През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 694
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,милички   bouquet
С мъжо се поскарахме за компа  Crazy и в знак на протест спрях да сядам,но сега е на работа и...... smile3508
Честит имен ден Тане!Бъди здрава,щастлива и обичана!  bouquet  bouquet  bouquet
Имах да ви чета мнооооого и не всичко запомних  ooooh!
Марти,честито бременно коремче  Hug Страшно много се радвам за теб и от сърце ти пожелавам да е госпожичка.Направо ти се възхищавам за смелостта да гледаш две деца с толкова малка разлика  Peace  Hug   bouquet
 welcome на мама Шушу и на мама Мира !Надявам се да ви е приятно сред нас  Hug
за ваксината,док. каза че ще я оставим за месец Март заради грипа  Thinking
Ели,бързо оздравяване и стискам палци на Борко да му се размине  Praynig  Hug
Цитат
Днес като  се прибрах от 4 часовата отпуска , Еми  се насочи право към чантата ми  и все едно  питаше  " какво    ми  носиш "

Иля, при нас това се случва постоянно,дори и до магазина да сяза ,като се прибера съм пребъркана  Mr. Green
за бърборенето,освен богатия репертоар който бях изброила преди имаме и няколко нови думи:капка(шапка),тати(най-после),дядо (казва го на всеки възрастен човек който види по улицата),дай да(когато е жадна)
Честито ходещи крачета на Елла  smile3539

Лека и спокойна вечер   bouquet

# 211
Честит Имен Ден Тане! Много щастие и любов!
  bouquet

Добре дошли и на Шушу и Мира!
  bouquet
Браво на гладуващите..на мен нещо не ми се отдаде Rolling Eyes

Честито и на ходещата Елла!  Heart Eyes

Къдрокоса и аз съм във вашия отбор-суха кашлица, главоболие и температура Sad

Тази вечер синковеца мн се кефи от факта че се задържа сам на краката си без да се подпира, и го направи над 100 пъти...утре ще ви кажа дали му е синьо дупето-приземяваше се на него щото Joy

# 212
Късен привет от още една преборила глада Laughing
Кантарът отчете -700грама,доволно Grinning
Боби се научи да вика ''ела-ела'' и маха с ръчичка GrinningКато тръгне някой да излиза от стаята започва да го вика LaughingИ днес се престраши да си пусне едната ръчичка и да ходи така.Имаме напредък Party
От няколко дни заспивам все в ранни зори-хич не ми харесва тази работа Rolling EyesЗапочвам да се превръщам в бухал или върколак може би Crazy
На болничките пожелавам да се оправят бързо Hug
На новата мама-да й е уютно при нас,включвай се по-често,Мира Wink
На сладката Елла-още по-бързи крачета и минимум произшествия!
Тане,честит имен ден!Здраве,щастие и късмет ти желая от сърце-останалото се купува!
Честит рожден ден на Габи!Яни,да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!
Лека нощ на всички от кака ви вампирка Mr. Green

# 213
Добро утро момичета!Само ние ли ставаме рано?
Нещо ви чета, че гладувате ама като ви гледам да не се свършите. Joy
И аз, но не само по фазите на луната, а постоянно. hahaha
Честито на проходилите.И на нас ни редстои скоро.Вече прави сама по 2-3 крачки и се тупва по дупе.А иначе племенника ходи от два месеца вече, но си е до дете.Ива лази от 8 месец и това я устройваше.Поне не се носим, а играе с кака си в детската.

Успешен ден и дано става за разходки!  bouquet

Има ли още кърмещи майки? Rolling Eyes

# 214
Честит Рожден Ден на Габунка на Янич! Да е жива и здрава, все така усмихната и послушна малка дама!

Честит Имен Ден на Тане (на потерица) Много здраве и щастие ти желая!

Ей, болните, нали се разбрахме през новата година никакви болести!!! Hug
Добре дошли на  на мама Шушу и на мама Мира и техните слънца! Дано ви е приятно сред нас!  bouquet

Мира, има кърмещи мами и хич не сме малко!
По-късно повече писаници, че сега излизаме на разходка!
Честити ходещи крачета на Елла!

# 215
  • Добрич
Честит Рожден Ден на Габи! Бъди здрава, усмихната и много весели детски дни! Яни, Честита ви рожденичка! Много да ви радва и много да се гордеете с нея!  Hug

bouquet

# 216
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ
МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО

welcomeна  мама  Шушу и мама Мира
 За mtv,Ели  и другите болни   party006 оправяйте се
Зори  - браво на Боби .

