Отговори
# 165
Редактирам.
Извинявам се на Кака Сийка.
Ред Бул може да ти дава крила, но след паница боб крила не ти трябват.

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 13:30 от Абуто

# 166
Изпростяваш, драги.

# 167
Май тук само Абуто, Фивър и ЧС сме с такъв дълъг стаж и ето, получава се . Когато има желание и от двете страни, нещата се поддържат, и получават. Важното е да има отвреме на време изненади, поддържане на огънчето и мисъл за нуждите на другия .
И аз, и аз. Ма нашият случай е, че той си мисли как има късмет с мен, а аз - с него. И всеки се старае за другия, щото късметът да не отлети нанякъде... Wink

# 168
Май тук само Абуто, Фивър и ЧС сме с такъв дълъг стаж и ето, получава се . Когато има желание и от двете страни, нещата се поддържат, и получават. Важното е да има отвреме на време изненади, поддържане на огънчето и мисъл за нуждите на другия .
И аз, и аз. Ма нашият случай е, че той си мисли как има късмет с мен, а аз - с него. И всеки се старае за другия, щото късметът да не отлети нанякъде... Wink

направо звучи красиво това Simple Smile
аз съм на мнение, че най-добре се получава точно когато всеки мисли  как да достави удоволствие на другия

# 169
  • София
Подобряване на сексуалния живот

# 170
Върви един мъж по улицата и го спира една много красива жена и казва:
- Извинете, но трябва да си поговорим, вие сте баща на едно от децата ми.
Мъжа: Ама как така?
Тя:
- Да, да, така е!
Той:
- Чакайте сега, ти си колежката отдругия отдел, дето на тиймбилдинга нали, такова...
Тя:
- Не, не...
Той:
- А, ти си стриптизьорката на ергенското парти на Митко, дето... нали?
Тя:
- Не, аз съм класната на сина ви....

# 171
Аз мисля, че грижата, даването и умението да показваш любовта си са по  природа .
Такъв човек си се родил. Пука ти за хората, около теб, радваш се, когато даваш и правиш добро .Един егоист, колкото и да те обича, все ще дърпа към себе си.
Затова и професията ми е призвание, а колко е хубаво да видиш надежда и спокойствие в очите на хората, които зависят от теб, дори за една чаша вода.

# 172
Не си права. Ние сме заедно 35 години и си хапваме пържолки 3-4 пъти седмично.
Ако става въпрос за хора, които ходят на работа и отглеждат деца - когато го видя това, тогава ще го повярвам.
Може би нещата се променят, когато пиленцата излетят от гнездото, тогава имате повече време и енергия за секс, макар че пък тогава мъжът почва да има проблеми с вдигането на самолета, пък жената минала вече менопаузата, та пак не ми звучи реалистично 3-4 пъти седмично.
Тая работа е за млади гаджета, тогава и всекидневно си е нормално.
Ето и от мен един виц - стар, но златен:
Милорд и Милейди на посещение в кравефермата. Разгледали бика и Милейди питала гледача: "И колко често прави секс този бик?" Оня казал "Всеки ден".
"Чувате ли, Милорд?" - казала Милейди.
Тогава Милорд попитал гледача "ама всеки път с една и съща крава ли"? - "Не, разбира се, всеки път с различна."
"Чувате ли, Милейди? - натъртил Милорд.

# 173
Имало е и периоди с деца и работа, никаква разлика. Онова със самолета (дето не се вдигал) не е нормално при здрав мъж, без затлъстяване, диабет, алкохолизъм и прочее. А менопаузата пък какво пречи на секса? Даже е по-удобно без цикъл, ПМС и прочее. И ако човек си поддържа ритъма никакви странични симптоми не се забелязват.

# 174
  • София
Хаха, викате, че заетите хора нямат време за секс. Явно не сте чували вица за Пена.
И това с проблемите с вдигането все си мисля, че се случва чак над 70.
За младите гаджета може да е нормално и 10 пъти на ден. За нормалните двойки - при по-малко от поне 2-3 пъти седмично просто се губи връзката и се превръщат в другарчета, а и се състаряват по-бързо. За активни, спортуващи и обичащи се хора, поне до 60+ би следвало да се случват нещата минимум 3 пъти в седмицата. Ако искат да са здрави и хормоните им да са наред. Менопаузата пък е идеално решение на редица проблеми от типа менструация по 1 седмица, ПМС, страх от забременяване и т.н.
Писали сме заедно с ЧС.

# 175
Аз пък като чуя някой да се оправдава с работа и деца и разбирам колко му е желанието.

# 176
Абе хора, 3-4 пъти в седмицата прави 200 пъти в годината. И така 35 години с тоя човек, прави 7000 пъти. И чакаш с нетърпение 7001-вия утре, че и разнообразие имало? Аз да не съм бик за разплод - пък и да съм, барем да беше с друга крава, пък то все със същата...

# 177
Е, то с тва отношение, нормално 🐮-та да ходи за разнообразие при друг, а ти да си седиш на сухо с рогата...

# 178
  • София
Явно имаш проблем с либидото.

# 179
Абе хора, 3-4 пъти в седмицата прави 200 пъти в годината. И така 35 години с тоя човек, прави 7000 пъти. И чакаш с нетърпение 7001-вия утре, че и разнообразие имало? Аз да не съм бик за разплод - пък и да съм, барем да беше с друга крава, пък то все със същата...

Това не е кола, да ти омръзне. Не е и гимнастика, да ти писне. Това не е и просто това в онова и затова не писва.

Общи условия

Активация на акаунт