Отговори
# 495
  • Столичанин ама не в повече :D
...

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 11:12 от jerami

# 496
Като чета се чудя не е ли по-добре да отидете в болница където има банка със сперма и да ви направят бебе/та? Какво ще се мъчите със съжителство, разбиране, делене на домакинство, раздели и т.н. За секса ясно, че чук и бег.

# 497
Ами познавам жени, които го направиха - бебета от банка за сперма.
Добре си живеят, не съм видяла да се оплакват.
В повечето случаи жените се хващат с мъж или по любов, или за ресурси, защото не могат да изгледат деца сами.

# 498
  • София
Доста жени в темата вече не ни вълнува темата с бебетата. Докато темата за секса си е актуална.

# 499
  • Далечният изток
Явно Джерами е писал по този въпрос. Това изтритото.

# 500
Щом няма да има съжителство със секс задоволителя е същото, но без бебета ... чук и бег, ако пък на дамата и допадне може да повтори, потрети или докато ѝ омръзне, или ако господинът не я отсвири или не е доволен от нея в креватното джудо.
Варианти колкото щеш ... 100 човека ,101 избора.

# 501
  • София
Ами то нали за това ставаше дума, когато си се разделил с дългогодишния партньор, дали си на зор пак да ставаш домакинство с някого. Ясно е, че на хората, на които са ни актуални съжителство и деца, по друг начин мислим.

# 502
  • София
Просто има и други етапи в живота....

# 503
Струва ми се емоционално натоварващо търсенето на нов партньор след раздяла с дългогодишен такъв. Ако една жена/мъж има възможност да отглежда и възпитава дете/деца, според мен е по-добре сам.

# 504
Да, натоварващо е на фона на дългогодишната летаргия, ама има и такива без деца или с пораснали такива.

# 505
  • София
Напротив, много е освежаващо.
Децата растат бързо. Докато се обърнеш, и 10 г минали, и 14, и 18.

# 506
Струва ми се емоционално натоварващо търсенето на нов партньор след раздяла с дългогодишен такъв. Ако една жена/мъж има възможност да отглежда и възпитава дете/деца, според мен е по-добре сам.

Мхм, загърбваш себе си и се отдаваш на поколението.
Все си мисля, че нов партньор носи емоции, не да издържа семейството.
Факт, че много жени с деца избират точно това. Да не ангажират с битовизми и съвместно съжителство, когато децата са големи.

# 507
  • София
Между другото, това да не правим секс дълго време или да правим рядък и скапан секс носи много бързи и много гадни женски болести....

# 508
Айде, без секс не умрял никой в историята, ама си права, че си е нужен за поддържането на хормоналния баланс и укротяване на бесовете.

# 509
  • волно калдъръмче
Балкан разлика има от секс за поддръжка на женското здраве и чукане с любов. За мен допълнително от второто, моля.

Общи условия

Активация на акаунт