През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 711
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Хехе! Чак сега го видях:
Здраствуйте сеструшки  newsm62 Всъщност никога не съм учила руски

Мда, младото си личи Wink. Ние дето сме живяли и през социалистическо и сме зубкали езика на братската съветска (тогава) страна, знаем, че всъщност се казва "здравствуйте сестренки" (второто "е" е такова с две точки над него). Всъщност руския език е много приятен език.

Веси, мила, нищо не могат да ми направят за 8,68. Те първо не могат да докажат, че са ми изпратили покана за доброволоно изпълнение с това писмо. И после щели да ме съдят - че те ще направят десетократно поне по-големи разходи, къде ще им излезе сметката. А аз ще си ги платя така или иначе, не съм им за 8,68, ама ми стана смешно.
Давай смело с подстригването! И аз тези дни трябва пак да го поокълцам Стени, ама да мине някой ден, че вчера рязахме нокти, да не му се събере много...

Хотмаме, радвам се за мъжа ти (знам за какво иде реч, щото освен форума редовно преглеждам и чата). За Руфъс Сюъл съм напълно съгласна! За ЕГН не се коси - виж, че водиш в класацията горе, за каква депресия ми говориш...

Я, гледай, ми те и двата филма с ди Каприо. Че Лео дори пораснал излежда на афишите. Последно с него съм гледала Бандите на Ню Йорк и Авиаторът, поне за мен бяха скука, макар че във втория добре му идваше тази налудничава роля.

Да допълня ....
Идеята на Хотмама за шоколадите за Марти много ми харесва! Марти, давай адрес!

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 09:31 от els

# 151
Елси,аз се пошегувах бе мила...Исках да кажа,чи има хора с по 200-300 лв сметка,които не са я платили,а те занимават с някакви си 8.68....
Сега да си изпич кафето доката Ивко спи...
Я да надникна,може да има някой в Скайпа......

# 152
  • Добрич
Здрасти, мацки!   bouquet
Викам да попиша малко.  Laughing
Веси, разгледах снимките - новите и не мога да не отбележа, че както Борко, така и Ивко са одрали кожите на бащите си!  hahaha Наистина Ивко мнооого прилича на мъжа ти!    Peace Hug Какво стана с колата? Я, раздуй малко каква ще бъде и подробности, че аз си падам и по коли, но голямата ми страст са моторите.  Mr. Green
Елс, това с писмата ми е известно и на мен, защото на разни познати също им пращат такива "заплашителни" писма.  Laughing Мисля си обаче, че от Мтел се надяват на изплащане на такива сметки, а не на онези със стотаците или хилядите, щото тях...много трудно биха заплашили, ама редовите платци веднага ще отидат и ще си платят.  Laughing Та, поне от тях да изкопчат някой лев.  Crazy
Адашче, радвам  се за Иво, че не се оказа нещо по-сериозно. То и това не е леко, но се надявам всичко след АБ да е ОК при него!  Praynig Радвам се, че и най-накрая успя да си намериш подобаваща гледачка за съкровището Рада!  Hug
Добре дошла отново на Иля!   Peace  bouquet
Ние биваме. Чакаме днес вечерта да ни се прибере татито от Стара Загора.  Peace Иначе времето тук е страхотно и сме всеки ден на разходка.  Peace Иска ми се обаче вече сняг!
Как са болничките днес?
Хайде да спирам, че отивам да приспивам Боби!
Приятен дена на всички!  bouquet

# 153
Здравейте,
аз още не мога да си оправя къщата след голямата пътуване  smile3516
и за сега няма да се присъединявам към скайпващите , щото незнам какво ще ми се случи  box
Ели понеже  по Нова година бяхме по вашия край , бях помъкнала  сумати  дебели  дрехи  , ато какво стана. Thinking
Миналата година  януари месец ,когато бяха там таткото и баткото ,ги беше затрупал един сняг  Nature Snowman
И ние искаме сняг ,защото ще ни ръждяса " чук и гека " (шейната)

baloni  за  болните  - оправяйте се .
Целувки

# 154
  • Варна, морето и сините вълни!
Блиц включване от мен!
Благодаря на всички за положителната енергия!
Всичко  е наред с очите и на двете деца  newsm44 newsm44
Катя и е стеснено каналчето и на този етап няма да сондираме. Ще я наблюдаваме и ще решаваме във времето. Но вероятността за сондаж е много малка  Laughing

