През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 697
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
ОК! Да не всявам смут, Цвети е имала друго предвид. Но ще е хубаво да има още бремелински новини! ха-ха, като не става въпрос за мен ми е много весело, иначе за мен все викам че ми е рано още!
Днес цял ден се каня да пиша, но от дом. задължения (и универсален емотикон за слугиня няма да ми свърши работа, това моето е трагедия) и скайп в промеждутъците не остава време...

# 106
Мартииии,страхотна новина!Да знаеш само как се радвам Heart Eyes
Много ме развълнува,миличка Hug Hug HugЖелая ти лека и безпроблемна бременност Grinning
Хе-хе,сладкият Дани ще става батко Party
За другата мама май се досещам,но няма да издавам Stop
С Бобо до преди малко се разхождахме навън.По-добре се справя с обувките,явно му тежат.
Иначе при нас нищо ново.
Чао,за сега Hug

# 107
Е, това вече ме изненада много  Mr. Green. Мартииии, честито !!! Heart Eyes Желая ти лека бременност и едно прекрасно, сладко септемврийско момиченце !!!
Ей, хора, сори за смута, който създадох....от вълнение беше, както казах. В кокошкарника вече всеки знае  Twisted Evil
Цунки засега   bouquet

# 108
ей марти супееер много се зарадвах  Hug
айде леко бременеене и на края един хубав здрав бебок  Peace

# 109
Мартииииииииииииииииииииииииии,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много, ама много лека бременност и Дани много да те слуша!!!   bouquet

Ама дали не ставам за разузнавач, а?  Mr. Green

Мимиска ми се губи нещо  newsm78 (но съм 99.9% сигурна, че не е бременна, де, щото 4 деца си е сериозна работа  Mr. Green)

# 110
Марти ЧЕСТИТО ,пожелавам ти лека и безаварийна бременност moresmile moresmile moresmile moresmile
Кога ти е термина?Как се чувстваш?Каза ли на мъжа ти и той как реагира? Grinning

Хотмаме а ти да бегаш да купуваш тест да не те тупам,айде че съм в напрежение! Hug
И аз имах опасения тоя месец и правих тест ама при мене минуса се появи,за моя радост!
Кво става бе кви сме ги вършили ние през Декември Laughing Laughing Laughing 

# 111
  • Бг-мама
Цитат
Кво става бе кви сме ги вършили ние през Декември     

Ха ,ха само хубави работи сме вършили през декември Вики  Mr. Green

# 112
Марти, много хубава новина! Честито!!! Леко бременеене и дай Боже мома! И не се покривай. Разказвай подробности. Как се чувстваш? Мъжо знае ли вече?

# 113
EEEEEEEEЕЕЕеееееее, Мартииииии, честито, мила!!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Хехееееее, това се казва новина! Хайде на септемврийските девойкиииии!!!! newsm18 newsm18 newsm18

А другата мама, като се престраши ще се обади! newsm51
Много се радвам!
Ееее, Марти, хайде лятото те чакам бремелинка и с Дани пак на същото място!  Hug

# 114
Марти, страшно ме зарадва хубавата ти новина! Ти си такава добра мама! Сега ще имаш рекорд от липса на М и кърмене:)!! Да си жива и здрава и да мине неусетно и леко!!!
Кога е термина? Мога ли да позная - 15 август?
Вики, ще чакам до след Атланта т.е. другия понеделник. Ако до тогава няма развитие отивам направо да се гръмна. Не мога да гледам две деца едно след друго без помощ!!! Сериозно, жени, обожавам децата, дори склоних мъжа ми да осиновим някое цигане сираче след 10 години, ама ще ми пращате кашони валериан, ако се е случило...Тези презервативи не могат ли да ги правят 100%, ами 97% гарантирани?!??!
Е, утехата е, че сте гласували за моя паниран чар  hahaha
бебе #1 се сабуди и плачка
до утре  bouquet

# 115
Ехааааа че готини новости имало!
Марти честито! Hug Лека, безпроблемна бременост и усмихнато и красиво бебе като батко му baby_neutral
От написаното става ясно че има и друга бременна мама-честито и на нея, пък тя да си признае когато реши Wink
Ей Хотмам да не си ти??? Laughing

Ей само в тоз скайп стоите  Sad, то не че и аз съм мн редовна и без скайп...но сме все навън в това пролетно време през януари Mr. Green
Веси да не те отчайвам, но тепърва ти предстоят "разочарованията"..предвид че живеете заедно, напредването на възрастта /тяхната де Laughing/, предстоящото възпитание на детето...
От друга страна да НЕ обръщаш внимание е невъзможно...поне се ядосвай за кратко Joy
Все пак те са родители на мъжа който обичаш Peace

Правде страхотна красавица е щерка ви Heart Eyes..ако е Free..?? Wink

Наде снимките и като качество а най-вече като съдържание са страхотни! Сигурно си прекарвате добре, така и требе. Grinning Снимай още, ама драсни кое какво е,  че и ние чрез теб да видим какво има в Дубай Hug

# 116
  • Пловдив
Не ме пускат на компа ,но се добрах.Искам само да ви споделя каква простотия се сетих ,докато набивах вафлички и се чудех как ще отслабна с този глад за сладко.Та се сетих , че Марти питаше как да напълнее, те ти сега напълняваща диетка Mr. GreenКой друг искаше да напълнява?! newsm78 Laughing Laughing hahaha

# 117
Hotmame верно ли толкова ще чакаш ,аз щях да подивея от нерви на твое място.За14ти се разбрах с Дан да се размени с някой и да си го вземе почивен ден за да може да се видиме,тъкмо ще се търалясам да се видиме и с брат ми тоя ден  та ще ми е супер удобно.

Марти питаше как да напълнее, те ти сега напълняваща диетка Mr. GreenКой друг искаше да напълнява?!
newsm78 Laughing Laughing hahaha
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Цитат
Ха ,ха само хубави работи сме вършили през декември Вики  Mr. Green

Абе Зече то хубави хубави ...ама като гледам как се стрескаме някои....  Laughing
....и по тоя повод да кажа за тея дето нещат друга муцунка все още...като видите че наближавате овулация...направо затваряйте сергията или ако е много на зор ,по 2 презерватива  един яърху друг  Laughing Laughing Laughing (една приятелка така прави и каза че е ефективно) Laughing

# 118
  • Добрич
Тане, днес си мислих същото за Марти.  Joy Викам си - "Ето ти начин - сигурен да надебелее човек!" hahaha Та, в тоя ред на мисли - "Човек трябва да внимава какво си пожелава, защото се сбъдват желанията! "  Wink

# 119
Тане, днес си мислих същото за Марти.  Joy Викам си - "Ето ти начин - сигурен да надебелее човек!" hahaha Та, в тоя ред на мисли - "Човек трябва да внимава какво си пожелава, защото се сбъдват желанията! "  Wink

Ами то и Галка се жалваше,че много слабее,а и МИМИ искаше да качи някой друг килограм... Mr. Green

така,че тези желания... Wink

Общи условия

Активация на акаунт