Отговори
# 210
Това след колко години брак, го поиска?

# 211
Нямаме брак. Сериозна, но не прекалено дълга връзка.

# 212
Ще мисля, като поиска. Сега мисля, че ти можеш да го напляскаш, може и да не. Много работи можеш да (му)направиш или да не (му) направиш. Без да питаш.

# 213
Мацка, сега ти е паднало, взимай една пръчка шибучка и си му връщай и за минали и за бъдещи прегрешения Laughing

# 214
Някои хора ме разбраха погрешно - аз също обичам да правя секс с жена си, ама да го правя през ден нито имам желание, нито време - че то децата често будуват още, докато ние заспим, а сутрин едното става в 6.30 че е първа смяна, ставам и аз.
Ако имах харем 4 жени като мюсюлманите, сигурно по-често щях да правя, най-малкото защото аллахът им е казал всичките по равно да ги уважават, така че 1 път в седмицата ако правиш с всяка, ето че са ти се събрали 4 пъти на теб.
Ако трябваше да ходя всяка седмица да си търся нова също би било изморително, не само къпане/прически/дрехи ами самия стрес да си постоянно в топ форма, за да впечатлиш някого - човек се мобилизира, когато някой му хареса, тогава не е тегло, а удоволствие и те мотивира - но просто защото трябвало да си задоволиш физиоличините нужди ми се вижда разхищение на енергия постоянно да си търсиш нов партньор, макар и старият след 35 години вече да не те възбужда толкова.
                                                                      В този живот няма нещо, което, ако човек го повтаря непрекъснато да не се превърне в друго, в различно усещане, защото то става крайно обикновено, именно заради честото му повторение. Така сме устроени психически. Сексът не е изключение. Не е за хвалене недостатъчното внимание към партньора, в това число и интимно, но не и за хвалене през ден да ти е толкова важно, че едва ли не да е по график и сакън, ако не е еди-колко си пъти месечно. Човек е много повече от това да се наяде и на…е. Е, поне някои, едни десет процента, да се надяваме, че са такива.  И 100 скъпи коли да имаш, с какви ли не екстри, и те ще омръзнат. Колкото повече ги използваш, толкова по-обикновени стават, за теб. Да, преди да ги имаш си мислиш друго. Има хора, които няма да са ок на другия да му е толкова важно да е на най-ниското ниво на пирамидата на Маслоу - задоволяване на  физиологичните нужди. Някои хора се целят много по-високо в живота, което не означава автоматично, че са асексуални, напротив. Страстта е доста по-силна, когато има и някакви периоди на нетърсенето и. И пак казвам, това не означава, че човекът не е добър в леглото, напротив, точно защото е добър знае, че така е далеч по-вълнуващо и силно от робуването на някакви х пъти за у време.   Аз ви разбирам. Когато на партньорите не им се занимава през ден, сигурно имат и други страсти в този живот, в които са адски добри и в които влагат енергия и емоции. Сигурно им е важно да не са на дъното на пирамидката, а нещо повече.

# 215
А какво мислите, ако мъжът ви иска да го напляскате по дупето? Не е точно по темата, но е свързано. Няма смисъл да отварям нова.
Зависи от контекста.
Игра ли е, предизвикателство, садо-мазо ли, латентен гей ли е, има хиляди варианти според човека и ситуацията.
За моя знам какво ще си помисля, за твоя – не го познавам да кажа.

# 216
Нямаме брак. Сериозна, но не прекалено дълга връзка.

Започват да излизат червените флагове ,значи.

# 217
  • София
Какво ти дъно на пирамидата, сексът задоволява много повече от чисто физиологични нужди. Самият факт, че някой има нужда да омаловажи значението му, говори че някъде нещо не му е наред със схемата.

# 218
А какво мислите, ако мъжът ви иска да го напляскате по дупето? Не е точно по темата, но е свързано. Няма смисъл да отварям нова.
.
Ами задоволи го човека. Хем ще му доставиш удоволствие, хем той няма да има повод да мрънка, ако утре те вбеси и го почнеш с точилката или тигана.

# 219
  • Най-красивата страна
Доволна съм.
Ама не е искал да го пляскам....

# 220

малко като малко дете и майка… не ми харесва на мен, аз искам мъжа да е силен и  доминиращ, ама всеки сигурно си има някакво нещо дето го кефи, ако теб те устройва, защо не

P.S. Как’ Сийка щях да се задавя с кафето си от смях от тоя коментар

# 221
Тоя въпрос се появява периодично у форумЪ .. ай най-после да се напляскате и да не ни занимаваш с глупости

# 222
Някои хора се целят много по-високо в живота, което не означава автоматично, че са асексуални, напротив. Страстта е доста по-силна, когато има и някакви периоди на нетърсенето и. И пак казвам, това не означава, че човекът не е добър в леглото, напротив, точно защото е добър знае, че така е далеч по-вълнуващо и силно от робуването на някакви х пъти за у време.   Аз ви разбирам. Когато на партньорите не им се занимава през ден, сигурно имат и други страсти в този живот, в които са адски добри и в които влагат енергия и емоции. Сигурно им е важно да не са на дъното на пирамидката, а нещо повече.

Звучиш агресивно оправдателно, а не е нужно. Нито ние правим секс по график и задължение, нито някой мисли нещо лошо за теб, понеже си толкова духовно извисена, че не ти е до чест секс Simple Smile

А и като се замисля за въпросната пирамида, то тя нали стои здраво на основата си? Май в теорията на Маслоу няма положение върхът да левитира във въздуха без да има основа.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 00:04 от Черна станция

# 223
Колко пъти на ден (и годишно) ядеш, и не ти писва вече от тая храна?

Да не би да ядеш едно и също? Разбира се, че ти писва. Пък и ресторанти най-различни са отворили хората, като ти се прииска да хапнеш нещо различно навън.
Че даже и фастфууд - нещо бързо, на крак, може да не е е кой-знае какво, ама пържените картофки в МкДоналд си ги бива Wink

# 224
  • София
Или можеш да ядеш в един ресторант, ама качествен, или да го караш всеки ден на джънк фууд Wink Те някои се опитват и двете де, ама не на всеки се получава и рискува да му спрат достъпа до ресторанта. Пак казвам, пълно щастие няма. Ама като се съсредоточиш върху това, което имаш, вместо върху това, което нямаш... Животът е доста по-приятен. А от другото, може да установиш... че нямаш наистина нужда.

Общи условия

Активация на акаунт