Борко вижда до предпоследния ред всичко. На последния вижда две цифри и от там на сетне се измаря окото. Това говори че има 90-95% острота на зрението, което е напълно нормално за този етап от развитието на детето.
Не е кривоглед и очните му дъна са съвсем наред.

Да кажа на майките с по - големи деца  - желателно е децата между 3 и 4 години да минат на преглед при офталмолог, въпреки че ен се поема от ЗК прегледа  Mr. GreenНа тази възраст децата се преглеждат основно за кривогледство!

Бягам че времето хубвао и аз ще миткосвам с Катя кат миндовта кучка  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 10:15 от Mimito

# 155
  • Бургас
Добро утро от нас!
Първо Елси, ти пък за какво ще лунуваш??? Ейййй, лош пример вземате от тез форуми!  Crazy Я върви си плати сметката преди 11.01. че после нема да имаш сили до МТел да идеш. А те на тия пари разчитат за заплати.
Хотмаме, да си имаме уважението. Ти поне имаш емпайър стейт билдинг, а аз какво от 18 етаж ли да се метна.  Laughing Поне небостъргача в морската градина да бяха построили, а то най-високата сграда 18 етажа. Или от моста, много тривиално, не ми ходи. Ще се депресирам 6 мин. да видиш, че повече страдам.
Поздравления за бавачката! И ние искаме такава. Пращай фото на сабото да оплакнем око. И да питам, сега ли ще и го обуваш? Посред зима? И още ли ходите по къси ръкави? Даму се не види и климата. Усетихтели обгазяването в NY?
Пачи, бих се изразила по-така...за Departed... скоро не бях гледала толкова добър филм. Елс, гледай го непременно и после сподели.

Да се отчета за Инес. Вече казва няколко думи на място - "айде"=хайде, "ам"=там и сочи с пръстче, "дай"- не винаги знае какво иска да и дам, "иж"= виж . Прегръща ме страстно и ме целува мокро. Вече не върви, а постоянно подтичва, съответно паданията са със скок. Разглежда книжки и списания, доскоро само ги ядеше. Рови в шкафовете и после прибира нещата, които е извадила, е поне се опитва.

Хайде после пак.  Hug
3 нови отговора, еййй, нямате спиране.

# 156
Мързи ме да пиша, но да кажа че Departed (От другата страна) е добър. И не е само Леонардо - Мат Дилън  Heart Eyes, Джак Никълсън и т.н.

Oх,даже много добър Party
А блъд даймънд го гледах снощи в къъъсните часове-много хубав филм,останах доволна Peace
А Леонардо винаги съм си го обичала и за мен е адски добър актьор(нищо,че не всички филми,в които е играл са адски добри Wink)
Пачи,утре сме на линия ,нали?
Елси,пораснал казваш...възмъжал Heart EyesТака още повече ми харесва Mr. Green
Ели,кажи и ти на адашката си,онова,за което говорихме онзи ден-ЕГН-то е от нула значение пред това,което изглеждаш и по начина ,по който се чувстваш NaughtyКак е Борко?
Хотмам,ще ти дърпам ушите на теб (само да ми паднеш)Naughty
И къде са тези висящи телеса,че не ги виждам по снимките ThinkingАаа,ти си ги скрила,нали...А пресата дето се виждаше на една от снимките-да не е фотошоп,а?Ще ти дърпам ушите!
Радвам се,че Иво е по-добре.
Веси,ето ти допълнително занимание в свободното време-детски фризьор LaughingИвко наистина прилича на татко си много PeaceДа е жив и здрав Simple Smile
Илиянче,присъединявай се,за мъничко поне HugНяма да те издадем Wink
Ани,какво одеало,бе жена Joy
Мимии,много се радвам,че са добре децата Heart EyesВремето е чудно просто...и днес ще гоним каките...ако няма кучета Laughing
Сани,браво на Инес,много е хубава на аватара Peace
Ай стига толкова Sunglasses
Целувки на всички Hug

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 10:19 от Zorie

# 157
  • Добрич
Абе, кога ви остава време да гледате филми?  Shocked Аз нещо не мога да сколасам до тях. Като заспи Боби в 20,30 и се мятам на чата с приятели и така. Ама, то пак е въпрос на приоритети. Определено мога тогава да гледам филм, ама като ме влече повече клюкарщината.  hahaha Mr. Green
Зори, мерси за заинтересуваността. Боби е добре, но не ме питай кви ги сътворява. Вече имам чувството, че в къщи си имаме дете - щурче. Всяка секунда е в движение и не бездейства, а напротив - максимално си оплътнява времето като прави все непозволени неща.  Mr. Green Да ни е жив и здрав само, другото ще го преживеем.  Peace
С тези ваши дружни лунувания, ще вземете да ме навиете и мен.  Crazy
Хотмама, повтарям това, което си говорихме със Зорито онзи ден -  Не е важно на колко си в действителност, а на колко се чувстваш!  Peace Тривиално, но е много правилно. Когато човек е обзет от положителни емоции и се старае да прави само добрини, няма как да се чувства стар, наистина няма как. А, ти на всички снимки изглеждаш повече от добре и доволна и щастлива, както и това личи и по постингите ти! Така, че наистина не вярвам, че се мислиш за стара, а само отбелязваш като факт, че годината ти на раждане е малко по-далечна от на повечето мамчета.  Mr. Green Hug
Сани, браво на мацката Инес за новите умения! Много е хубава на аватара и тук да кажа! Аз съм й голяма фенка!  Party Party Party Peace
Мими, супер е, че всичко е наред с очите на дребните!  Peace Hug
Иля, вземи се мобилизирай и после те чакаме в скайпа или поне тук пиши!  Peace  bouquet

# 158
Здравейте, здравейте,
включвам се само да поздравя  Crazy, четох, но много малко неща си спомням.
Мимито, дано всичко е наред с дечурлигата, кажи после какво е станало. Стискам палци да се размине на Катето.
Вики, ей това с двата презерватива ще го пробвам, но незнам дали половинката ще се съгласи  Crazy
Хотмам, много съм доволна от йогата. За съжаление нямам уебкам да се кълчотим заедно, но и ти ще ме умориш 100%, ще има да ми пискаш и да ме юркаш  Mr. Green. В събота пак съм там първа кипра Simple Smile
Хайде всички болни да оздравяват вече.
Чакам Марти да се събуди и отиваме да гоним слънчевите зайчета.
Приятен ден на всички   bouquet

# 159
Дами, още един участник в лунуването! Включвам се. Божкеле, никога не съм си подлагала телесата на пост и молитва, обаче нещо ми прищрака, що  пък да не погладувам- за разнообразие, особено и като ще има и други Stuck Out Tongue
Малко само разяснения, да ме светнете кога какво да НЕ върша. А и както казва Хотмамето, ми то сега не е пълнолуние. Що сега? Дайте малко инфо, моля. (не че не мога да погледна в красива мама....) И нали няма до пълнолуние да го караме на "целебен глад"? #Crazy
За филмите нищо няма да казвам, то и моята не е лесна с толкова претенции.

