През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 696
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Баси ...бе има ли някой друг проблем  като влиза във форума ...вече 3 ти ден не мога да влезна като хората,зарежда се по 5 часа. #Cussing out

Абе вие сериозно ли гладувате бе хора...аз мислех че се бъзикате ама вие наистина на сериозно....недейте така че хич не е здравословно,незнам ква е тая лунна диета ама гладуването шокира организма и постига само временен ефект.Пък и наистина повечето от вас въобще не им трябват таквиз неща....оххх да не ми се обидите само ама трябваше да си го кажа. Peace

Ние днеска направихне цели 12 крачки и от тогава Елла се пуска без много да му мисли ...мисля че до седмица ще щъпуркаме newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

Елси голям мерсаж ,страшна си ...знаеш ли че това му е любимата песен на Дан и естествено на мене Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.А ти добре си направила с рибката,и поздрави мъжа ти че така се грижи за тебе.

Марти...радвам се че си добре и че мъжа ти се радва ,грижи се добре за себе си ,ще има ли кой да ти помогне като родиш или сама ще се бориш.

Айде чао за сега че това червено винце дето го сръбвам ми е замотало главата и съм настроена на романтична вълна,ей отивам да гледам Анатомията на Грей,че си умирам за романтика Heart Eyes .

Хотмаме лек път утре и не се впрягай много,сега поне не пътуваш сама! Айде и в неделята ще се видиме-ураааааа:hug: .Ще има и  снимков материал за нашите дружки разбира се. Wink

# 196
Ехоооооооо, да не умряхте от глад, бе мацки?! Айде гладуващите добре - ще приемем, че нямате сили за писане, ама негладуващите къде изчезнахте?! И Къдрокоса вземи драсни някой ред да не те притеснявам с смс-и....

Вики, форума почти перманентно има проблеми с натовареността... Честити ходещи крачета на Елла! Леко и безаварийно, дето се вика!

Пачи, за храната добре - отказването й има благоприятно финансово измерение, но съня защо?

# 197
Елс , аз съм тук (за сега)
Пачи без бой признавам   - нищо не стана  Embarassed . С това  винско дето си го донесохме от Силистра ,върви свинско Animal Pig(да ме прощават вегетарианците)

Аз имам друг изпитан метод за сваляне на килограми - ходенето  newsm68, а вчера времето беше много хубаво  , така че с Еми  навъртяхме  километраж.
Честити ходещи крачета на Елла

Правде - най - добре да е събота или неделя . Има един Мики Маус  и  в Банишора , но ние май сме разпръснати  в цяла София . Да изберем по  централен  newsm78. Аз съм ходила с баткото  в Барбарони  и на него много му хареса .

Включвайте и мен в скайпа ilianastaneva , пък каквото стане , понеже  сме  три маймуни на компютъра 

Последна редакция: пт, 12 яну 2007, 09:50 от mama Ilq

# 198
Да не измряхте от глад, бе жени?!?

Аз съм го подкарала този път сериозно, няма мърданка, че 10кг имам да махам (съвсем сериозно), може и повече, но те за амбициозните, като Пачи (примерно).  Hug
За срещата претенции нямам. Барбарони в Белите брези го изпробвахме и е ОК. Патета си остава моят фаворит, обаче. Само нека срещата да е съботно-неделна инак ще трябва да ми се размине свижданката.

Леко и безаварийно на Елла!

# 199
Добър ден маНдами и гладуващи,

Вики, честити ходещи крачета на Елла и без произшествия  Hug Laughing
Друго, друго няма какво да се коментира. На гладуващите им остава още малко време  Mr. Green
Ний след малко отиваме на ваксина, но първо да се наспим  Crazy
Целувки на всички Simple Smile

# 200
Ей и ние другата седмица ще правим ваксината... Който е минал моля да казва за странични ефекти и т.н.

Ланг, ти пък къде си ги видя тия 10 излишни кг? Айде да си имаме уваженията, моля! Видяхме те на снимките в албума дето се затри, така че не върви...

И защо никой не пише... newsm78 Е, малко и тука драсвайте де, не само в скайпа...

# 201
  • София
Е,най-накрая успях да вляза.Изядох си дюнера докато чакам.
Ама вярно няма никой.Аз като ви викам да не се мъчите и да си хапвате вие не слушате.Само Елс,Пачи и Ланг ли са оцелелите newsm78?
Вики,и аз имам тоя проблем с влизането във форума от два дни.А на мен първите два месеца след като родя ще ми помагат бабите (по един месец на баба ще се пада).Поне така беше при Дани,надявам се и август да е така.
Честити ходещите крачета на Елла!
Намислила съм в неделя да направим прощъпулник на Човека,че той вече не само,че ходи стабилно,ами започна и да тича.Сега като се прибираме от разходката и аз излизам да оставя количката пред вратата и той като хукна из коридора и направо към асансьора.Добре,че вратата беше затворена,че можеше да се наложи го гоня по етажите  hahaha.
Хайде някой от гладуващите да вземе да драсне,да не ви мисля цял следобед.

# 202
Елси, ваксината за трите шарки няма никакви странични ефекти, абсолютно никакви  Peace, боцкат мускулно в трицепса Simple Smile. Къпането не е забранено Simple Smile

# 203
Хм, моето мнение от преди малко го няма  newsm78
Жива съм, все още гладна. Готвя боб със зеле и пуешко (колко диетично  Mr. Green)
Елс, недоспиването ми хронично - използвам спокойствието и бачкам нощем - от 11 до както дойде...
Виктория, леко и безавйрийно ходене на малката Елла  Hug

# 204
Здравейте пак .
 Днес като  се прибрах от 4 часовата отпуска , Еми  се насочи право към чантата ми  и все едно  питаше  " какво    ми  носиш " ,досега  само  баткото го правеше  тоя номер

# 205
Алооо, Честит Имен Ден на Тане ! Да си носиш името със здравее !
Сега чак разбрах, че днес празнува това име  Mr. Green

# 206
  • Добрич
Тане, Честит Имен Ден! Да си жива и здрава и многооо щастлива и обичана жена!

Честити ходещи крачета и на Елла!    bouquet
Хайде, пребройте се колко издържахте на безмилостния глад!  Hug
Сега малко за нас, че не съм писала доста време. От вчера мен ме боли гърло, днес вече съм с хрема и кихам като за светевно. Наско също си дойде от Ст. Загора с хрема и кихавица. Дано Борис този път се размине, че милото много му се събира.  Praynig  Друго ново при нас няма. Утре чакаме гости - бабата и дядото на Борис от Несебър! Не сме ги виждали от мин. година.  Mr. Green
Това е!
Бай и лека вечер от мен!   bouquet

# 207
Здравейте декемврийски майчета! Hug
Вече на годинка, но да се присъединим към вас? Simple Smile
Аз съм мама Цветомира, а мойте слънца са Симона на 4г и 7м и Ивайла на 1г.А освен това и съм леля на декемврийче Борис.Ние със сестра ми родихме в един ден, в една болница с 5 минути разлика.Беше страхотно и това ни свърза още повече.
Ивайла 28.12.2005 10.30часа
Борис   28.12.2005 10.25часа

Ще се радвам да се присъединя към вас !  bouquet

# 208
  • Бг-мама
Добре дошла на новата мама Мира и госпожица Ивайла!!!!Дано ти е уютно при нас!!!
На всички загрижини  съм тук и не съм умряла от глад  Mr. Green
А до колкото знам издържахме на глада Правдето, Зори ,Мимето , Габи , Пачи и аззззззззззз!!!!
Ако съм пропуснала някой сори то е от изгубените калории  hahaha
Нема да прекалявам с дължината на поста щот Пачи ще ми се кара  Mr. Green

# 209
  • Добрич
Добре дошла на Мира и нейните слънца както и на сестра й и нейното момче!    bouquet
Мира, да ти кажа какво съвпадение се получи. Аз също съм мама на Борис и той също като слънцето на сестра ти се роди на 28.12.2005, но е малко по-малък - в 11.45 излеза на бял свят!  Party Party Party Дано ви е добре при нас и си намерите приятели! Сестра ти няма ли и тя да се вкючи?  Peace  bouquet
Добре дошла и на мама Шушу! И на теб да пожелая да се чувствате с твоето слънчице добре и уютно в нашия отбор!  Peace  bouquet
Поздравления на волевите мами и сега сигурно мотаете в кухните, та затова ви няма!   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт