен ден!

# 127
Ох,Мими,стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig PraynigПиши непременно как сте Hug
Елси,радвам се,че сте по-добре.Аз за мерките пак ще ти пиша,защото инфото е остаряло,само да го измерим следващата седмица Simple SmileВече Бобо е с четири зъба Grinning

Правде, не мога да не отбележа тази прекрасна Калина! Heart Eyes
Както и Симона Heart Eyes на новата снимка в подписа ти, Коки!
Изобщо при нас са най-готини мадами - и майки, и дъщери!:4470:

А за майки и синове нищо не пишеш,а,а,а? Crossing Arms
  Wink
Хотмам,майка ми наскоро заяви,че й писнало вече от нас и ще си хваща чукалата-ще си търси щастието нейде по чужбинско...Та в тоя ред на мисли,искаш ли да ти я пратя -хем ще й пее на Рада(''зеленчуците'' са 1/100 от репертоара й с песнички),хем ще играят,хем на книжовен български ще я учи,чисти,пере и готви(семейството,чието дете гледа са вегетарианци)...Какво ще кажеш,а Wink Heart Eyes
Илюзионистът няма да го гледам-някакво предчувствие имам,че няма да ми хареса(а обикновено не ме лъже)...Обаче на Blood diamond съм се наточила Mr. Green Ако сте го гледали,споделете,моля Grinning
Марти,ти сега покрай Очакващи бебета през Септември...нали няма да ни забравиш Wink Heart EyesИ аз стискам палци за момиченце Heart Eyes
Приятен слънчев ден на всички Hug

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 18:06 от Zorie

# 128

А за майки и синове нищо не пишеш,а,а,а? Crossing Arms
  Wink

Ееееее, Зори, аз имах предвид всички майки Wink! А за синовете ни не е най-важното да са красиви, мъжете трябва да имат и други качества.
А нови мерки не ми пращай, защото нали ще гледаме данните към навършена 1г.

# 129
Здравейте момичета  Peace
Ние за сега се държим....аз съм с бронхит и пия антибиотици,Ивка и тя продължава да си пие нейния антибиотик и дай боже всичко да минава че направо е ужас с тези болести #Crazy
марти много се радвам за теб и ти желая безпроблемна и лека бременност и едно прекрасно бебче на финала newsm51
мими дано всичко да е нормално при вас и да пишеш как сте а ние ще стискаме палци fingerscrossed
тане да си призная че аз бях другата кльощава мама която искаше да напълнее Whistling Joy ама сега с тези болести както нища не ям направо незнам как ще напълнявам Wink
елс аз ти бях писала на лични за данните на Ивка и мен но незнаех че трябва да кажем и броя на зъбчетата затова ти пиша пак на лични с данните
Хайде за сега това е от мен и като оздравеем ща правя снимки и ща гледате Hug  bouquet

# 130
Здравейте, мамчета

Ами за много години! /макар и с голямо закъснение/
Марти, честито! Много се радвам за теб, успешно бременеене и леко раждане на едно прекрасно детенце!

Напоследък нямам време не само да пиша /не че съм от активните/, но и да чета. Ние всичките се разболяхме. Тати хвана някакъв гаден вирус и ни изпозарази всички. Първо Елена, а сега и аз се влача на опашката. Детенцето милото явно е спец по високите Т,  този път вдигна 40.1 градуса и най-лошото е че и от лекарствата не се повлияваше. Но добре че беше само за 1 ден - сега е с гадна кашлица и сополки. Съответно нищо не иска да яде, само вика АМ и ми вдига блузата /ох добре че е тая кърма че да и влиза нещо в стомахчето/ А аз ..... трудно е да гледаш болно дете, когато и ти си болен, но да са живи и здрави бабите и все така да помагат.
Ох май пак си изплаках мъката. Но пазете се, че това време ................ е идеално за вируси.
Вики, аз дадох на Ели прясно мляко /е само 1, 2 лъжички/ но нямаше никакъв проблем. А киселото мляко и е любимо. Дори я пробвах и с малко мед - е само да близне, но и хареса.
Ами хайде, отивам да полегна и да си ближа раните.

# 131
  • София
Мамчета,благодаря ви на всички!Много ме развълнувахте,дори и няколо сълзички пуснах.Обичам ви!!!
Термина ми е на 14.08. според лекарката,а според видеозона на 16.08.,но два дни няма да ги правя на проблем Laughing.И аз искам момиченце,винаги съм си мечтала да връзвам панделки и да обличам роклички,но ще видим.
Когато казах на Ники той два дни беше в шок,не че не иска още едно бебе,но не очакваше,че толкова скоро ще забременея.С Дани и предишната ми бремоност се потрудихме доста.Човека два дни ходеше и не знаеше на кой свят се намира,дори имаше момент в който аз реших,че той не иска бебето заради неговото държание.Много ми беше мъчно и може и да си спомняте,но бях писала,че съм направила много голям гаф,е всъщност това беше.След това всичко се промени и сега е най-щасливия човек.
По-късно пак ще се включа по другите теми.Сега ще ходя да сменявам памперс.От вчера пак съм започнала опити да го уча на гърне,но засега нищо Confused.Иска ми се до края на лятото да го отуча от памперса,но не знам дали и той е на това мнение Thinking.
Айде до после.