Сега отиваме на разходка  защото е грейнало едно слънце   Nature Sunnyнаправо пролет .

love001

# 217
      ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ!
Да е все така красива, да е здравичка и късметът да е винаги с нея!

ДОБРЕ ДОШЛИ на мама Шушу и мама Мира!
 Цекувки от нас на милите ви бебчета Heart Eyes
 Виждам, че  сте решили да гладувате. Успех! Само незнам какво ще сваляте, като се вижда  че сте си ЕКСТРА!!! А пък и е рано за къси поли още Wink
 Ние днес ще правим прощъпулник newsm44 По- късно ще ви информирам как е минало и какво сме си избрали.
Имаме си още 2 зъбета.  Какво ми направи впечатление: понеже пак нещо се бяхме обринали от един сок ( били сме прекакили с него), взимахме калции и ми се струва , че неговия прием ни активира никненето на зъби, защото след като започнахме да го взимаме на веднъж 2 ни излязоха. Преди време пак беше така.
 Честито прохождане на ЕЛЛА!  tiptoe
    Целувки!!!!!

# 218
  • Бг-мама
Честит рожден ден на Габи!!!!Янич да ти е жива и здрава другото ще се нареди от самосебе си!!!!!!
Къде го видяхте това топло време бе при нас един ветрец ама доста студеничък.Ние ходихме до Пловдив преди малко да вземем гърне за колата -135 лв #Crazy #Crazy #Crazy
Направо ми се прерива и като се сложи и гражданската този месец и това че трябва до края на месеца да и вземем и винетка и да си платим данъка и егати и колата 500 лв фръкват .Знам ,че и при вас е така ама много ме е яд като ги давам по нея.
Зори браво на Борко ще проходи той вече не се безпокой!!!!
Честити ходещи крачета на малката красавица Елла!
За зъбите вече сме с 10 ,и да ви кажа че друг такъв чешит като моя просто няма 1 месец не щя да яде само и само, щото го храних с лъжичка -днес му го дадох с шишето и няма проблем яде си всичко.Честно казано 1 месец ми се изхаби нервната система не мога повече да си яде от шишето и ще ходи ученик с биберон хранен ми това е !!! Sick

# 219
Здравейте момичета,
аz от доста време не съм писала,но неЩо време не ми стига.А и имах проблеми с отварянето на форума.
Честит рожден ден на хубавата Габи! Да е много zдрава,усмихната и Щастлива.Яни весело иzкарване на праzника.

Марти пожелавам ти леко бременеене.Много се радвам zа теб.
И не се ШаШкай от това че си в чужбинско и няма помоЩ.Тук по лесно се гледат деца според мен.И аz си ги гледам сама ,само таткото ми помага.Майка ми беШе тук само 3 месеца около и след раждането на Ники.Това беШе напълно достатъчно,да се окопитим и да свикнем с новото попълнение в семейството.Трудно е първата година,после е много весело даже.Не че не ми се е искало да хвана гората от време на време де Mr. Green Joy
Ели бърzо оzдравяване.Дано му се раzмине на Борко.
Правде,Калина е голям бонбон на аватара.
Зечи много е неприятно да има такива големи плаЩания zа неЩо.
Абе с тия zъби...zапочвам да се притеснявам.Ники е само с 3 и половина. newsm78
Какво иска да яде с биберон Валко?
Аz например му давам на Ники каШа с биберон,zаЩото той няма търпение да я яде с лъжичката.
Какво оЩе исках да пиШаа.... newsm78Аz четох малко по диагонал,така че със сигурност бе пропусна доста неЩа.
Добре доШли на новите мами!
Честито на проходилите!
 При нас ниЩо интересно.Ники е като хàла.Непрекъснато хвърчи напред -наzад и събаря всичко по пътя.Вече тича Joy,много е смеШен като се zасили нанякъде.И само се чуди каква беля да направи.Катери се по леглата,по дивана Crazy,непрекъснато Щрака копчетата на ТВ, и усилвателя и раzни други такива магарии прави.Лудница.А аz мислех ,е от баткото по голям дивак няма #Crazy.
Толкова zа сега от нас.отивам да домакинствам Tired.

