Отговори
# 465
Абуто, мъж си, сори, ама не можеш да го схванеш...
Аааааа, това ли било.
Ако се оперирам дали ще го схвана?

Не, бе, Абуто... Всъщност е много просто. В едно "типично" разпределение, където жената върши домакинската работа, за нея съжителството с мъж идва с повече задължения, а за него - с повече привилегии. Ако цял живот си бил с някой, обичате се и се цените е едно, ама на 50 например да вземеш някой нов за да си играеш "господарка на кухнята и метлата"... Тц. Много жени, като се разтоварят от цялата хамалогия, изобщо не искат и да чуят повече.

Ми явно не е много просто - не го вземаш за това. То пък да живееш сто години и да не се научиш за какво служат мъжете вкъщи  - излагация, падение направо.

# 466
Без мъж не може вкъщи, но и с определен тип не може.

# 467
  • Somewhere beyond the moon and stars
Хм, във форума все опираме до битовизмите.

Ако съм сама с деца и срещна някой мъж, който силно да ме впечатли и да искам да си другаруваме, да споделяме, ще си го взема, разбира се.
Няма да мисля дали ще си увелича готвенето или чистенето, въобще.

# 468
  • София
Ми явно не е много просто - не го вземаш за това. То пък да живееш сто години и да не се научиш за какво служат мъжете вкъщи  - излагация, падение направо.

Дренче, не знаех, че си на 100 Laughing

# 469
За мъжете:
Търсил, хубава да била, умна да била, забавна и интересна да била, и като я намери
" К'во има за ядене? "

# 470
София Вергара я питаха в едно вечерно шоу - "Можеш ли да готвиш?"
И тя вика на водещия - "Ти така като се сетиш за мен, в кухнята ли си ме представяш?"

# 471
  • out of space
София Вергара я питаха в едно вечерно шоу - "Можеш ли да готвиш?"
И тя вика на водещия - "Ти така като се сетиш за мен, в кухнята ли си ме представяш?"

Ахахахааа
Това, че една жена е красива не изключва автоматично други елементарни умения.

Със същия успех е можел да я попита: -миеш ли си зъбите.
- ти така като ме гледаш с четка и паста над мивката ли си ме представяш?

# 472
И аз не схванах нещо връзката между София Вергара и готвенето. Само грозните жени ли готвят?Joy
Значи, да разбираме, че Абуто не показва пътя на жена си само, защото има нужда от безплатна готвачка. На мен пък мъжът ми, ако ми каже това съм му показала пътя на секундата.Laughing

# 473
  • София
Не знам за готвенето, но папараците често хващат София Вергара да си мие прозорците, да чисти с парцал лампионите в дома си и да шета дори по време на семейните ваканции с красивия й мъж. Т.е. дори красива и богата, тя си остава жена. Пък и една жена на 50, колкото и перфектна да е, надали разчита само на хубавите си очи и на домашната помощница, когато иска да й е уютно у дома

# 474
Мая, какви въпроси задаваш!🤣
Заради супер, мега, върховния секс.
Да, ама само секс връзка не прави, защото ако се тегли чертата, тя може би ще дава повече, отколкото получава.
Големи сте сметкаджийки повечето жени в тоя форум. Инак уж любов, пеперудки, пък накрая все кой какво давал и получавал. И ако не е повече - адиос. Ами ако се окаже, че е по-малко - тогава по тая логика мъжът трябва да си бие шута. И кое семейство въобще ще остане - защото даването и получаването никога не е еднакво, нито пък може да се измери точно колко е.
На децата си дано поне не правите такива сметки. Щото при тях е само даване без получаване, пък не сме ги изгонили от къщи, нали. Но мъжа - може! В крайна сметка той не ти е кръвен роднина като децата ти.

# 475
  • Далечният изток
Хахаха, така е... Във форума обикновено за ресурси се пише. В тази тема как още не се е споменала тази прословута дума (от която на мен лично ми се гади) се чудя.

# 476
  • София
Те мъжете понеже не си правят сметка, особено, когато те изкарват парите Wink

# 477
Скрит текст:
Мая, какви въпроси задаваш!🤣
Заради супер, мега, върховния секс.
Да, ама само секс връзка не прави, защото ако се тегли чертата, тя може би ще дава повече, отколкото получава.
Големи сте сметкаджийки повечето жени в тоя форум. Инак уж любов, пеперудки, пък накрая все кой какво давал и получавал. И ако не е повече - адиос. Ами ако се окаже, че е по-малко - тогава по тая логика мъжът трябва да си бие шута. И кое семейство въобще ще остане - защото даването и получаването никога не е еднакво, нито пък може да се измери точно колко е.
На децата си дано поне не правите такива сметки. Щото при тях е само даване без получаване, пък не сме ги изгонили от къщи, нали. Но мъжа - може! В крайна сметка той не ти е кръвен роднина като децата ти.
На мен не ми пречи мъжът ми да си прави сметката какво дава и получава. Нека сметне, нека знае. Smiley По принцип хората, които дават по-малко все се оплакват, че другият е сметкаджия.

# 478
  • София
Абсолютна сметкаджийка съм! От 2010 водя сметка за всяка влязла и излязла стотинка. Грешката ми е, че позволих доброто отношение и добрия секс да минат под чертата и не ги включих в сметката.

# 479
  • София
Така е то: когато даваш, си мислиш, че даваш повече, а кокато получаваш, си мислиш, че получанаш по-малко. Абсолютно човешка черта. Но важи с двойна сила за жените.

Общи условия

Активация на акаунт