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 12:25 от Марти

# 132
  • Бургас
Марти, честито и от мен! Желая ти безпроблемна бременност и леко раждане и на финала - панделки  Grinning  Hug

Мими, стискам ти палци всичко да мине леко с тия очни лекари и на Катето да и се размине.

Другото МИМИ и Аничка и на вас бързо оздравяване на цялото семейство!

Елс, пращам ти на ЛС моите данни в добавък.

Ох имаше и още, но то така е като не съм писала в темата от векове.

# 133
Марти,ЧЕСТИТО мила!Желая ти една прекрасна,безпроблемнна и лека бременност!А след 9-те месеца и едно малко сладко момиченце!newsm51
Много се зарадвах,на всичко това...страхотни новини!Дано така ни продължава темичката!!!
А коя е другата бремелинка,която не казва,а???preggo newsm12
Ние сме добре,Ивко спи след разходката...и мама седна да ви види.... Mr. Green
На гърне правим нещо от време на време,но стои на него...
anni4ka ,дано бързо се оправи малката Ели... Praynig
IVKA&MIMI ,и вие бързо се оправяйте!Гушни Ивка от нас... Praynig Hug
Мими,ще стискам палци всичко да мине добре,но ти пиши какво е станало... Praynig
Елси,аз ти пратих мерките,но незнаех за зъбчетата,ще ти пратя на лични! Peace
Хотмаме,аз не съм използвала такъв сапун... newsm78
Аз да ви кажа,че утре с Ивко отиваме в майкини,защото мъжо ще ходи в Монтана да купи новата ни кола...а тук със свекитата не ми се стои...и ще сме 2 дни в майкини!
 newsm44
Ама там няма нет и ще ми е много мъчно за вас....А като се приберем ще ви изчета и попиша.... Peace
Сега отивам да гладя,че има планина с дрехи,който ме чакат....  ooooh!1ironing
До после!!! bye lovekiss

# 134
Ще ви публикувам какво имаме дотук. Който се види, че липсва - да се обажда! Ще допълвам!

Не мога да си пренеса таблиците тук, обаче... newsm78 затова като текст...

Данните са в реда:
име
ръст
тегло

зъби
в скобичките е прирастът за 1г.

момичета

Емилия на mama Ilq
76 (+26)
10 (+6,45)
2

Инес на sanimama
77 (+26)
9,2 (+5,9)
8

Рада на Hotmama73
76 (+22)
10,2 (+6,7)
6

Магдалена на Мъни
76  (+27)
9,44 (+6,3)
8

Елена на Anni4ka
78 (+27)
9 (+5,5)
8

Симона на kokita
78 (+28)
10 (+6,75)
8

Елла Катрин на victoria
72,39 (+19,39)
9,616(+6,256)

Ивон на IVKA&MIMI
79 (+30)
8,45 (+5,6)
2

Сияна на Dani na Sisi
76 (+26)
8,6 (+5,5)

Надя на mimiska
74 (+22)
10,9 (+6,6)
7

Магдалена на pachikrak
75,5 (+24,5)
9,1 (+6,07)
4

Катерина на Mimito
78 (+28)
9 (+5,75)
6

Мирела на mamamaya   
82 (+36)   
10 (+7,2)   
8

Анастасия на msbilt
76
9,5
5

Анна-Мария на galaxy
80
11 (+7,7)
8

момчета

Станимир на els
84 (+34)
11,5 (+8,25)
6

Борис на kadrokosa
79 (+27)
12 (+7,75)
8

Виктор на gabby
77 (+26)
10,3 (+6,6)
7

Валентин на Зечова
78 (+25)
8,8 (+4,86)
7

Кристиян на nadia krisi
78,5 (+28,5)
11 (+7,8)
13

Даниел на Марти
81 (+25)
12,12 (+8,4)
3

Борислав на Zorie
78 (+31)
9,6 (+6,95)
4

Мартин на цветеслава
78 (+27)
10,4 (+6,48)
12

Георги на yanich
77 (+29)
10 (+7)
2

Ивайло на vesenceto85
80 (+28)
13 (+9,7)
10

Никола на Lang
10,6 (+ 6,5)
81 (+30)
8

Трифон на MTV
73 (+23)
9 (+5,95)
7

Стилиян на tane
10,6 (+6,64)
79 (+27)
6

рожденни дни на мамите (по желание и др. от семейството)

Габриела на yanich – 13 януари 2001
Gabby – 23 януари

Vesenceto85 – 15 февруари 1985
Mama Ilq – 23 февруари 1974

Els – 10 март 1978

Мъни – 8 април 1975
Zorie – 18 април 1980
Nadia krisi – 21 април
Sanimama – 22 април 1969
Dani na Sisi – 26 април 1978

mamamaya - 1 май
Anni4ka – 14 май 1976