# 220
Здравейте ,майчета!ОТново съм на линия .
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ГАБИ ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКАВА УСМИХНАТА И КРАСИВА ПРИНЦЕСА ДА ИМА ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И ДА РАДВА ВСИЧИК ОКОЛО НЕЯ !
 За съжаление все още не мога да се включвам толкова често колкото ми се иска ,но започна ли работа надявам се нещата да се променят ,баткото не престава да ме тормози за пускане отново на нета дори е обещал да ме вкара в час и със скайпа като  бонус ,но от него сигурно няма да мога да се добера .
 Елси ,за ваксината няма никакъв страничен ефект само дето мойто чудо юдо докато се бореше мъжки юнашки  щеше да счупи иглата в ръката си но успях да го удъжра .
 Тази седмица успях да реализирам една детска мечта да се пързалям на зимна пързалка ,бях невероятно щастлива не било лошо когато човек сбъдва мечтите си ...имах чувството че съм все още онова малко ,щуро момиченце и най-хубавото беше че не паднах нито веднъж за съжаление на мъжа ми който ме дебнеше въоръжен с фотоапарат.
 МАйчета набързо прочетох ,че се обсъжда празнуване на РД на майлките зайци ще ви помоля ако стигнете до консенсус да ме уведомите на лични за мястото и датата понеже няма да мога да следя редовно форума ,ще помоля Спасимир да проверява ,ще се радвам ако взема участие в купона и се запозная с вас ...малкия виновник със сигурност няма да го водя с мен но с баткото с удоволствие ще дойдем.
 Много целувки ,да не забравя да ви поздравя и от Спасимир всеки път ме пита как сте ,растът ли бебоците  и ми се сърди че все още не  съм ви поздравила .

# 221
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря за поздравите ,само че нямам имен ден  Mr. Green,всички ми викат Таня или Тане , но съм Стоянка ,така че празнувам на 27.12.Приемам го като закъснял поздрав.Всъщност вчера имах повод за черпене , почерпих в скайпа , ама от мен да мине черпя ви и тук , да не се сърдите  party023.Повода е рожденния ден на мъжа ми.
 Честит рожден ден на Габи!Яни, да ви е жива и здрава и много да ви радва! newsm59
 welcome на новите мами и техните съкровища!
 Честито newsm68 на красавицата Елла!
 И аз да кажа нещо за нас.В сряда бяхме на консултация, взеха му кръв.Аз го държах с гръб към мен и го чувам , че си поема въздух , сякаш плаче и започнах да го успокоявам , а лаборантката ми вика "той се смее".Хемоглобина ни е мн.добър , но не знам колко.С урината видяхме зор докато я съберем .Занесох я чак след два дни.Май заради тези колектори Стилиян настина.Първо ,защото два пъти му свалях памперса в коридора на лабораторията да проверявам дали има нещо и второ ,защото се оказа че благодарение на колектора се е намокрило бодито и се прибирахме с мокър корем.Сега има сополи и кашля.Изписаха ни Проспан.Много му харесва и като му давам си иска още.
 Той също много обича да пребърква чанти , особено тази на баба си ,като я види и подскача и вика танта.Говори много ,всички казват , че по говора не прилича на едногодишен .Повтаря много думички.Не може да живее без музика , ако няма музика ми носи дистанционното и вика "пей" или пък ме води към компютъра и пак "пей пей".Продължава с танците ,вече прави и някакви стъпки и завъртания на рамената.
 Къдрокоска,пожелавам ви бързо оздравяване с Наско и стискам палци на Борко да го подмине болестта Praynig!
 Зечова,гадна работа са тези разходи по колите , още повече ако са непредвидени .А да си кажа колко съм се побъркала с тези бебешорски работи чета ,че сте купили гърне за колата и  #Shocked, викам си ама то специални гърнета за кола ли имало ,първо си помислих , че е за децата , докато зацепя за кво става въпрос newsm62.
 И тук да си призная , че не издържах на глада.Даже ядох повече отколкото ям в нормални дни.
 Айде чао, че Стилиян изяде на баща си обувките! wavey
 П.С.Стеле, писали сме заедно.Радвам се ,че си сбъднала мечтата си , поздрави!Мерси за поздравите от Спасимир !И ти да го поздравиш и да цункаш Влади!Дай малко снимки да ги видим твоите юнаци.

# 222
  • Бургас
Честит рожден ден на Габи! Да расте умница и красавица за радост на мама и тате!

Честито прохождане на Елла!

Добре дошли на новите мами Шушу и Мира!

Болничките да се оправят.

Ели стягайте се и дано на Боби да му се размине.
   Hug

Кратко, но Инес не ме оставя на спокойствие. Ей сега даже падна по гръб, като че нарочно го прави.