# 160
Ето ме и мен....нас....Ивко е до мен и си играе с мишката....... Mr. Green
Наистина прилича на баща си,който все се шегуваше,че с тея пъстри очи и трапчинки не бил от него.... newsm78 Ама като си дойде,ще му покажа какво сте писали,да се успокои.... Joy
Ние ходихме на разходка,бяхме с още едно бебе...наборче..не бях го виждала отдавна и Иви много му се радва....Даже се разбрахме с майка му да дойде на гости да си поиграят двамата...голяма веселба ще е.. Party
Цвети,какво е това с двата презерватива....я раздуй....че ми стана интересно... newsm78
Мими,радвам се,че всичко е минало добре и децата са здравички! Hug
Сани,Инес е голяма сладурана! Peace Flutter Hug
Иля,влизай по честичко....когато имаш време де... Hug
Ели,мъжо ще сменя колата утре..ще си взима Опел Омега...да ти кажа,аз не разбирам много от коли,но ми харесва...хубава,голяма,удобна,с климатик....Ще ви я покажа като си дойде! Peace
Сега отивам да приспя Ивко-Бивко,после ще гладя и ще вляза пак по-късничко! baby_neutral
Целувки на всички.... Hug Heart Eyes

# 161
  • Бургас
Здрасти пак!
Който не ходи по разходки, виси в интернет.
Да не си помислите, че хич не изкарвам детето, напротив! Заведох я в близката градинка с люлки, полюляхме се и после взе да налита на играчките, количките, колелата, шаловете, ръкавиците... а бе квото се сетите а другите деца. Аз викам "не" и дърпам, тя реве със сълзи. Обрах срамотиите и се прибрахме. Кво ще правя с това дете - майка му скромна  Embarassed, а то нахално  Twisted Evil .

Зори, Ели, Веси, мерси за комплиментите по неин адрес - убава и нахална  Laughing . Тя и на аватара дърпа един батко за презрамката и го разкарва из едно кафене, ама аз го отрязах. Благодаря Яни.  Heart Eyes Ето я цялата http://images12.snimka.bg/001868702.jpg

Винаги съм казвала, че в тоя живот трябва да си умен, буден и нахален, ма на сега кво съм се закахърила такава... Thinking

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 13:50 от sanimama

# 162
Тъй като съм нова в тази отчетна тема,  а и не се отчитам често и подробно, може да ме изключите от номинациите, няма проблем, както намерите за добре...
Лек ден! Peace

# 163
  • София
Е такъв ферман дръпнах и накрая се затри Close.Що не го копнах преди това doh.
Веси,малкия човек е много сладък Heart Eyes.Ники и той си смени колата преди седмица с Опел,но Вектра.
Хотмама,ще се направя,че не съм видяла коментарите ти около ЕГН-то ти.Млада си,готина си,забавна си,кво му трябва повече от това на човек.
Елс,Ники преди много време получи такова писмо от Мтел за сметка от 15-ина лева.При положение,че отдавна не беше техен абонат и,че всичко беше изчистил.Сметката не я плати и до този момент нито са го осъдили,нито пък лихви му се начисляват.
Сани,много е красива Инес. smile3501 и за думичките.Дани няма почти никакъв напредък в това отношение Tired.
Мими,много се радвам,че всичко е наред с очичките на Борко и Катето.
Абе, кога ви остава време да гледате филми?  Shocked Аз нещо не мога да сколасам до тях.
И аз така.Откакто се е родил досега съм изгледала 5 филма най-много от край до край.А за кино и дума не може да става.Няма на кого да го оставим Sad.
Айде чао,отивам да подремна,докато човека спи smile3524.

# 164
Минавам набързо само да ви поздравя.
 Марти честита радост желая ти всичко НАй през предстоящата ти бременност и дано всичко мине леко и безпроблемно.Искрено ти се радвам да знаеш.

Много целувки и от мен....няма да ви казвам как е тук при мен,че няма да ми стигне времето.Малко съм болничка,но да кажа на лунатичките...не мога да съм с вас...понеже няма човек,който да може да устои на вкусотиите.Сани,Инес много е пораснала....пу-пу......и да ти кажа...няма приказка като Бурж Ал Араб,това е нечовешко място,както и повечето сгради тук...снимки нямам време сега да качвам,но живот и здраве след 5 дни ще ви покажа всичко....

Много целувки от мен и да не ме забравите ей.....няма да спра да ви досаждам....  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт