През Новата година ДЕКЕМВРИйчето игриво крачи бодро и щастливо

• 14 700
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Ало, гладуващите!
На някой да му стърже коремчето? Пусти му и ненаяло се шекмбе, само ме подсеща, че е празно. Ама шом онези Сървайвърци издържаха толкоз време на глад и мизерия защо пък да не мога. Ей, това нещо червото е голяма работа, все иска да яде. А колко по-лесен щеше да е животът, ако не се ядеше....

Сериали - Спешно отделение (абсолютният ми фаворит) и Малкълм (weekend-ите), докато детето е на гърнето. Последен опит за кино - преди 3 седмици. Отидохме, огледахме афиша и си тръгнахме с подвити опашки. Нема угодия!:)

Предложението на Пачи за тема си е съвсем резонно. Само дето моето декемврийче не търси хладиника, за да плючи, а за да го разглоби  hahaha
Лек ви ден и да нямате хранителни забежки, моля!  chef

# 181
Ама, Ланг, защо от сега гладуваш, бе душо! Почваме в 14:45ч, дотогава -

Предложението на Пачи за тема си е съвсем резонно. Само дето моето декемврийче не търси хладиника, за да плючи, а за да го разглоби  hahaha
Лек ви ден и да нямате хранителни забежки, моля!  chef

Мда, и моето е така! И много обича да е с нас на масата, но не за да яде (интерес в това отношение никакъв), а за свали всичко на пода.

Сега мъжа ми ме пита - какво ще ядем довечера. Викам - незнам, аз няма да ям, ти кажи какво искаш. Той пита - що няма да ядеш. Аз - ще правя лунна диета. А той - хм, психиката ти нещо поддава...

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 13:24 от els

# 182
Гладуващите пилци, довечера ще има преброяване на издържалите  Mr. Green

# 183
Ха-ха девойки, от снощи с поста на Хотмама съм почнала да се хиля, а сега още 5-6 такива сте ги натъкмили Simple Smile
Мимито , снощи в кокошкарника надълго и нашироко коментирахме с Правдето лунната диета и кърменето и стигнахме до извода, че не влияе на вимето  Mr. Green. Така, че не се почесвай и не се чудисамо с ко да се оправдаеш Simple Smile
Добре дошла на мама Шушу и малката й принцеса   bouquet
Нашия репертоар не е мръднал - аф-аф, па-па, мау, дава целувка и вика ало с дистанционното, а, чат-пат тата, мама май никога не е казвал  Crazy
Иля, честито за яслата Simple Smile
Мдаа, и така. Един подарък за гладуващите. Закуската ми беше ..................., сега за обед ще хапна ........................................, а за довечера ................................(малко по-лекичко с кофтия десен) Mr. Green Joy Joy. Чакам си линча.
Целувки на всички   bouquet
Забравих, че Марти е бременлийка, дано не ми е прочела писанията, че ще се гръмна  #2gunfire

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 15:29 от цветеслава

# 184
  • Бг-мама

Мдаа, и така. Един подарък за гладуващите. Закуската ми беше козуначена кифличка с крем, сега за обед ще хапна доматена манджичка с патладжан и печени чушчици, а за довечера филийки с кьопоолу и много чесън(малко по-лекичко с кофтия десен) Mr. Green Joy Joy. Чакам си линча.
Целувки на всички   bouquet
  fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight

# 185
Лунатички, за инфо - http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=281 и http://gotvarstvo.georgievi.net/a/lunna_dieta . Благодарности на Мимито!

...Забравих, че Марти е бременлийка, дано не ми е прочела писанията, че ще се гръмна  #2gunfire

Цвети, вместо да се гърмиш стягай колета за Германия, че Марти вече чете...

# 186
Зечи, добре си и я подложила на натиск, Цвети, защото тя си е 30 кила с количката на Марти и него вътре, а ние дебелите така ще си останем дебели, като някой все ни тормози  hahaha
За лунуващите:
Мимито изрови 2 много хубави линка за лунната диета ето ги тук:
С лунната диета можете да намалите излишно задържаните течности