Целувки и доскайпване!  Wink

# 223
  • Добрич
Хей, мамчета, много ви благодаря за милите думи! Дано се оправим по-скоро, че вече ми писна да дърпаме тия носове с Наско.  Mr. Green За сега Борката се чуди дали да е солидарен с нас и да не се разболее и той, но на този етап още не е!  Wink
Стели, радвам се, че си си сбъднала детска мечта!  Peace Страхотно е! Поздрави и от мен Спасимир и да цункаш Владунчо!  Hug
Тане, дано скоро се оправи и Стилиян!  Peace Praynig Браво на говорещото, танцуващото и пиещото момче!  Hug
Коки, има логика в повишения прием на калции и зъбоникненето.  Laughing Кажи какво си избра красивата Симонка-бонбонка!  Hug
Шнапи, не съм наясно колко точно зъба може да имат на 1 год., но ако се притесняваш питай някой стоматолог или педиатъра си например. Виж, ако се наложи може да вземете и вие като Симонка малко калций в повече и готово.  Wink Mr. Green Hug
Зече, аз като ти казвах да даваш с шишето, ти ми викаше - "Докога?" Ами, докато той сам не го досрамее да яде всичко от там - дотогава.  Mr. Green Wink Hug
Зори, браво на човечето! Имате напредък!  Peace Hug
Спирам, че трябва да ходя да си търся някакви кърпи за нос, че вече не останаха.  Mr. Green

# 224
Хей,хей...ето ме и мен най-накрая..... Party
Много ми домъчня за вас вече.... Hug
Как сте?Как са мъниците?Слушкат ли?
Ели,виждам,че сте болнички...оправяйте се бързо и дано Бобо не се зарази..ще е много неприятно... Praynig Peace
Тане,и твоето момче да се оправя скоро,че много гадни тея болести... #2gunfire Честит рожден ден на мъжа ти...да ти е жив и здрав,да те радва,много да те обича и слуша!   bouquet
Добре дошли на новите мами и мъници при нас! Hug
Шнапи,имам позната,чиито дете е на година и 5 месеца и детето и има 4 зъба...като им дойде времето ще излязат! PeaceАко се притесняваш попитай някого-педката,стоматолог.....колко зъбчета трябва да има на годинката,но аз не мисля,че трябва да се притесняваш!  Peace
Коки,какво си избра Симонка-Бонбонка? Heart Eyes
Вики,честити ходещи крачета на малката Елла! Hug
Зечи,какво е това златното гърне бе мила? #CrazyА за шишето...като му дойде времето сам ще спре да яде от него,аз не насилвам Ивко...понякога с лъжичка,понякога с шише...важното е да яде! Wink
Зори,браво на Бобчо... HugИвко върви когато го държа за едната ръка,с двете не иска...а като го оставя да тръгне сам,сяда и почва да пълзи...намери му лесното,но аз не бързам много! Peace
Яни,ЧЕСТИТА ВИ РОЖДЕННИЧКА!Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Hug
Оххх,неможах да изчета всичко,ще ме извините ако съм пропуснала нещо.. Embarassed
Ние сме добре,Ивко е добре...Имаме си нова кола...само дето нямам книжка,ама...и желание за такава нямам!Ето я колата:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=94951 Ами хареса ми-голяма,удобна,запазена,с климатик...даже и я покарах... Mr. GreenСега само трябва мъжо да я регистрира!
Вие сте гладували,но аз сигурно качих 2 кила в майкини...толкова не съм яла през живота си! ooooh!Сега малко на диета!
Бяхме 4 дни в майкини,и си изкарахме страхотно!Няма кой да ти се бърка,да влиза през 5 минути...абе супер!Майка се занимаваше повечето време с Иви,за да си почина... Mr. Green...времето беше хубаво-кафе,разходки...наприказвахме се на воля...Даже днес не ми се прибираше! Crossing Arms #Crazy
Ивко ни уплаши едната вечер...удари си брадичката на един ръб и доста плака,но нищо му няма...размина се със синина само! SadА като си помисля,че сега се почва.... ooooh! #Crazy
Снощи и тая вечер излизахме на механа с приятели да почерпим за колата и беше много весело...изкарахме си супер! Peace
Иви казва "дядя" и "бати",а на нещо топло и горещо казва "по" и го сочи... hahaha
...още щях да пиша...ама забравих какво!
Сега лягам,че малкия ми мъж нещо си смени режима,заспива в 8:30 и става в 8... newsm78
Лека и до утре! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт