Отговори
# 480
  • Столичанин ама не в повече :D
Jerami, жените не трябва да правят такива огромни компромиси, ако имало добър секс  да няма внимание и нежности или, ако имало това, да не може да я задоволи.
Мъжът трябва да може повече от това, ако иска семейство и жена . И слава богу, че се намират такива мъже, а на жените,  не им се налага да избират измежду така важните неща.
Да и мармота, писането във форум не променя реалността, където жените създават семейства с насилници (или викаш те могат повече от това, квото и да е то), па ти говориш за някакви други неща, еми която не прави компромиси си стои сама. Всмисъл ясно ми е че жените се мразите (знам щот след дъълги години на спокойствие отново ми се наложи да работя с много жени и положението е олеле), но каква ви е ползата от това много други жени да остават сами, ей това не го разбирам. Thinking

# 481
Сексуалната съвместимост, доброто отношение, ласките, липсата на скандали и насилие са базови неща, не мога да проумея, че дори с тях очаквате някой да прави компромиси. Или очакването мъжът да работи и да може да издържа себе си и едно дете, а не да е безработен лентяй с общо 3 месеца трудов стаж - уау, какви високи очаквания...
Да работиш, да се издържаш, да си плащаш сметките, да си добър човек са базови изисквания за всяко човешко същество. Да сте съвместими в секса или поне да желаете да научите другият какво иска, както и да има интимност, любов, уважение пък са базови изисквания за връзка.
Ако някой мъж каже на друг "ако жената не те уважава, не ти пуска и не умее никаква домакинска работа я напускай " няма да му кажа "каква ти е ползата всички мъже да останат сами". Напротив, ще се съглася. Jerami, на теб каква ти е ползата от това жените да правят компромиси... А, май се сетих.

# 482
Абе много сте ми интересни.
Вие как ще живеете с мъж, който е безкомпромисен спрямо почти всичките ви "недостатъци".
Един път не сготвила-аут, качила 10 килограма след раждането-аут, уволнили я от работа-аут.
И не ми обяснявайте как вашите мъже са изключения от правилото.
Много връзки и бракове се разпадат след сериозни сътресения и тогава като паднат розовите очила партньора ти изведнъж се превръща в нещо отвратително, което никога преди не си виждал... и тогава и невероятният секс не може да го спаси.

# 483
  • София
Ето, признавам с ръка на сърцето - оня готви и то добре.
Обаче... вече придоби абсолютно неприемливо поведение, така че....

# 484
Обаче... вече придоби абсолютно неприемливо поведение, така че....
Да не би да е "на всяко действие - противодействие".
Трети закон на Нютон. И той е бил мъж, и тоя закон не го е открил току така.

# 485
  • София
Говоря за пиене и агресия, която се провокира все по-често от все по-дребни поводи. Изречение, дума, жест, да дишам ли, да не дишам ли 😁
Абе не е смешно даже.

# 486
Jerami,всяка жена прави компромиси, особено в брак, но и тя определя границите.
Компромиси със сексуална несъвместимост, както и с изневяра, бой, и лошо отношение, никоя уважаваща се, себе си жена,  не би правила.
Пък, ти си завивай мармота ,бели си шоколада, там каквото намериш за добре.

# 487
Роки, каква му е професията на "твоя мъж"? И пиеше ли толкова в началото.

# 488
  • София
Тираджия от 2020. Не пиеше толкова.

# 489
Хахаха, така е... Във форума обикновено за ресурси се пише. В тази тема как още не се е споменала тази прословута дума (от която на мен лично ми се гади) се чудя.
Ресурс е уважавана от мен дума. С много потенциал и широк смисъл. За теб специално - ще прекодираме на блага.

# 490
Благата в сексуалния живот заемат важна част, когато основното благо е било харесано. Иначе – мъка.

# 491
  • Столичанин ама не в повече :D
Сексуалната съвместимост, доброто отношение, ласките, липсата на скандали и насилие са базови неща, не мога да проумея, че дори с тях очаквате някой да прави компромиси. Или очакването мъжът да работи и да може да издържа себе си и едно дете, а не да е безработен лентяй с общо 3 месеца трудов стаж - уау, какви високи очаквания...
Да работиш, да се издържаш, да си плащаш сметките, да си добър човек са базови изисквания за всяко човешко същество. Да сте съвместими в секса или поне да желаете да научите другият какво иска, както и да има интимност, любов, уважение пък са базови изисквания за връзка.
Ако някой мъж каже на друг "ако жената не те уважава, не ти пуска и не умее никаква домакинска работа я напускай " няма да му кажа "каква ти е ползата всички мъже да останат сами". Напротив, ще се съглася. Jerami, на теб каква ти е ползата от това жените да правят компромиси... А, май се сетих.
Първо защото мъж няма да го каже, именно защото няма никаква полза от това, докато при жените се случва, въпреки че също нямат полза от това, а непрекъснато се казва, ама когато не се отнася за техните мъже, проблема е, че жените особено по-младите много се влияят от чуждото мнение и като им се говорят глупости ако вземат да повярват си остават сами, и после оплаквания къде били изчезнали тея пусти свестни мъже. Sunglasses И тука изобщо не говорим за безработни лентяи с общо 3 месеца трудов стаж, щот под не му се работи дали анонимната има предвид това не се знае тъй като може да означава много неща,
а ти ама изообщо не се заяждаш с мъжете и въобще винаги ми е било много тъпо когато се каже някакъв факт и се започва с персоналните нападки, щот това дето ама много жени живеят и създават семейства с насилници е факт или викаш не е вярно, или това, че има много самотни жени или много самотни родителки. Wink

# 492
Когато двойка родители на едно дете се разделят, колко самотни родители се получават, един или двама (поне първоначално, после за всеки от тях може да има или да няма промени в това отношение)? Grinning

# 493
  • София
Аз в последните години се запознах с доста татковци, които доста добре си гледат децата, когато са с тях.

# 494
Ам то е много лесно да си "добър" татко два уикенда в месеца.
Не знам кога в България ще стане по-разпространено споделеното родителство.

Общи условия

Активация на акаунт