Лунна диета дати 2007
а това е метода на действие на лунната диета
УСПЕХ на всички лунуващи!
И да се похваля с резултатите от изследванията на Калина - най-накрая стерилната урина е о.к.!!! Mr. Green
на всички болни мъници - бързо да оздравяват и да не тревожат майките си!
Странно преди 2 вечери писах, и мислех, че съмпубликувала, а се оказва, че колкото и да го търся постинга ми е изчезнал  newsm78
Хотмаме, и всички писали след нея - така не се бях смяла дъъъълго време! Затова обичам форума и по-точно отчетната ни темичка! Heart Eyes
За сериалите - най-харесвам Анатомията на Грей.
За умениата (говорните) Калина дърдори някакви неща по цял ден, не знам как не я заболява устата! newsm78 Но разбираемите за нас са "не", "дай!", "айде", "мама", "тати", "баба" и бау-бау и мау - но последните само ако е на куф, знае и кравата и патето как правят, но досега само веднъж ги спомена и от тогава само ми пляска и се хили като и повтарям разни звуци hahaha
П.С. Елси писали сме едновремено!  Hug
Пачи, да вземе да се пренесем у вас, че да въртим педалите, че у нас няма къде да го сложа  Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 16:16 от правда_z

# 187
Ей го на първия предател...
Стени не си изяде докрай кремчето и аз по навик го довърших... Ама айде ще се направим, че не сме видяли, експеримента продължава...

# 188
  • Бг-мама
АААААААААААААААА Елс ,аз в тебе се кълнях!!!!!
Аз съм твърда досега, ама колко вода пия не е истина, и то май от навъртяните километри до тоалетната се сваля не от неядетето  Joy Joy

# 189
  • София
Айде и от мен успех на гладуващите.
Утре ще взема рано рано да ви проверя да ли не сте се изгубили с тези диети,че май никоя от вас няма нужда от такива неща,ама що се мъчите не ми е ясно newsm78.
АААААААААААААААА Елс ,аз в тебе се кълнях!!!!!
Аз съм твърда досега, ама колко вода пия не е истина, и то май от навъртяните километри до тоалетната се сваля не от неядетето  Joy Joy
hahaha hahaha hahaha
Отивам да храня детето и после и себе си,че чак по това време на деня ми се отваря леееекичко апетита.
Чао Hug.

# 190
АААААААааааааа, Марти, ти не си разбрала, душко, че и аз лунувам, другите верно нямат нужда, ама за мен - друга работа. Досега устисках, ама ще видим докога.
Елси, няма страшно, без друго не видях излишни месца по теб!  Heart Eyes
Мами от Сф, за общия рожден ден, копирах списъка с детски клубове на януарките, ако има други предложения - давайте ги, че децата одъртяха, докато им направим общия РД! hahaha

Двете феи:
http://www.deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML?frame=http://www. … pages/RD_2fei.htm
кв. Лозенец, ул. "Страцин" 4
тел.: 02/ 961 66 55

Бъни:
www.bunny-bg.com/

Мики Маус 1:
Ул. “Княз Борис І” № 58  - партер
/ до църквата  “Св. Георги “ /
http://miki-club.com/contact.html

Приказка:
www.prikazka.net

Барбарони:
жк. Бели брези, бл.17, тел. 958 19 95

Веселячета:
www.veseliacheta.com
Освен избора на клуб, май трябва и за ден да се уговорим.
Дайте наколко предложения за дати и да пуснем анкетка

# 191
  • София
Цвети,от половин час се опитвам да ти пусна ЛС,но не иска да ми се зарежда прозореца.Затова тук ти отговарям.Термина ми е на 14.08. и съм при очакващите през август бебета.

# 192
Правде, аз съм ОК, където кажете  Hug
Отивам да чистя  #2gunfire

# 193
Пуууу, да му се не види #Crazy! В Добрич днес било 18 градуса Shocked! Добричилийките, да не пукнахте от жега, та никви ви няма днес? А ние в коя България сме, като цяла седмица са мъгли нон-стоп... като някой Лондон сме... ужас  Sick! Само веднъж сме излизали навън. Днес даже беше толкова мокра мъглата, че асфалта беше мокър...

Правде, излишни месца вярно нямам, ама целулит си имам.
И понеже Зечи предлагаше цици, да си кажа - и цици нямам. Колкото ги нямаше преди, при свалянето на килограмите от бременността съвсем изчезнаха. Ама и аз като Пачи се вея по монокини де... Wink
Та целулита ми е болката, ама друг път ще я лекувам... не ме бийте, ама не стана гладването. Обаче мъжа ми е виновен! Хем беше предупреден, че аз няма да ям и се върна с риба и вика "ще я метна на скарата, какво ще кажеш". А в нашия край имаме приказка - "главата му счупи, хатъра - недей" (хатър = желание, кеф)....

# 194
Що сме толкова несериозни днес - никой не пише  newsm78
И никой не си признава, че тайно кльопа (освен Елс, ама нейното вече не е тайно  hahaha)
Аз за сега успешно отказвам и храната, и съня  Mr. Green До сега бачках, сега отивам да чета книга в леглото (ама каква съм умна, интелигентна и работлива.... EmbarassedMr. Green

Общи условия

Активация на акаунт