През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 691
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
добро утро
Честит имен ден на всички празнуващи

ох нещо хич не мога да се наспивам какво ми става незнам.
Ели , мацко, кво да ти кажа , че не е лесно не е ама нема начин. Сега съм и в сесия другата неделя ми е първия изпит и ще видим как ще се представя. Нещо четенето не ми върви ама да видим. ще ви се хваля или оплаквам след всеки изпит.
абе мацки вие давахте ли кръв и урина сега на годинката. Ние на 23 -ти сме на консулт. и тогава ще ни дадат бележки да ходим да се изследваме. И тогава ще ни бият и ваксина. На някой биха ли вече ваксина , че съм чела малко по диагонал
днес пак ще има разходчици, времето се очертава да е готино
айде на всички празнуващи весело изкарване, на другите прятен ден и по късно пак ще пиша

# 76
Честит имен ден на празнуващите днес!Малките сладурчета Ивко и Ивка да са живи и здрави,много щастливи и да радват много своите родители!
Габи,от цицината и помен няма Simple SmileНамазах я веднага и за щастие мина бързо,Бобо отдавна забрави WinkВие как сте?
Вики,много лошо това с обрива...С какво я мажеш?Мляко още не съм дала,нещо ме е шубе,изчаквам още...
Кали си промени доста стила в последните години,но въпреки това и аз не съм й фен...Абе,като цяло този жанр музикален не ме влече хич Mr. Green
За мишката мисля като Ели Peace
МИМИ,пишеш,че сте по-добре и положението е овладяно...радвам се за сладурката Peace
Чакаме снимки от вас и от Весето Mr. Green
Майче,пиши по-често при възможност-липсвате ни с Мирелка HugКръв дадохме миналия месец-резултатите са много добри,а ваксина ще му слагат този месец.
Ланг,къде се изгуби?Радвам се,че сте добре Hug
Наде,и аз се зачудих...чак толкова скоро да се върнете LaughingНаслаждавайте се на почивката,разбирам ,че ти е мъчно за детето,но съм сигурна,че е в добри ръце!Чакам още снимки,целуф Wink
Приятен ден на всички!

# 77
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС И ПО СПЕЦИАЛНО НА ИВКА!Да сте живи,здрави,весели,щастливи...Да радвате всички около вас...Носете си имено с много късмет!
Ние сме добре,именника спи след разходката...днес времето е супер-само за разходки...
След обед майкини се прибират от зимуване и нямам търпение да ги видя...много ми домачня...а и на тях...
Зори,радвам се,че цицинката е минала и Бобо е добре! Hug
Вики,аз давам кислело мляко от както Ивко беше на 3 месеца...и нищо му няма..харесва му и нямаме проблеми...но прясно не съм давала...страх ме е още! ThinkingДано обрива мине по бързо! Praynig
Наде,да си изкарете страхотно...разбирам те,че ти е мъчно,но нали и ти си човек...добре ще ти се отрази тази почивка... Peace
mamamaya ,ние дадохме кръв и урина миналия месец,а ваксина ще ни бият сега на 18.01. Peace
И мен не ме влече музиката на Кали...много ми е странна.... newsm78
IVKA&MIMI ,радвам се,че сте добре! Hug
Сега да ви почерпя за моя малък сладък именник:
 Misc Baby Bottle newsm24 beer Wine Glass Popcorn Coffee cook

# 78
  • Бг-мама
Честит имен ден на Ивко и на Ивка !!!! Желая ви много здраве мили деца !!!!!

Специални поздрави и по случай именния ден на любимия на Хотмама!!!!! Да ти е жив и здрав и много да те обича!!!!!Много дълги години семеен живот ви пожелавам и още поне 2 дечица!!!!!!

# 79
Здравейте момичета   bouquet
Първо искам да ви благодаря на всички за подкрепата и милите думи lovekiss....много сте мили и готини всички Heart Eyes
При нас положението е все така....снощи спадна температурата на Ивка но към 3 часа вдигна пак 38,3 дадох и Нурофен но и се загади от него и го повърна Sad....от сутрината все има температура-около 38 градуса и като и дам нурофен спада но до 37,3-37,7 и съм много притеснена....извикахме още един лекар и той да я прегледа и ни смени антибиотика с друг по бързо действащ+сироп за кашлица защото от хремата и започна да кашля от време на време...милата ми направо много ми е гадно така..иначе не губи чувство за хумор и си щака и нас,пее песнички и танцува...добре че поне е шакната и не се залижава
И яденето отказва...от сутринта сме само на АМ,тук таме си хапва зрънчо и солетки а на обед и около 170гр. плодове с извара на OVKO,малко круша и мандарина и това е...даже от млякото пие само по 170гр. и повече не иска....това било така от зачервеното гърло Sad
Колкото ми е финна и сега направо ще стане солетка от не ядене Sad
Най-интересното е че и аз от сутринта съм болна и сега сме и тримата болни и на антибиотици...направо няма ли да свършват вече тия гадни болести smile3512
Един път да се застуди и да няма вече бацили
Честито на именниците и Ивко и да са много здрави и много щастливи
Да са ми живи и здрави и моите именници и господ да ги пази
Ето почерпка и от нас за вас

Благодаря още веднъж на всички ви...вие сте страхотни Kissing Heart lovekiss

# 80
   bouquetЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!  bouquet
янич много сладурски снимчици Hug Heart Eyes а пък шапчицата много ти тича Peace Hug
nadia_krisi невероятни снимки Peace да ни информираш подробно за изкарването ти там Simple Smile
Пак има болнички да му се невиди Sad Моля се да се оправите мнооооого бързо Praynig
Ние сме пак с нова клавиатура, след като малката и видяла вчера сметката на старата Sick Ей, ще ни разори това дете Shocked #Crazy Вече си имаме и шейна ,само дето сняг йок, пък и почивката ми свърши Sad
IVKA&MIMI много гадно дето всички сте се тръшнали болни Sad Дано по- бързо да прокудите болестите.
Зори и ние сме с цицинка на тиквето, щото току проходихме , а вече се мислим за атлети и се пробваме да търчим Shocked #Crazy Това с олиото ефикасно ли е?
Вики и ние отдавна сме на кисело мляко, но още  не сме оставили напълно милумила. По някой път си иска АМ и това е.
 Аднете ме в Скайпа в темичката , че мъж ми ме изтрил от там. Confused

Цунки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
            Честит имен ден на Ивко и Ивка ! Много, много хубави неща да им се случват !
Вики, все още не съм давала прясно мляко, но не е от страх, ми просто по-късно мисля  Peace
Много се развълнувах от едно нещо и не мога да пиша....
Целувки и от нас Simple Smile

# 82
От какво,бе,Цвете,надявам се да е хубаво Wink
Коки,помага много PeaceАз от тук го научих  bouquetДано да й мине на Симонка-Бонбонка Hug
МИМИ,много лошо така,хайде,оправяйте се скоро!
Ей,празнуващите,разказвайте по-подробно,как изкарахте Wink
Видях резултатите от анкетата...ами какво да кажа-МНОГО ВИ ОБИЧАМ Heart EyesБлагодря от сърце  bouquet
Ани,честито,миличка Hug

# 83
Цвети предполагам , че знам от какво си развълнувана, дано не греша де, ако е за това аз също много се зарадвах  Laughing

# 84
  • Пловдив
Честит имен ден на Ивка и на Иво!Да са весели и игриви и много здрави!
 И мен мъжа ми нещо ме затри от скайпа.Направих си нов профил tane75 съм.Кой ще ме включи в чата?

# 85
ми пък включете ме и мен тогава в този скайп ника ми е tonimaya

# 86
Честито на Именяците,да са ви живи и здрави

Аз за млякото пак да питам за прясното ,в БГ не ви ли казват да почвате да давате след годинка ?Тука казват да се почва помалко и да преминава лека по лека! Аз кисело също и давам от около 2 месеца и реакция няма ,и от прясното няма за сега .Вие от това ли се притеснявате?

Включих се в скайпа за малко ама много ме дразни факта че не мога да пиша на кирилица,идея имате ли как да си направя клавиатурата да пиша на БГ,мился че преди много време в БГ на компа ми бяха инсталирали кредор и можех да си сменям долу от бара как да пиша. Знае ли някой от къде мога да намеря това чудо?

къдрокоске ...май си права че е мишката,сега като се събуди Дан ще го накарам да ми включи друга и да видиме!

За Кали да кажа че и аз не слушам чалга ,само в компания евентуално...иначе от БГ изпълнителите си обичам много Графа и Каризма и подобен тип музика.Даже Дан слуша Каризма в колата,много го кефят баладите им...викам ех да има начин да им кажа че имат един Американски фен,нищо че не разбира какво пеят Laughing Laughing Laughing Laughing

Обрива на Елла днес е по добре ,мерси за пожеланията...ми май си е нормален бебешки обрив от папмперсите,мазах я с А+Д се казва едно лекарство за  бебешки обриви.

# 87
Честит Имен ден на Ивка и Ивко! Да са здрави, усмихнати и щастливи!

Специален поздрав и за Хоттати (на Хотмамето)! Да и е жив и здрав, да им се радва на нея и на Радунка!
Хайде всички болни бързо да оздравяват! И никакви болести през новата година!
Ние утре ще даваме стерилна урина, че аман от това лечение по телефона, да вземе да го види на живо това дете нашата докторица! #2gunfire
Днес е деня на хубавите новини, дано да е така цяла година!  bouquet
Обещавам да се включвам по-често през новата година, и дано болестите да ни подминават, че и Калина веднъж ще се разболее, ама качествено!!! Cry

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 21:48 от правда_z

# 88
Мале, мале, мале, тази Калина от аватара ще я изям  Heart Eyes Mr. Green и крада за Мартин.
Майче, то май вече всички знаят, но държа на обещанието си да не казвам, поне засега, затова ще мълча   bouquet

# 89
Здравейте милички!
Как сте?Болничките бързо да оздравяват... Praynig newsm17
Ние сме добре,именника заспа преди малко...изпрати всички гости....
Много съм щастлива,защото майкини се прибраха и ги видях...беше ми много домачняло вече...ама неможахме да се наприказваме,но утре и това ще стане!
Искам да ви споделя нещо много гадно за мен...
Толкова ми беше хубаво днес,че детенцето ми има празник и т.н. ....и естественно има кой да ми развали настроението!
Празнувахме си значи,всичко беше добре,тръгнаха гостите,Ивко заспа и аз се запътих за кухнята да му измия шишето и чувам разговора на свекървата и свекъра....баба ми даде 10лв на Иви за именния ден да му купя нещо....и разговора е точно за това...."как им се скъсало от сърцето,10 лв какво били...толкова било от сърце" и такива глупости....Ми казвам ви много гадно ми стана,и се върнах и ни шише измих...и седнах да плача.....Е колко да дадат стари хора,които са с по 60 лв пенсия?Кажете ми?Еми нямат парички хората...А аз и не им искам парите...аз не черпя за пари,а за здравето на детето ми....Много гадно ми стана...Още плача...Вече ги намразих тея хора...много ми паднаха от очите......Вече съжелявам,че си кръстих детето на свекъра...той винаги като пийне се мъчи да ме ухапе за нещо,ама тоя път прекалиха....
А да кажеш те да са дали много...те дадоха 20 лв,при положение,че е на неговото име,а говорят за другите... Cry Sad Weary smile3518 newsm45
Много се извинявам,че ви занимавам с моите проблеми,но ви чувствам като приятелки,а и  исках да споделя с някого....но не ми е олекнало...много ме засегнаха и убидиха....

Общи условия

Активация на акаунт