През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 694
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Ауууу Весенце отвратителна ситуация  Sad
 Ти каза ли на мъжа ти ? То да се чудиш как да реагираш в такъв момент.Оххх ами незнам миличка какво да те посъветвам,май ще трябва да преглътнеш заради мъжа ти и детето и да си имаш едно на ум.Дано бързо да ти мине на тебе и да не ти пука. action032  action032  action032  action032

Малеее ама тука верно си чувам ехото,тоя скайп ни изяде темичката  Peace

хотмаме а ти къде се спотайваш?? Hug

# 91
Едно бързо честито на вчерашните и днешните именници  bouquet Много, много здраве и щастие!!!
Майче, то май вече всички знаят, но държа на обещанието си да не казвам, поне засега, затова ще мълча   bouquet
Гаднярки гадни, кажете клюката и коя е бременна, щото така не може да се работи.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Резултатът от теста за бременност онлайн ли го чакате?  Mr. Green Като си признае коя е, ще я питам дали пълнила чашката пред камерите  Mr. Green
Весенце, ужасно е това с родата, но по-добре му тегли една майна и не се разправяй - нищо няма да се промени. Радвай се на малкия Ивко и следващият път, когато свекър ти спомене, че е кръстен на него, заяви на всеослушание, че това не е вярно, просто името ви е харесвало. Егати какви хора има...  newsm78
Ивка/Мими, бързо оздравяване   bouquet
Малеее ама тука верно си чувам ехото,тоя скайп ни изяде темичката  Peace
А така, Виктория, кажи им го  #Cussing out

# 92
мадами, скайп и интернет ме побъркаха. не се спотайвам, ами вися по цели часове на телефона с някакви мангасарници дето не можеш една дума им разбра, а и те не разбират какво говориш, егати вавилонската кула. все още има проблеми.
вики, ние сме с вонидж, домашния ни телефон е през интернет и май там е мизерията...иначе и иво е като дан - като някой заспал лъв, ако не го бутнеш с някоя тояжка може да си спи до пролетта, нищо, че има драми за разрешаване Joy прясното мляко определено прави алергия на рада, не знам какво да правя. давам формула за 1-2годишни...киселото мляко е ок.

весе, не плачи миличка...така е в природата - потеклото на мамата и на таткото не е често да са дружелюбни. опитай се да не забравяш, че лоши хора няма, има заблудени и слепи хора, ти не им се сърди, господ ги е направил такива да научат нещо, а ако им се дразниш ти няма да научиш нищо от трудната ситуация. около мен винаги е имало куп примери за драма в личните отношения (разведени родители), та ми е много интересно да наблюдавам. никога не съм била способна на адекватна, камо ли перфектна реакция на момента, но винаги съм премисляла какво ме кара да превъзмогна една ситуация. недей мисли, че си сбъркала с името на ивко, с пари не се мери нищо. парите улесняват живота ни, но самите те щастие не носят.

цвето мари, можеш ли да ходиш?? кат си сложиш камера на скайп (имаш ли?) ще ти се кълча и ти ще повтаряш след мен хехехе. казвай, ако има въпроси за чепатенето! иронията на съдбата - тъкмо като подема йогата в бг, аз кибича тук дето сме хиляди учители..какво не можеш да кажеш,а? а?а?А?А?А?А?А? АМАха...казвай! долна типка и измамничка:)

правде, много е прекрасна станала калина!! къде се затри, в бткато ли си??? мерси за пожеланията към хоттати. напихме се чудесно с близки приятели!! http://new.photos.yahoo.com/ivo_ivanoff/album/576460762326046929 … pm_pageoption=ALL

зечова, иванчо зечов как си хареса празника?? мерси, нашия иво се радва на вкусни гозби и сладка приказка. заспа като талпа в 21;30 хаха аз докато измия и изчистя след гостите и станало 1 среднощ..

марти, стига го мисли, минава на петия ден, като хремата:) ще дойдат нови гости! една германка тук и тя малко неадекватно се чувства с нейния бг приятел и английският й е още измъчен, та си кани гости от немско постоянно:)

зори, ми кво ша ви правим като сте на едно??? коя е по-нова хахах?

пачи, ти от кое разследване си?! кой е бременен? ако има някой дето е бил без гащи по време на подходящото време в месеца да си каже! айде, няма само аз да си чопля в носа и да се чудя що съм надута и нямам червени вести!! сигурно съм в хормонален шок от плюскането hahaha

майче, взеха ни кръв и урина и дадоха ваксина, така че сте наред:)!! успех!

крайно време да спя след като поставих нов личен рекорд (от последните две години де) и дръннах няколко чаши вино тая вечер..поне успях да изпроводя всеки с парче прасковен десерт, та няма да го ям аз хахааа

# 93
Знам,Хотмаме,че парите не правят щастието ни,но май те не го знаят!Аз го знам много добре, случи  се нещо на Ивко като беше на 4 месеца,и парите не ми спасиха детето....Здравето е най-важното!Но ме е яд,че говорят така...какво ги бърка тях кой колко дал и какво дал...Детето НЕ Е тяхно,а е НАШЕ!На мъжа ми не съм казала,но той вижда,че ми има нещо....Незнам...много ги намразих тея хора...нищо от тук нататък няма да е същото-щом те не ме уважават-и аз няма!Реакция на момента нямаше никаква,защото ми беше адски гадно и долно и т.н....но всичко вече ще е по съвсем друг начин....

# 94
Добро утро и от нас   bouquet
При нас нещата са към по добре ама да видим....сега аз съм по болната от всички и вдигам една температура която снощи с голям зор свалихме и дано да ни минава вече че направо ми писна от болести  smile3512
Веси не се ядосвай.....те нали ги знаеш какви са на тази възраст.....те вече получават факсове Laughing....и ние сме имали такива проблеми с моите свекар и свекърва и затова с бебе на 50 дни в най-големия студ се наложи да се изнасяме от тях защото все нещо им пречеше...но това е положението....вече не им обръщам внимание защото няма смисъл да се ядосвам заради тях Peace....А ти си гледай детенцето и да не ти пука за нищо казано от техните усти Peace
правде малката принцеса е много сладка на снимката-пу-пу Hug
За сега това е от нас....ако съм по добре по късно пак ще се включа   bouquet

# 95
Здравейте  wavey

Свършиха ли празниците  newsm78. Няма ли днес някой да почерпи  Weary.

Весе, не се притеснявай толкова. Не си единствената с такива проблеми. Ако чуеш моята свекърва какви ги разправя, ще кажеш, че въобще не си гледам детето. Веднъж я чух да се оплаква на сестра си, че Виктор всяка вечер стоял при нея, че ние не сме се занимавали с него, на нищо не сме го учели и други такива. А вече 1 година аз съвсем сама си гледам детето. НИкой не ми помага. Само мъжо, но той ходи на работа. А Виктор ходи при свеки за половин час вечер. Ама иначе тя го е отгледала. Не мога да ги разбера тези хора. Майка ми умира да и оставям Виктор да го гледа. Много е щастлива когато той е при нея. А тая само се оплаква-кръста я заболял, ръцете я болели.... И всичко това защото много носела Виктор.Абе сбъркана работа.
Дано болничките днес да са по-добре  Praynig
Приятен ден на всички!  love001

# 96
Веси,нищо по-различно ме мога да те посъветвам от другите дами.Премести си го от левия в десния крачол(извини ме ако ти звуча грубовато,но ми е писнало от дребни душици и тотално съм ги отсвирила) и си свиркай Hug
Важното е мъжът ти да е на твоя старна и да те подкрепя,да сте здрави и да се обичате,Ивко да расте обграден от любов и внимание.Кой какво казал и си мисли не можем да определяме и контролираме.Няма такова нещо,което да се харесва еднакво на всички.Така че,гледай си здравето,благополучието и семейството.Недей да страдаш-толкова си лъчезарна като се усмихваш HugПоне си наясно какво е отношението на тези хора към твоите близки,така няма да им се доверяваш и съответно няма да бъдеш излъгана...ето плюсът от ситуацията Wink
Хайде,следващият пост да е нещо весело Peace
Купихте ли апаратчето?
Габи,не се ядосвай и ти-за всичко си има възмездие един ден и то точно,когато не очакваш Peace
Пачи,а ти къде се спотайваш NaughtyНяма само по лунуването да си лафим,а,а,а Crossing Arms
Цвете,завидях ти за йогата...скоро ще ми почнат очните,после един огрооомен реферат трябва да пиша и хич няма да ми остане време.А в къщи не се наемам сама-както се казва Don't try this at home Crazy
МИМИ,дано се оправите скоро всички,особено най-болната от всички Peace
Правде,намерих си писанията,за които говорихме вчера...
Хотмам,радвам се,че сте си изкарали страхотно,чакаме те в кокошарника Heart Eyes
Вики,от алергии се притеснявам,защото аз съм алергична Tired
Днес времето е чудесно,пак ще гоним кучетата в парка Crazy
Приятен ден на всички Hug

# 97
Милички,много ви благодаря за подкрепата!Много ви обичкам! Hug Heart Eyes  bouquet
ХА ХА,да ви кажа как се изкефих преди 2 минути...слизам долу да мия паничката на Ивко и прасссссс стъклото на печката на свекитата се счупи....Долу навсякъде се умириса на пушак,а смениха наскоро тапетите....хаха и свкито се вайка..."новите ми тапети....малееее...".....ХА ХА!На мен ли само да ми е гадно,а?
Смятам нищо да не казвам за случилото се на мъжо,но при следваща такава рзправия ще има контра директно!!! #2gunfire
Сега отивам да си измия саксийките!
До после! Hug

# 98
  • София
Здравейте wavey.
Веси,другите мамчета са ти казали.Не се ядосвай за глупости.Те все едно не знаят колко е пенсията в България и колко може да си позволи една баба и един дядо да дадат.
Вики,и аз засега съм давала само кисело мляко,независимо че педиатърката ми каза да започвам с прясното,но мен ме е шубе и смятам да започна след месец два.
Пачи,Пачи,страшен разузнавач си Laughing.
IVKA&MIMI,стискам палци и на теб и на Ивка скоро да оздравеете.
Хотмама,не си чопли носа и не се чуди дали червената гостенка ще те навести сега или след 9 месеца,ами тичай за тест hahaha.И аз така се чудих и от толкова чудене ей го на втори месец няма и следа.Ама как ще ми дойде като съм била без гащи в подходящия момент hahaha
Айде аз изплюх камъчето.Ред е на другата бременна мама да си признава.Така де,няма да ме оставите сама да си бременея,няма да е честно Joy.

Последна редакция: пн, 08 яну 2007, 15:12 от Марти

# 99
  • Бг-мама
Марти честито миличка много се радвам лека и безпроблемана бременност!!!!!!!!

# 100
  • Добрич
Марти, честито, миличка! Леко бременеене ни желая и на финала здраво и хубаво момиченце! Честито още веднъж!  bouquet Hug Hug Hug

# 101
  • Пловдив
Мартиии,честито!Лека бременност!

# 102
Марти, честито миличка! Много се радвам за теб! Лека бременност ти пожелавам и здраво бебче! Цвети, това ли беше тайната или ти си другата?

# 103
  • София
Марти, честито миличка! Много се радвам за теб! Лека бременност ти пожелавам и здраво бебче! Цвети, това ли беше тайната или ти си другата?
Елс,не е това тайната.Изглежда има още една бременна мама,но коя ли е тя newsm78.Вероятно скоро ще ни изненада.
Ако искате можем да залагаме Joy.
Благодаря ви за пожеланията newsm51.Аз се надявам от нашата темичка да има още бебчета и го пожелавам на всички.

# 104
Мартиииииииии, честито! Много леко бременеене:)
Днес ми е едно приповдигнато от новината за бременлинките:)
Ние сме добре, разхождаме се , сновем между 2те къщи, освинваме се и тва е. Жоро няма нови зъби, ходи само по 5-6 крачки между двама души и нощем ме побърква.
Ще сменям анкетка сега:)

Общи условия

Активация на акаунт