Отговори
# 225
Каквото е отношението към секса такъв е и секса.

Аз обичам ММ и съответно когато се любим и двамата правим, така че другия да изпитва удоволствие и наслада.
Не мога да си помисля да го сравня с пържола, боб, бик за разплод или каквото и да е там. Той е човек и мой съпруг, когото безкрайно обичам.

# 226
  • София
Между другото, прословутата пирамида да Маслоу, където сексът изобщо изобщо не е в дъното.

# 227
Тоест,според Маслоу богатите хора правят по-качествен секс?! Да,да вервам...!

# 228
Крис, не знам на колко години си, но потърси специалист или поне си провери хормоналния баланс. Ако си под 60 и нямаш либидо, кофти работа. Само ти желая и жената ти да е сексуална, че да не стане като онази, дето още преди сватбата заявила, че прави секс понеделник, сряда, петък и неделя, пък мъжът да си прави сметка дали ще участва.
Аз съм си добре - мъж в разцвета на силите си. И като не правя секс 3-4 пъти в седмицата, а 1-2, какво?
От кака ви Черна Станция разбирам да взема акъл, защото самата тя каза, че го прави по 3-4. Но гледам и доста други жени се включват да ме съдят, без самите те да споделят първо по колко често го правят, и дали през това време ходят на работа и отглеждат 2 деца? А, и от колко време са с партньора си - ако са под 5, не отчитам хвалби за честота на секса. Всеки го прави често в началото с нов човек.

# 229
Аз лично не те съдя, дори смятам за съвсем адекватно това, което споделяш, че е в твоето семейство. Сигурна съм, че съвсем малко хора правят секс през ден в дългогодишен брак/дългогодишна връзка.

# 230

От кака ви Черна Станция разбирам да взема акъл, защото самата тя каза, че го прави по 3-4.

E, все пак това е било до сега, но на нашата възраст не се знае какво ще стане утре. Може да намалее, може отведнъж да секне, знае ли човек какво му готви животът? Затова пишейки нека направя уговорката, че може да се кара така до 56 годишна възраст, а за нагоре не се знае Simple Smile

# 231
  • волно калдъръмче
Не богатите, а задоволените материално. Те имат по-голям шанс да създават пълноценни отношения (а от там и по-качествен секс), защото няма да са утрепани от битовизми и проблеми, свързани с оцеляването.

# 232

бедността често убива романтиката и може би в тази логика…но пък при липса на други забавления знам ли

# 233
  • София
без самите те да споделят първо по колко често го правят, и дали през това време ходят на работа и отглеждат 2 деца? А, и от колко време са с партньора си - ако са под 5, не отчитам хвалби за честота на секса. Всеки го прави често в началото с нов човек.

Аз писах многократно по-напред в темата.
От 30 г. сме заедно (от ученици) и в момента отглеждаме 5-то бебе на почти 8 месеца, и първокласник, и тийнейджърка, имаме и 2 студентки. И от 1 седмица сме тъст и тъща. Чакаме и внуче от най-голямата дъщеря. Имаме семейна адвокатска кантора. Аз от известно време не работя - т.е. не ходя в офиса от пандемията, но помагам в работата. И спортуваме активно, разпирай поне 3-4 пъти в седмицата. И пътуваме много. Сексът е част от отношенията и поддържането на любовта, семейната сплотеност, вниманието към другия, нежността и т.н. Липсата му аз намирам за загуба на част от общуването и за лишаване на част от хубавата страна на живота.
Не става дума за хвалба, нито за брой. Да гониш някакви бройки и графици не си е работа. Говоря само за положителната страна на наличието му и за вредата от липсата му. Пък да коментираш, че с различни партньори би правил повече, а с уж твоя Човек не ти е интересно, говори зле за отношението ти към твоя партньор.
Когато не му се прави на човек, винаги намира оправдание.
Дори и папата тези дни каза, че сексът е много хубаво нещо. Wink

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 10:14 от Fever Ray

# 234
  • София
Скрит текст:
Крис, не знам на колко години си, но потърси специалист или поне си провери хормоналния баланс. Ако си под 60 и нямаш либидо, кофти работа. Само ти желая и жената ти да е сексуална, че да не стане като онази, дето още преди сватбата заявила, че прави секс понеделник, сряда, петък и неделя, пък мъжът да си прави сметка дали ще участва.
Аз съм си добре - мъж в разцвета на силите си. И като не правя секс 3-4 пъти в седмицата, а 1-2, какво?
От кака ви Черна Станция разбирам да взема акъл, защото самата тя каза, че го прави по 3-4. Но гледам и доста други жени се включват да ме съдят, без самите те да споделят първо по колко често го правят, и дали през това време ходят на работа и отглеждат 2 деца? А, и от колко време са с партньора си - ако са под 5, не отчитам хвалби за честота на секса. Всеки го прави често в началото с нов човек.

Ама ти лично прие, че най правел 3-4 пъти и започна да обясняваш, как не искаш една и съща манджа толкова често - и как нямало човек, който да иска. Иначе ясно, че с малки деца и натоварено ежедневие е по-трудно да се докара такава бройка, а и не всеки има желание, което също е ок. Ти просто заби в съвсем други оправдания.

# 235
Ти сам си го измисли това за 3-4 пъти в седмицата. Никоя от нас не е писала подобно нещо, най-малкото, че то не е график. Понякога може и пет пъти в седмицата, понякога може и един, понякога нула. Не вярвам някой да има поставена норма за седмицата Joy  ама аз имам само едно дете, та не се класирам по параграфа за броя деца

# 236
Аз обичам ММ и съответно когато се любим и двамата правим, така че другия да изпитва удоволствие и наслада.
Не мога да си помисля да го сравня с пържола, боб, бик за разплод или каквото и да е там. Той е човек и мой съпруг, когото безкрайно обичам.

Понеже аз споменах за пържолите и боба, държа да се върнете и да прочетете отново думите ми. Бяха реплика към ЧС за любимите пози, а вие го обърнахте на промискуитет и изневери.

За всеки случай ще го напиша по-простичко – колкото и да харесва човек една поза, все някога ще му се прииска и друга или да изпробва нещо ново. Особено в по-дълга връзка с един и същ човек.

# 237

От кака ви Черна Станция разбирам да взема акъл, защото самата тя каза, че го прави по 3-4.

E, все пак това е било до сега, но на нашата възраст не се знае какво ще стане утре. Може да намалее, може отведнъж да секне, знае ли човек какво му готви животът? Затова пишейки нека направя уговорката, че може да се кара така до 56 годишна възраст, а за нагоре не се знае Simple Smile
Т. е. които са се събрали на 40+, след 35 години заедно няма да е съвсем така? Scream

# 238
  • София
От 40 нататък може да има яко избухване 😁

# 239
Т. е. които са се събрали на 40+, след 35 години заедно няма да е съвсем така? Scream

Които са се събрали на 40+ все пак са си взели своя дял и преди това, нали?  Щото някои и на 70 се женят и те ли да очакват 35 години луд секс? Wink

Общи условия

Активация на акаунт